Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Győzzetek meg, ha úgy gondoljátok, hogy nem a játékosok ejtették ki a csapatukat.Erxy írta:2-5-re kikaptak a kicsik hazai palyan, ezzel pedig mar biztossa valt, hogy kiestek a masodosztalybol![]()
erdekes lesz hogy ki marad ki megy, hogy mi lesz Samperrel, Halilovical, Adamaval, Munirral.. ok erzesem szerint nem maradnak a harmadosztalyba...
allitolag a Juvenil A edzojet akarjak kinevezni jovore.
Deulofeupalesz77 írta:Denisről mondjuk tudni lehetett, mert 2 éves szerződése van, de Deouról mit írtak? Adjuk tovább máshova? Vagy végleg el?messideco írta:Nem tudom, de ma olvastam, hogy Denis Suarez és Dlf nem tér vissza a csapathoz a következő szezonra.
DENIS SUÁREZ 2014/15
Megmondom őszintén, ez alapján pont egy Sevilla szintű csapat ami neki való - húzóemberként, csereként nálunk se lenne rossz -, a 3 meccs amit láttam tőle szintén ezt erősítette meg bennem. Kétlem, hogy ő fogja megoldani a középpályánk problémáit, de amúgy ügyes gyerek.
Denisről mondjuk tudni lehetett, mert 2 éves szerződése van, de Deouról mit írtak? Adjuk tovább máshova? Vagy végleg el?messideco írta:Nem tudom, de ma olvastam, hogy Denis Suarez és Dlf nem tér vissza a csapathoz a következő szezonra.
Bár végigjátszaná az őszt Messi. Ha így lenne, Halilovic csak testközelből tanulhatna a nagyoktól. A játékban tavasszal fejlődhetne ott, ahová menne.palesz77 írta:Nézd akkor meg, hogy Messi hány percet hagyott ki egész ősszel - nem meccset, percet -, biztos jót tenne ennyi játék Halilovic fejlődősének..Samper írta:Semmiképpen nem adnám most kölcsön, hanem Messi "inasaként" őszre felhoznám. Attól függően, hogy kik jönnek januárban, esetleg akkor eladnám visszavásárlási opcióval.
Én is gondolkoztam a kölcsönadásokról a napokban, és erre jutottam:S.Agüero írta:Mert Halilovic nem ügyetlen.kanty írta: És ebbe a Rayo miért menne bele?
Nézd akkor meg, hogy Messi hány percet hagyott ki egész ősszel - nem meccset, percet -, biztos jót tenne ennyi játék Halilovic fejlődősének..Samper írta:Semmiképpen nem adnám most kölcsön, hanem Messi "inasaként" őszre felhoznám. Attól függően, hogy kik jönnek januárban, esetleg akkor eladnám visszavásárlási opcióval.
Szerintem ha direkt játszanak gyengén(meg ha nem direkt, akkor is), úgy nehezen fogják magukat eladni máshova.Samper írta:Sajnos úgy. Nem látnak perspektívát és el akarnak menni.
És ebbe a Rayo miért menne bele?S.Agüero írta: Rayo jó lenne, de olyan kikötéssel kellene, hogy a játékpercek 50%-ában játszik legalább.
Semmiképpen nem adnám most kölcsön, hanem Messi "inasaként" őszre felhoznám. Attól függően, hogy kik jönnek januárban, esetleg akkor eladnám visszavásárlási opcióval.S.Agüero írta:Rayo jó lenne, de olyan kikötéssel kellene, hogy a játékpercek 50%-ában játszik legalább.palesz77 írta:According to contract, B player Alen Halilovic (18) has to be promoted to the first team this summer, although he could leave on loan. [ara]
Mindenképp a kölcsönre szavaznék, de nem tudom, hova kéne adni. Valami elsőosztályú csapatba, de ne Sevilla szintűbe, mert láthattuk mi lett abból idén.. Valami erősebb kis csapatba, akik játszani is szeretnek. Rayo pl, ők emlékeim szerint mindig attraktív focit próbálnak tolni, csak emiatt sokszor verésbe szaladnak bele..
Sajnos úgy. Nem látnak perspektívát és el akarnak menni.S.Agüero írta:Úgy érted, direkt játszanak rosszul és kapnak ki?Samper írta:Újabb vereség, ráadásul a szünetben 0:4 volt. Egyszerűen nem tudom kizárni a szándékosságot bizonyos játékosok részéről.
Rayo jó lenne, de olyan kikötéssel kellene, hogy a játékpercek 50%-ában játszik legalább.palesz77 írta:According to contract, B player Alen Halilovic (18) has to be promoted to the first team this summer, although he could leave on loan. [ara]
Mindenképp a kölcsönre szavaznék, de nem tudom, hova kéne adni. Valami elsőosztályú csapatba, de ne Sevilla szintűbe, mert láthattuk mi lett abból idén.. Valami erősebb kis csapatba, akik játszani is szeretnek. Rayo pl, ők emlékeim szerint mindig attraktív focit próbálnak tolni, csak emiatt sokszor verésbe szaladnak bele..
Egy kérdés a B csapat és egy másik a nemrég még tehetségnek mondott játékosok. A Club vezetésének mindkettőre reagálnia kellene, mégpedig a nyilvánosság számára is.MatsMessi írta:Megnéztem ma a Las Palmas elleni meccs ismétlését, és brutál gyenge volt a játékuk![]()
A második gól előtt a belsővédők, amit műveltek, azt még tényleg megye 1-ben sem nézik el... Dongou is az 1v1-es ziccerét elbohóckodjaA kapus meg Ondoahoz képest rém gyenge.. Jövőre reméljük egy sikeres év jön a harmadosztályban, remélhetőleg új edzővel!