Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.05.26. 18:52:43

Szerintem számukra a legnagyobb fejlődést Vidal megszerzése jelentené, nem pedig Pogbaé, olyan munkabírása van az embernek, kiváló a védekezőfeladatok ellátásban, és fel is tud lépni a támadásokkal ha kell, de nem is lenne neki muszáj, ha ott van mellette egy Isco-Modric-James-Kroos négyesből 2 vagy akár 3, hiszen ők gondoskodnának a varázslatról. Ezentúl kellene nekik egy korrekt cserecsatár meg mondjuk még Casemiero cserének és nagyjából meg is vannak. Kapuba ha akarják, és megtudják szerezni akkor De Gea.
Benítezzel valószínűleg (ha ő lesz az új vezetőedzőjük) 4-2-3-1 -re állnak át, ahol a védelem adott középen Pepe-Ramos-Varane és akár Nacho nem hangzik rosszul, a két szélre pedig ott van Marci-Coentrao, a másik oldalon Carvajal és Danilo plusz Arbeloa, így a Coentrao-Arbeloa duóból én egyet el is engednék. Khedira lelép, Illara akármennyire is mondják tölteléknek jó, kiscsapatok ellen bőven belefér, és pihenhetnek a többiek. Így a védelem előtti 2 lehetne Vidal-Modric-Kroos trióból kettő, de ha a helyzet megkívánja akkor játszhatnak egyszerre hárman is, a csatár mögé fellépne mondjuk Kroos, Casemiero és Illara pedig csere. Baloson Cristiano gondolom alap, ha pedig lapok miatt ki kell hagynia egy-egy meccset Marcika simán feljebb tud lépni, vagy Isco játszana a baloson, és ott van vésztartaléknak Jesé, kivéve ha javulás mutatna jövőre, akkor nem kellenének ilyen vészmegoldások (Marcelo szélsőként). Csatár mögé is van választék Modric-Kroos-Isco-James is tudja jól játszani azt a posztot, én elsősorban Isco-t és James-t próbálgatnám ott. Jobb szél James rotálva Bale-val, kicsit leültetném a walesit hátha összekapná magát, de ha Jamest és Balet egyszerre kell játszatnom akkor James bemegy középre, ha még nagyobb a baj akkor Danilo feljebb lépne szélsőnek. Benzema elől alap, valami olyan játékos lenne a cseréje aki azért kisebb konkurenciát teremt, és mellé egy más stílust képvisel, mint Benzi. Én Lacazettet hoznám, amellett, hogy gyors, már figyelgetem egy ideje, és évről-évre fejlődik, aztán lehet, hogy ez a hirtelen nagy javulás csak egy fellángolás lesz, de őt simán betudnák nyomni szélsőnek is, az ő személye növelné a variációs lehetőségeket.
Ez 18 mezőnyjátékost jelentene, akik közül sokan több helyen is bevethetőek, így egy-egy sérülés nem annyira rázná meg a csapatot, minőségben is lenne előrelépés, nem újabb hatalmas egojú játékosokat hoznék, hanem olyanokat akik alá tudják magukat vetni a csapatnak, kevesebb játéklehetőséget Nacho,Illara és Jesé kapna látatlanban, de formától és edzésmunkától illetve sérülésektől függően ez bőven nőhetne, úgyhogy ők se panaszkodnának túl sokat. És akkor még nem beszéltem a kis norvégról aki szélsőként és a csatár mögötti pozícióba kisebb csapatok ellen, kupába, bl csoportmeccsekre fel lehetne hozni, a száját is befogná, és lenne lehetősége bizonyítani illetve lasztizni a nagyokkal.
Abból indultam ki, hogy ha új edző jön valószínűleg új felállást hoz, és ezt ha én lennék az edző hogyan oldanám meg, a keretet hogyan alakítanám ki, hiszen azt se szabad elfelejteni, hogy lehet ők is kapnak egy ban-t úgyhogy minden játékost meg kell becsülniük.
Ezek nyilván az én meglátásaim a fotelből, de szerintem előrelépés lenne ez az idei évhez képest, talán nem lenne probléma a keret mélységével, a variációk számával és a minőséggel sem, de kíváncsi vagyok a realisták véleményére is, ők mennyire lennének elégedettek, ha így vágnának neki a szezonnak?
u.i.: hosszú lett, ha elolvastad köszi, jár a taps. =D> :mrgreen:
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.05.26. 18:49:16

visca el barca írta:
noname írta:A Real sose fog olyan edzőt kinevezni. Oda sztár kell.
Pontosítok: Perez sose fog olyan edzőt kinevezni. Más elnökök talán(Lopez Caro, Schuster), de
ez így hülyeség. pont ő alatta volt edző pl kvejrozs, caro, vagy luxemburgo is. egyik nagyobb kutyütő mint a másik..
Viszont az eltálad felsorolt nevek, ha jól emlékszem, mind szezonközben jöttek, kényszermegoldásként.

