Messi VS Ronaldo közötti különbség összetettségben...
(Persze már Ronaldo belőtte azt a csodálatos tizit így neki is 10 gólja van

Én a helyében kidobtam volna a tömegbe 1-2 bűzbombát, megérdemelték volnalui1698 írta:https://youtu.be/RrATzlBFz-c
Azt hiszem az ilyen embereket hívják "igazi szurkolónak"....Az gondolom már nem rémlik nekik, hogy tavaly mit csinált a kupa ill. BL döntőben... hülyegyerekek.
Ilyen okádék közegben nem hiszem, hogy lehet egészségesen teljesíteni, és itt mond nem feltétlenül védem a velszit, mert látszik, hogy idegen elem a Madridban, de akkor a 'csögözöm a saját csapatom játékosát, akit fél éve még a hátamra akartam varratni. Ilyen lendülettel nálunk Suárez-hez már IFA-kat dobáltak volna a nézők az ősszel.
A másik, hogy most gondolom Perez apó megint elsül majd a nyáron aztán elver vagy 300 misit, lecseréli a fél kezdőt, akár még Carletto-t is elküldi, aztán kezdenek mindent 0-ról..
Amig Perez papa ott van sok bajunk nem lehet!lui1698 írta:https://youtu.be/RrATzlBFz-c
..
nem vagyok ebben olyan biztos. szerintem abból a szögből inkább beparázott Buffontól és azért passzolt....Feast4 írta:Egyszer akart önzetlen lenni életében az is visszafelés sült el!Rivaldo11 írta:
Szombaton elintézte nekünk a ligát, ma pedig, ha nem passzol hanem lő, sima real továbbjutás van.
Egyszer akart önzetlen lenni életében az is visszafelés sült el!Rivaldo11 írta:
Szombaton elintézte nekünk a ligát, ma pedig, ha nem passzol hanem lő, sima real továbbjutás van.
Csoportkörben Basel vs. PSG; aztán City vs. Schalke, PSG vs. ATMA, Bayern vs. Juve.MessiNeymarSuarez írta:Én már tegnap olvastam olyan hsz-eket hogy " A Barca mindig megkapja a legkönyebb ellenfelet, most is így volt a Bayernnel"Marco írta:Szörnyű, ami a másik oldalon megy. Nem értem mi a gond. A Juvét akarták nem? Megkapták.![]()
+ Chicharito helyett majd Kane 20 millióért kölcsönben.danianevem írta:Kezdőbe valóban csak Reus, de azért Gündogan is mérföldekkel jobb lehetne az Illara/Khedira /Ramos kp-nál. Viszont Reus+Pogba lesz a befutó tippre, kivéve ha a francia hozzánk akar igazolni. Már ha marad Ancelotti.csababarca írta:...