kanty írta:http://index.hu/sport/futball/2015/06/2 ... problemak/
Nem tudom, hogy ebből mennyi igaz, ezért fenntartásokkal kezelem. Azonban, ha abban van valami, hogy Benitez Bale-lel tényleg találkozott és CR-vel nem, akkor nagy lehet a hiszti. És valamilyen szinten érthető is, ezek a sztárok imádják, ha babusgatják a lelküket, ki kell fejezni nekik, hogy mennyire fontosak. Elég buta lépés lenne - szerintem - CR-t a háttérbe szorítani a walesi miatt, azért Ronaldo még mindig klasszisokkal jobb játékos, és még egy darabig az is marad. Persze "tudom" - a sajtóból -, hogy Pereznek Bale a kis kedvence.
Ha jár erre madridista igazán leírhatná erről a véleményét.

Az egyetlen, ami Bale mellett szól, az a kora, viszont amíg CR ilyen brutális mennyiségben termeli a gólokat, addig hülye lesz bárki is az ő kárára előrébb tolni a walesit. Pereznek valóban kis kedvence, nem volt véletlen Carlonak sem az a nyilatkozata, hogy ha a BBC egészséges, akkor mindig játszani fognak, illetve az olasz menesztését követő "Nem tudom." válasz is elég beszédes volt. Az tény, hogy sokkal több van Baleben és akár húzóember is lehet(ne) a jövőben, de ebben a jelenlegi felállásban nem sok hasznát lehetett venni. A Benitez-féle találkozóval szerintem nem érdemes különösebben foglalkozni, a sajtó minden nyáron írt valami hasonlót CR-ről (nem boldog, nem örül Özil, majd DM és Xabi távozásának), aztán mégis mindig meglövöldözte a maga 40-50 gólját az adott szezonban.