Szerk: az előttem, és az utánam lévő hsz-kel meg teljesen egyet értek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2015.05.26. 18:57:06-kor.
bence-barca
Llegenda del Barça

2015.05.26. 18:24:20

Most, h lement a szezon és a Real csak ezüstig jutott, hadd jöjjön egy ki észosztás tőlem.
Igazából csak annyit jegyeznék meg a Reallal kapcsolatban, h még télen (Dec-Jan környékén talán? ) olvastam egy cikket a RM-ról, h meddig lehet bírni a 4-0-6 felállást náluk, utalva ezzel arra, h nem vt egy igazi vkp juk. Hát úgy egy fél évig, most már megvan a válasz rá. Mindenesetre én ezt is tartom egyik nagy oknak az idei kupamentes szezonjuknál, h úgy tolták végig a szezont, h nem vt vkp juk. Persze lehet mondani, h Kroos tud azt játszani vagy Modric visszalép stb stb, de csak kibukott az, h nem bírták el. Pont ezért gondolom, h a Realnak nyáron mindenképpen vkp posztra kéne igazolnia (Pogba?), mert ha megint belemennek vkp nélkül egy szezonba... persze lehet Modric hiányára fogni, mert természetesen az tényleg óriási seb volt, de szerintem ez a kevésbé felszínre jövő tény, h nem vt vkp juk szintén nagy szerepet játszott.
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.05.26. 11:49:26

Nagy hülyeségnek tartom ezt Perez részéről, de majd meglátjuk hogyan sül el. Carlo sem volt éppen toppon idén, bár az látszott, hogy nagyon erősen megvolt kötve a keze, más különben Bale fele ennyit nem játszott volna. Ebből a szempontból tulajdonképpen tényleg lényegtelen az edző kérdés. Az már biztosan előny lesz, hogy a Realnak megint építkeznie kell, új edzővel, új rendszerben. Az hab a tortán, hogy megint lehet egy kis belső feszültség, mivel úgy tűnik, a játékosok nem örülnek a váltásnak. Majd meglássuk, a vak is azt mondta.

GoT fanoknak kötelező
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.26. 11:33:39

noname írta:A Real sose fog olyan edzőt kinevezni. Oda sztár kell.
Pontosítok: Perez sose fog olyan edzőt kinevezni. Más elnökök talán(Lopez Caro, Schuster), de
ez így hülyeség. pont ő alatta volt edző pl kvejrozs, caro, vagy luxemburgo is. egyik nagyobb kutyütő mint a másik..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2015.05.26. 10:31:06

Perez papa hozta a a formáját ismét. Carlot bírom, szerintem jó edző, de az idei kudarcokban neki is benne volt egy kicsit a keze, ugyanis halálra játszatta a kezdő 11-et, ráadásul folyamatosan játszatta Bale-t. Mondjuk utóbbi biztos, előbbi talán felsőbb utasításra történt. Viszont a Madrid élvezetes focit játszott, szemben a Mou korszakkal.
És minden rosszindulat nélkül nem csodálkoznék, ha pl Cé dobbantana. Új edző, új szisztéma, új igazolások és ki tudja beválik-e? Azért Ancelottival minden címért harcban voltak. Lehet néhány játékos elgondolkodik a váltáson...
Boixos
Llegenda del Barça

2015.05.26. 09:41:29

lehet, nem ártana elgondolkodni a madridi elnökválasztó közvéleménynek, hogy mi a fontosabb nekik? az, h olyan gyerekeket hoznak madridba, akik után csilliárdok esnek le a különböző eladásokból, viszont a sikeresség abszolút ad hoc jelleggel működik (egyszer fent, egyszer lent, még ha a "lent" az esetükben mondjuk 2. helyeket jelent, megnyert kupák nélkül), vagy egy évekig (akár 2-3-4 évig) uralkodó brigádot akarnának felépíteni, mert ehhez is meg lenne minden lehetőségük (a bejövő lóvék így is meglennének, a madridot amúgy sem tudom elképzelni abban a helyzetben, h anyagilag megboruljon).
ha ez utóbbi mellett döntenének, akkor azonnal el kellene zavarniuk perezt és meg kellene választani egy távolabbra látó elnököt.
én azért örülök, h minden bizonnyal maradni fog az a fsz. =D>

carlettonak meg sikeres műtétet és teljes egészséget kívánok!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Alcantara
Director del Fútbol

