Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mint az elmúlt 500 évben mindig: fifa ranglistaBFC írta:Ha már szóba került a VB, valaki magyarázza el nekem, hogy a román válogatott, hogy került az I kalapba. Mi alapján vannak ezek a kalapok úgymond kisorsolva ?visca el barca írta:most mondták be a vb sorsoláson h di maria a psg-be megy. gondolom csak igaz, ha ott liveban bemondták
Ha már szóba került a VB, valaki magyarázza el nekem, hogy a román válogatott, hogy került az I kalapba. Mi alapján vannak ezek a kalapok úgymond kisorsolva ?visca el barca írta:most mondták be a vb sorsoláson h di maria a psg-be megy. gondolom csak igaz, ha ott liveban bemondták
L’Équipe hozta le a hírt, még nem hivatalos elvileg - de gondolom majdnem. Viszont ha az lesz, akkor Pedro szerintem tényleg megy a MU-ba.visca el barca írta:most mondták be a vb sorsoláson h di maria a psg-be megy. gondolom csak igaz, ha ott liveban bemondták
Schweini-ért is kaptak még 18-at. (Mondjuk az nem tudom, hogy euró volt vagy font,nincs kedvem utánanézni) valamint a teljesítménye is jobb + fiatalabb is.Messithebest írta:24,5 millió fontért szinte ingyen volt.roby122 írta:VidalBayern München
24,5 millió fontért szinte ingyen volt.roby122 írta:VidalBayern München
szerintem lehet egy nagyon jo kis focista, de ehhez nem biztos, hogy a City a legjobb csapat.visca el barca írta:sterling 5 ft-ot nem ér, nem hogy 50-60-70 millio eurót. agyon sztárolt tiniaz oxlade-chemberlain féle vonalból.
mondjuk Zidane-hoz hasonlítani bármiben, mar önmagában vicc...zola8787 írta:Mi ebben a vicc? Az akkori 49 misi nem ugyanannyi pénz, mint most a 49 misi, illetve Sterling 20 éves, Zidane meg 29 volt.messideco írta:Before: £49 million got you Zinedine Zidane
Now: £49 million gets you Raheem Sterling
Viccc
Mi ebben a vicc? Az akkori 49 misi nem ugyanannyi pénz, mint most a 49 misi, illetve Sterling 20 éves, Zidane meg 29 volt.messideco írta:Before: £49 million got you Zinedine Zidane
Now: £49 million gets you Raheem Sterling
Viccc
És most lehet török bajnok.ab1daL írta:Az lehet, de a büdös életben valószínű nem lett volna angol bajnok.messideco írta:Rvp meg, nagyon hülye volt, hogy elhagyta a Senalt (ő is), aranylabdás közeli játékos lehetett volna mostanra...
Az lehet, de a büdös életben valószínű nem lett volna angol bajnok.messideco írta:Rvp meg, nagyon hülye volt, hogy elhagyta a Senalt (ő is), aranylabdás közeli játékos lehetett volna mostanra...
A benne lévő kisgyerek biztos azt mondta, hogy igazoljon a Fener-be. Amúgy nagyon bejött neki a ManUnited-es kaland...S.Agüero írta:Robin van Persie signs with Fenerbahçe.
kb. 64. Pool meg majd elveri olyan idiótákra, mint Balo...S.Agüero írta:Jézusom, az hány millió euró? 60?Messithebest írta:SterlingCity (49 millió font)
![]()
![]()
![]()
![]()
Mai árfolyamon pontosan 68 147 928 euró .S.Agüero írta:Jézusom, az hány millió euró? 60?Messithebest írta:SterlingCity (49 millió font)
![]()
![]()
![]()
![]()
Rá baromi kíváncsi leszek. Ha a sevillai túra sem fog bejönni neki , akkor valószínűleg majd visszatér Olaszországba pár milláért egy Napoliba vagy egy Sampdoriába.hank1ee írta:Eközben még ImmobileSevilla (elvileg kölcsönben)