Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Viszont az eltálad felsorolt nevek, ha jól emlékszem, mind szezonközben jöttek, kényszermegoldásként.visca el barca írta:ez így hülyeség. pont ő alatta volt edző pl kvejrozs, caro, vagy luxemburgo is. egyik nagyobb kutyütő mint a másik..noname írta:A Real sose fog olyan edzőt kinevezni. Oda sztár kell.
Pontosítok: Perez sose fog olyan edzőt kinevezni. Más elnökök talán(Lopez Caro, Schuster), de
ez így hülyeség. pont ő alatta volt edző pl kvejrozs, caro, vagy luxemburgo is. egyik nagyobb kutyütő mint a másik..noname írta:A Real sose fog olyan edzőt kinevezni. Oda sztár kell.
Pontosítok: Perez sose fog olyan edzőt kinevezni. Más elnökök talán(Lopez Caro, Schuster), de
A Real sose fog olyan edzőt kinevezni. Oda sztár kell.barca0000 írta:Azért nem kell temetni a realt mert kirúgtál Ancelottit. Mi se egy topp kategóriás edzővel nyerünk mindent, hanem egy feltörekvő tehetséggel, és lehet hogy a real is jobban járna egy olyan edzővel mint Enrique.
Ennyi. Teljesen mindegy , hogy ki lesz az edzőjük - Klopp , Benítez vagy Emery - amíg Perez irányít , ott esetleg bepottyanhat 1-2 kupa , de komoly állandóság sosem lesz Madridban.Unicef írta:Szinte mindegy ki lesz az edző, amíg Perez rakja össze a csapatot.
Amúgy, ennek nem sok értelme volt, van akkora neve Carlonak, hogy találjon magának csapatot szóval sajnálni biztos hogy nem kell.kristop írta:szerintem mindannyiunk nevében kijelenthetem, köszönjük ismét perez
azért remélem nem úgy fog sikerülni az építkezésük, mint nekünk
Szerintem nem Benitez lesz, hanem pl Emery.kanty írta:Különösebben nem szokott érdekelni, hogy odaát ki jön, megy, de ha Benitezt hozzák lesz egy-két kellemes pillanatom.
Megverik az ukránokat az EL döntőben és meg lesz a BL.visca el barca írta:emery is sanszos... főleg így h nem lett meg a bl a sevillának.