2015.05.26. 07:03:51

Benítez! Milyen szép is lenne! :lol:
Nyilvánvalóan olyan edző kell Madridba, akinél az elnök állíthatja össze a keretet, ezen belül pedig a mindenkori kezdő tizenegyet. Mondjuk nem lennék meglepve, ha esetleg lemásolná a Barca modellt és Zidane ülne le a padra.

Szegény Carlonak elégé megalázó volt a menesztés, miután kijelentette, hogy maradni szeretne.
Jó edző, kár érte, de remélem ez így nekünk lesz a legjobb!

Mi a közös CR7-ben és Vermaeelenben?

Mindketten 1 spanyol bajnoki címet tudnak felmutatni! 8)
noname
Llegenda del Barça

2015.05.25. 23:23:23

barca0000 írta:Azért nem kell temetni a realt mert kirúgtál Ancelottit. Mi se egy topp kategóriás edzővel nyerünk mindent, hanem egy feltörekvő tehetséggel, és lehet hogy a real is jobban járna egy olyan edzővel mint Enrique.
A Real sose fog olyan edzőt kinevezni. Oda sztár kell.
Pontosítok: Perez sose fog olyan edzőt kinevezni. Más elnökök talán(Lopez Caro, Schuster), de Perez egy nagy nevet fog. Az pedig Benitez lesz. Gyakorlatilag borítékolható a dolog. Benitezt én egy kiégett edzőnek tartom. A Poolból tűrhető kupacsapatot csinált, lepottyant a BL is. A Napoli vele csak gyengült.
A Fifa egy szégyen
roby122
Entrenador del Barça

2015.05.25. 22:30:34

Unicef írta:Szinte mindegy ki lesz az edző, amíg Perez rakja össze a csapatot.
Ennyi. Teljesen mindegy , hogy ki lesz az edzőjük - Klopp , Benítez vagy Emery - amíg Perez irányít , ott esetleg bepottyanhat 1-2 kupa , de komoly állandóság sosem lesz Madridban.
Viszont ha valaki megkapja a lehetőséget , hogy kedve szerint alakítja a csapatot , és megkapja azokat az embereket akiket ő gondol + ha még a sérülések is elkerülik őket , akkor még triplázhatnak ők is.
Erre a legjobb példa mi vagyunk.
Én azt gondolom , hogy vagy brutálisan fhos szezonjuk lesz , vagy brutálisan jó.
De amíg a Papa írányít , addig :roll: :lol:
Subinho
Director del Fútbol

2015.05.25. 22:29:29

Ancelotti menesztése várható volt, mert a Seal az Real, ugyanakkor nem igazán értem. Tavaly lehozta nekik az áhított BL serleget, amit ugye José nem tudott, idén 2 ponttal maradtak el tőlünk és 2-1- re kaptak ki, egy 3-1- es győzelem mellett, vagyis nem kaptak ki pl. 5-0-ra ;-)
Az istenített Muringyóval 5 év alatt 0 BL, 1 kupa, 1 Liga ha jól emlékszem.... Ezen kívül, amikor nem voltak sérültek sokkal látványosabban játszott a csapat, mint José alatt és a gyűlölködés sem volt... szal nem értem... Mindenesetre ha Benítez jön, nem rossz edző, a Liverpoolal elég jó volt, meg a Valenciával is... Meglátjuk...
Unicef
Jugador del Barça

2015.05.25. 22:11:21

Szinte mindegy ki lesz az edző, amíg Perez rakja össze a csapatot.
barca0000
Jugador del Barça

2015.05.25. 22:03:38

Azért nem kell temetni a realt mert kirúgtál Ancelottit. Mi se egy topp kategóriás edzővel nyerünk mindent, hanem egy feltörekvő tehetséggel, és lehet hogy a real is jobban járna egy olyan edzővel mint Enrique.
Klaczy
Barça B

