Feast4 írta:...
Nekem amúgy olyan érzésem van most a keretet illetően, mint amikor húsvétkor 2 napig zárva vannak a boltok, és előtte mindenki feltankol 50 napnyi kajával, hogy legyen elég..

Tavaly se voltunk többen - érdemben, mert tavaly SR, Montoya, Douglas is csak a lelátót melegítették -, mégis neki tudtunk vágni a szezonnak, most meg megy a pánikolás minden poszton, Denist is hozni akarta még a középpályára, ahova van 6 ember jelenleg a keretből - Masch is be tud ugrani oda, kh-ből is van annyi mint a szemét.. Mintha 20 emberrel nem lehetne Januárig kihúzni - úgy, hogy még Sampert és Grimaldot is használhatná Lucho, ha akarná..
Ez a kész játékosos dolog meg nem tudom hova tenni.. Sajnos valóban úgy tűnik, hogy így van, de én nem vagyok túl nyugodt emiatt. Nem megszólván Luchot, de azért az eddigiek alapján eléggé úgy tűnik, hogy a vezetőség nyomásának engedni szokott - Douglas és Verma biznisz tavaly, idén a hosszabbítása pont akkor, amikor kellett, meg még biztos jutna eszembe, ha gondolkoznék, csak most lusta vagyok -, és Bartoék már kijelentették nem is olyan rég, hogy nem kell ennyit foglalkozni a Masiával, nem kéne kupameccseken játszatni az ifiket, és barátságos meccsekre se nagyon kéne elvinni őket. Persze lehet mondani, hogy most is vannak ott, de Sandro és Munir már az első keret tagjai - ami támadócsere hiányában logikus lépés -, Halilovic szerződésében benne van, hogy idén már a nagyoknál kell lennie, vagy kölcsönben - plusz nem is játszik sokat -, Sampert konkrétan be se cserélte a múltkor, Adama és Grimaldo pedig el sem utaztak - pedig az utóbbinak bőven juthatott volna szerep, főleg, hogy Adrinao bármelyik pillanatban távozhat. Nekem úgy tűnik, hogy csak kényszerből nyúlunk a fiatalabbakhoz mostanában, de amúgy nem velük tervez hosszútávon a klub. Na mindegy, ez csak az én agymenésem, nem is kell foglalkozni vele, csak kikívánkozott.
Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy hogy alakul még a keret idén, szerintem Pedro is és Adriano is távozni fog. Ami a leginkább érdekel, az Gerson sorsa, mert ő aztán nem mondható kész játékosnak, mégis nagyon űzzük, és őszintén kétlem, hogy Lucho ragaszkodik hozzá - bár ha jön, akkor rögtön napvilágot lát majd egy lista, ami szerint tavasszal 3 játékost kért, Ardát, Vidalt, és Gersont..
És a legrosszabb hírt hagytam a végére.. Kenedyről lemondhatunk, elvitte a Chelsea elvileg.

Shame!!
Barcelona will recover the 0.4M paid to Fluminense to have first option on Kenedy. Player joined Chelsea, Barcelona didn't use option. [ara]