Samper írta:Természetesen Gündogan és Reus helyére érkeznek - töredék áron.
Kétlem, Gerson támadó középpályás, Kenedy meg középső támadó. Nekem nem kell még 2 Brazil csodagyerek, akik aztán egy percet nem játszanak Barca mezben, lehet, hogy nem olyan drágák, de összességében az utóbbi 10 évben kb 50 milliót elszórunk lassan ilyen igazolásokra..
Everton will pay 6M for Gerard Deulofeu (21), who will sign a 3+1 year deal. Buy-back options of 9M in 2016 and 12M in 2017. [sport]
Barcelona B forward Munir (19) will be part of the first team squad next season. Luis Enrique wants him to stay at the club. [marca]
Barcelona want Halilović to leave on loan this summer. They see Sevilla, who are also interested in the player, as a good option. [fichajes]
Bartra will in coming days decide if he'll stay at Barcelona or not. His buyout fee dropped to 12M and several teams are interested. [sport]
Carrasco (agent Montoya): "Next week we'll meet with Barça. We'll hear what they have to say. It's obvious he wants to play more. nter interested? Inter would be a good destination, certainly if he could be starter. It's a big club." [fcin]
Deut sajnálom kicsit, de remélem szép pályafutása lesz, egy Evertonban húzóember lehet akár, csak oda is erősödni kell majd fejben. Munir meg megállhat ismét a fejlődésben, így, hogy az 5. számú támadó szerepet megkapja.. Sok értelmét nem látom. Halilovic Sevillai kalandjának szintén nem örülnék, neki folyamatos játék kéne inkább egy kisebb csapatban, a Sevilla túl nagy ugrás lesz attól tartok. Remélem rám cáfol, ha igaz a hír. Ha Bartra megy, akkor rohadt pipa leszek..

Montoyanak meg drukkolok, bárhova is kerüljön.
Barcelona plan for Fluminense midfielder Gerson (18) to join next summer. Last month they paid to get a first option on the player. [sport]
Marcao (father Gerson): "Both Gerson and I want Fluminense and Barça to find a deal in coming months. First option is a first step." [sport]
Ez a hír viszont..

Tudom, hogy vezetőség nélkül nem lehet igazolni, és hogy ha nem Bartoékat választják meg újra, akkor lehet kútba esik az üzlet. De könyörgöm,
akiről ez a legjobb youtube videó, amit össze tudtak hozni, attól mit akarunk?? Tudom, hogy nem ezek alapján kell megítélni valakit, de ha már egy ilyen 10 perces szezon összefoglalóban sincs semmi kiemelkedő, az azért elég gáz szerintem ránk nézve.. Na mindegy, lehet aztán csiszolatlan gyémánt, és megfogjuk az isten lábát vele, de nagyon nem úgy tűnik nekem.