Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akk lassan a Pedro transzfer is hivatalos leszS.Agüero írta:Di MariaPSG
Hivatalos, kíváncsi leszek, mire viszi.
roby122 írta:Jovetic transzfer az kölcsön vagy végleges ? Mert írnak egy végleges verziót 12-15 millióról, a kölcsön az pedig 1,5-2 évre szól.
Ha elkerülik a sérülések a montenegróit szerintem alapember is lehetett volna Agüero mellett.
Internek hatalmas erősítés, persze ha nem lesz állandóan sérült.
mondjuk az igazat megvallva az OM klasszisokkal nagyobb/jobb csapat mint az arsenal, nem is értem az összehasonlítástForcabarca8 írta:Az Útwengeren volt fent, hogy "pay as you play" szerződést írtak alá. Az ő esetében ez azt jelenti, hogy nem ártana másodállás után néznieSajnálom a srácot egyébként, képzett játékosnak tartom, aki egy kis szerencsével többre is vihette volna, de szerintem már késő neki..
Az Útwengeren volt fent, hogy "pay as you play" szerződést írtak alá. Az ő esetében ez azt jelenti, hogy nem ártana másodállás után nézniePCsabi írta:Abou Diaby has signed for Marseille on a free transfer after release from Arsenal. (Source: @OM_Officiel)
mint az elmúlt 500 évben mindig: fifa ranglistaBFC írta:Ha már szóba került a VB, valaki magyarázza el nekem, hogy a román válogatott, hogy került az I kalapba. Mi alapján vannak ezek a kalapok úgymond kisorsolva ?visca el barca írta:most mondták be a vb sorsoláson h di maria a psg-be megy. gondolom csak igaz, ha ott liveban bemondták
Ha már szóba került a VB, valaki magyarázza el nekem, hogy a román válogatott, hogy került az I kalapba. Mi alapján vannak ezek a kalapok úgymond kisorsolva ?visca el barca írta:most mondták be a vb sorsoláson h di maria a psg-be megy. gondolom csak igaz, ha ott liveban bemondták
L’Équipe hozta le a hírt, még nem hivatalos elvileg - de gondolom majdnem. Viszont ha az lesz, akkor Pedro szerintem tényleg megy a MU-ba.visca el barca írta:most mondták be a vb sorsoláson h di maria a psg-be megy. gondolom csak igaz, ha ott liveban bemondták
Schweini-ért is kaptak még 18-at. (Mondjuk az nem tudom, hogy euró volt vagy font,nincs kedvem utánanézni) valamint a teljesítménye is jobb + fiatalabb is.Messithebest írta:24,5 millió fontért szinte ingyen volt.roby122 írta:VidalBayern München
24,5 millió fontért szinte ingyen volt.roby122 írta:VidalBayern München
szerintem lehet egy nagyon jo kis focista, de ehhez nem biztos, hogy a City a legjobb csapat.visca el barca írta:sterling 5 ft-ot nem ér, nem hogy 50-60-70 millio eurót. agyon sztárolt tiniaz oxlade-chemberlain féle vonalból.
mondjuk Zidane-hoz hasonlítani bármiben, mar önmagában vicc...zola8787 írta:Mi ebben a vicc? Az akkori 49 misi nem ugyanannyi pénz, mint most a 49 misi, illetve Sterling 20 éves, Zidane meg 29 volt.messideco írta:Before: £49 million got you Zinedine Zidane
Now: £49 million gets you Raheem Sterling
Viccc