2015.06.03. 14:46:19
Én is biztos vagyok benne, hogy tűzközelben lesznek minden sorozatban. Lehet, hogy nulla kupás szezont zártak, de a kupán kívül mindenhol csak egy hajszál választotta el őket a győzelemtől. A Bl-ben sem sok hiányzott, hogy most ne velük játsszunk, a bajnokságban az utolsó fordulókig szoros volt a küzdelem. A Sevilla elleni meccsig teljesen fej-fej mellett voltunk. Mondjuk túlzásnak tartom ezt a Modric-sérülést, amivel folyamatosan takaróznak, de tény, hogy olyan faktor volt, ami egy-egy pontvesztésnél kijött. Arról meg ne is beszéljünk, hogy most tudnak erősíteni, nekünk meg abból kell főzni amink van. LE-nek nagyon nehéz feladata lesz.
Ez a sírás pedig a vékony pad miatt viszont végképp értelmetlen. Milyen padot akarnak, amikor ott van kapusposzton Navas, a védelemben Varane, Coentrao, középpályán Isco, Illarramendi stb. Azért nem olyan gyenge. Akkor mi mit mondhattunk volna, sok nagycsapat bőven elfogadná. Ha odaviszik Pogbat kit akarnak leültetni? Rendben van a rotálás, de kell egy alapcsapat. Szerintem lesz sírás-rívás rendesen, Idén már elkezdte Isco. A gyengülést talán egyedül CR-el kapcsolatban lehet elképzelni.
Azzal lehet gáz, ha tényleg igazak azok a hírek, hogy inkább Bale-re akarnak építeni majd. Erre nagyon kíváncsi leszek.
Az, hogy Benitez szigorú stb. nagyon könnyen a visszájára fordulhat. Egy Napolinál, Pool-nál meg lehetett csinálni, de ilyen sztároknál, ekkora egoval, Perezzel a háttérben, ha elkezd keménykedni, padra, lelátóra tenni embereket egyenlő az öngyilkossággal.
Forca Barca!!!!