Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt nem mondanám. Nem a legrobosztusabb védő, de nem olyan gyenge. Vermaelen is hasonló felépítésű, ha a védőinket nézzük mégis cb.Rivaldo11 írta: A válasz szerintem: A fizikuma. Gyenge mint a tavaszi zöldborsó. Ha komoly brusztra van kényszerítve, nem életbiztosítás. https://www.youtube.com/watch?v=A1-aAyOl1NY" target="_blank
A legjobb példa arra, miért nem sikerül az áttörés. Musacchio meg se érzi, hogy Bartra gyömöszköli
Azért az évről-évre módszer sem pálya, mert akkor oda jutnánk, mint anno Milan, hogy egyszer csak bumm, kiégett mindenki, és igazolni kéne mindenhova - jó, elég drasztikus példa, de a mondandóm megértitek belőle remélem..hajnesz írta:Lehet én gondolom rosszul, de a nagycsapatok általában évről évre terveznek,mert nem fér bele,hogy egy szezont "beáldozzunk tanulóidőnek". Azért nehéz a barcában, mert rögtön mutatni kell valamit, nem elég jövőre.
Lehet én gondolom rosszul, de a nagycsapatok általában évről évre terveznek,mert nem fér bele,hogy egy szezont "beáldozzunk tanulóidőnek". Azért nehéz a barcában, mert rögtön mutatni kell valamit, nem elég jövőre.de kb. ez a szezon van még benne, nem lehet rá építeni.
Laportáék mivel is voltak jobbak? Henry, akit Pedro kiszorított?Leon írta:Voltak jó igazolásaik viszont L.E. formált belőlük igazán működő csapatot.
Az viszont nem elhanyagolható tény,hogy csak jó kis adócsalások közepette és a club nevének lejáratása mellett sikerült 100akárhány millióért elhozni Neymart 13ban meg hogy Döglásszal megoldották a jobbhátvéd kérdést meg Veramelen személyében hoztak egy klasszis középhátvédet...
Bartárt meg 2 doboz kóláért elengedik.
hajnesz írta: valahogy 3 jó meccsre mindig jut egy rossz (rossz=nem magabiztos, minden pillanatban attól félek,hogy elcsúszik, alászalad, kiesik, elbénázza,stb.). Ezt már százszor átbeszéltük Matyival,és palesszel, de ez most ismét kikívánkozott belőlem
De legalább tele lehetnénk katalán ifjakkal, akik, mint a FIFÁból tudjuk sokkal többet érnek,mint a kivénhedt, 30-31 éves játékosok, akik már nem fejlődnek,csak szimplán jók. Az overall skilljük már elérte a maximumát, így nem éri meg őket játszatni, inkább a fiatalokat kell mindaddig, amig ők is el nem érik a maxot. Ekkor kell újra felhozni valami noname fiatal tehetséget, és kezdeni mindent előlről. Elvégre mi nem a címekre hajtunk, hanem,hogy tele legyünk katalánokkal (ez egyszer összejött, nagyon örültem neki,de felértem ésszel,hogy ez tarthatatlan, tekintve,hogy a nagycsapatokkal tartani kell a lépést).noname írta:Leon írta:Nagy szégyen,hogy így elpazarolnak egy ilyen tehetséget. Pláne,hogy fillérekért. De a Barcánál már megszokhattuk hogy világ idiótái ülnek a vezetőségben ha az igazolásokról van szó...![]()
Remélem nyáron eltakarodik az egész vezetőség egy esetleges triplázástól függetlenül is!Tombol az ész.
Jobban igazoltunk most nyáron, mint Rijkaard első éve óta bármikor és panaszkodsz???
Suarez a világ legjobb csatárává nőtte ki magát, Mathieu bőven bevált, Rakitic a legjobb középpályásunk, Ter Stegen és Bravo a világ legjobbjai között vannak és a kettőnek volt annyi hibája a szezonban, mint Valdesnek egy átlag meccsén. Vermaelen és Douglas pedig aprópénzbe került a többiekhez képest.
Ha olyanok ülnének a Barca vezetőségében, mint te, akkor most full katalán csapattal küzdenénka Bibaloval az utolsó EL-helyért a ligában.
Leon írta:Nagy szégyen,hogy így elpazarolnak egy ilyen tehetséget. Pláne,hogy fillérekért. De a Barcánál már megszokhattuk hogy világ idiótái ülnek a vezetőségben ha az igazolásokról van szó...![]()
Remélem nyáron eltakarodik az egész vezetőség egy esetleges triplázástól függetlenül is!
Bartra idén töltötte be a 24-et, szerencsétlenségére ő nem lett bedobva annak idején, ennyi idősen csak nálunk Mo-n fiatal tehetség még valaki.mahitoo írta:
Még össze-vissza egy pár: Piqué semmivel sem volt jobb 21 éves korában, mint Bartra, de bedobták a mélyvízbe, és kijött a tehetsége. De ide vehetném Puyolt és Xavit is, ha nem nézzük a posztot. Másik: védőink: új nem jöhet, B-ből meg esélytelen. Vermaelen-el ki tudja mi lesz, Matyinak már volt komoly sérülése, Piqué és Masch sem terminátorok. 1-2 sérülés, és megint Adriano meg Busi lesz a középhátvéd. Viszont ha rábírják a kölyköt a maradásra, akkor meg is kell neki hálálni, természetesen csak addig, amíg hozza azt a szintet, amire sokunk szerint képes.
Én sem tudtam volna szebben leírni..mahitoo írta:...
3 éve ezt hajtjuk. majd martino bátran hozzányúl, majd LE bízik benne mert edzette stb stb.Capon írta:aztán szépen 1-2 év alatt bekerül a kezdőbe is.
Éppen ennek az áldozata, hogy minden évben új edző voltvisca el barca írta:én nem tudom. nem látom mit csinálnak az edzésen, mi van a háttérben, de azért vmit csak jelent, hogy már a 3. edző zsinórban aki nem meri többet játszatni. vagy ők a hülyék, vagy mi. gyanítom az utóbbi
én nem tudom. nem látom mit csinálnak az edzésen, mi van a háttérben, de azért vmit csak jelent, hogy már a 3. edző zsinórban aki nem meri többet játszatni. vagy ők a hülyék, vagy mi. gyanítom az utóbbipalesz77 írta:de Bartránál nem volt jobb annyival, hogy több mint 1000 perccel többet játsszon a bajnokságban
Akkor mondom úgy, hogy legalább annyiszor kezdjen Pique és Masch pihentetése esetén, mint Mathieu. Ennél egyértelműbben nem tudom már leírni, hogy mit szeretnék vele kapcsolatban jövőre..noname írta:Azért Elche szintű csapatok ellen nemegyszer Bartra állt ki.![]()
Mondjuk arról pont nem tehet, hogy 1 évig sérült volt..noname írta:Láthatjuk Thiagonak is mennyire bejött a váltás.
Azért Elche szintű csapatok ellen nemegyszer Bartra állt ki.palesz77 írta:hogy egy Elche szintű csapat ellen viszont nem feltétlen kéne velük kiállni - pihentetés céljából is -, és Bartra többször kaphatna ilyenkor szerepet.