2015.05.25. 21:55:40

kristop írta:szerintem mindannyiunk nevében kijelenthetem, köszönjük ismét perez
azért remélem nem úgy fog sikerülni az építkezésük, mint nekünk :D
Amúgy, ennek nem sok értelme volt, van akkora neve Carlonak, hogy találjon magának csapatot szóval sajnálni biztos hogy nem kell.
A szezont is egészen jól lehozta, mindig nem nyerhet. Megtehették meg is tették. Engem nem befolyásol semmiben sem!
Leon
Director del Fútbol

2015.05.25. 21:52:36

CR7 még a héten bejelenti a visszavonulást és elvállalja az edzői posztot azzal a feltétellel hogy bármikor amikor a szezon folyamán a Real tizit kap,ő a kispadról berohanva elvégezheti azt.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
whitecule
Barça B
Kapcsolat:

2015.05.25. 21:44:38

Szerintem Vermaelen lesz az új edző. Lucho felküldi a nyertes BL-döntő utolsó 5 percére, hogy érezze a törődést, majd lesérül megint egy szezonra, és simán lesz ideje arra, hogy a Madridnál edzősködjön.
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.05.25. 21:25:15

Simeone? Preciado? :lol:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.05.25. 21:05:20

Dobálózunk a nevekkel aztán leültetik Zidane-t a padra és hadd szóljon. :D
Kép
Kép
Kép
crixus
Entrenador del Barça

2015.05.25. 20:59:57

Kíváncsi leszek, hogy a Real kit fog leültetni a padra.
Benitez-t itt sokan leírjátok, holott Spanyolországban elég jó eredményeket ért el a Valencia-val, akik akkor sem számítottak olyan sztár-gárdának, mint mondjuk a Real Madrid.
Nem tartom olyan jó edzőnek, mint Ancelotti-t, de nem egy megye 1-es edző fog a padon ülni, amennyiben őt nevezik ki.

A másik érdekes dolog az igazolások kérdése lesz, mert a Madrid is veszélyben van az átigazolási büntetéseket illetően, így lehet a 2016-os nyári vásárt kihagyják. Én szurkolok, hogy bűnrossz gárdát rakjanak össze Perez pénzéből és, h CR a "büszkeségük" dobbantson.
Egyébként sem szimpatikus a Real Madrid és Perez politikája, de hasonlítsuk össze, hogy hogy búcsúztattak idén Barcelona-ban egy ikon és hogy Madridban (Casillas ugyebár valószínűleg távozik). Nagy különbség.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.05.25. 20:59:27

Hülyeség volt Pereztől, hogy kirúgta Ancelottit. Szegénynek egy olyan csapattal kellett volna kb mindent megnyernie, amit az elnök állított össze + még a sérülések is rendesen megtizedelték a keretet.
Az új edzőnek pedig nagyon nehéz dolga lesz, ha egy Ancelottit elküldték egy kupa nélküli év után, amiről nem is ő tehet, akkor vajon mi járhat majd az új tag fejében?
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.05.25. 20:57:33

Én azért Benitezt nem írnám le. Emery és ő még jól is elsülhet nekik. Lehet Camacho féle rossz házasság lesz belőlük is, de szerintem a fővárosban is jót tenne egy spanyol edző.
Kép
Kép
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2015.05.25. 20:56:13

Perez arra a kerdesre, hogy miben hibazott Ancelotti:
Nem tudom, de Madridban nagyon magasak az elvarasok :lol:

Ferni: ha Carlonak olyan bajai lennek, ami kizarna hogy edzoskodjon akkor biztos, hogy ezt mondta volna okkent rogton a legelejen, nem azt, hogy nem tudta teljesiteni az elvarasokat.
0 kupas szezon miatt repult az olasz, nem masert
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.05.25. 20:54:41

kanty írta:Különösebben nem szokott érdekelni, hogy odaát ki jön, megy, de ha Benitezt hozzák lesz egy-két kellemes pillanatom.
Szerintem nem Benitez lesz, hanem pl Emery.

Annyira csak nem bolond még Perez se... (najó talán de :mrgreen: )
kanty
Llegenda del Barça

2015.05.25. 20:53:02

Különösebben nem szokott érdekelni, hogy odaát ki jön, megy, de ha Benitezt hozzák lesz egy-két kellemes pillanatom.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Gali
Capitá del Barça

2015.05.25. 20:50:29

visca el barca írta:emery is sanszos... főleg így h nem lett meg a bl a sevillának.
Megverik az ukránokat az EL döntőben és meg lesz a BL.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Válasz küldése