palesz77 írta:Gerard Deulofeu (21) will next week sign 3-year deal at Everton. Barcelona will get 6M. Buy-back option possibly only after two years. [ser]
Szerintem nem, Gündire lett volna valamennyi esély, mert ő idén váltani akar mindenképp, de neki meg nagyok a fizetési igényei. Más, akikkel szóba is hoztak, és a szintet is megütné, az csak Pogba volt - azok közül, akik távozni is terveznek idén -, de ő meg túl drága, túl magas fizetési igényekkel, és tuti nem várna januárig.. Szóval ezt a szezont megoldjuk a B-ből szerintem valahogy, legalább Samperék is bizonyíthatnak majd - vagy Masch Verma felépülése után átmegy ténylegesen középpályásba.
A Halilovic témában meg remélem igazad lesz. Ha bejönne a Sevillai kaland neki, akkor sokkal többet fejlődhet, mint egy Rayoban, ez tény,de a kockázat is sokkal nagyobb..
Őszintén szólva én örülök, hogy Gündi nem nálunk kötött ki. Nagyon jó játékos, de az ő pozíciója, ahol a legjobbját tudja hozni szerintem nem illik a mi középpályánkba. Nem sok meccsen láttam, de amit észrevettem, hogy ő inkább mélységben szeret játszani, Ini helyére nem igazán illik. Ez nem is lenne gond, ha csereember lenne, úgy szállna be mint Xavi idén, de nem hiszem, hogy padozni jönne, még ha a 6-7 millás fizetést be is vállalná. A sérüléséről nem is beszélve. Ini is kicsit hátrébb lett vonva idén, de a támadásokba, rövid passzos játékba bekapcsolódott. Persze lehet, hogy aztán mégis bevált volna és hosszú időre megoldottuk volna azt a posztot, de egy Gündogan-Rakitic-Busi kp-t nem tartok túl optimálisnak.
A legütősebb és legjobb szerintem Thiagoval lenne, de ő fel sem merült sajna. Majd talán jövőre.
Tartom, hogy Denis lesz nagy kérdés. Ha Emery tényleg egy Halilovic-Suarez "cserében gondolkodik" talán tényleg szüksége van a horvátra. Kockázatos, hogy elég játékpercet kap-e, de ha Vinyals marad az edző, az sem biztos, hogy a harmadosztályban elég lehetőséget kap.
Tavaly Denis majdnem 2500 percet játszott, nemzetközi szinten is bemutatkozott. Ebből kiindulva, ha a horvát srác "csak" mondjuk 1700-1800-at kap már nagyot léphetne előre.
Ezt az évet valószínűleg át kell vészelnünk valahogy, ősszel pedig egy erőteljesebb rotálásra lenne szükség, mert Rakitic és Ini jó lenne ha tavaszra nem lenne hulla. Főleg hogy jönnek a Szuperkupák meg a klub vb.