Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
palesz77 írta:gondolom holnap megjelenik egy átigazolási lista év elejéről, amin Vidal, Arda és Gerson neve szerepelt..![]()
Pont ez az. LE a kreativitást a középpályáról áttette a csatárokra, a középen pedig olyan emberek kellenek, akik jól látnak a pályán jól passzolnak de az erő és a csatárok terhermentesítése jobban jellemzi a játékukat, mint a virgázás. Rakitic. Ezért is értek Jobban egyet egy Koke/Pogba/Verratti pakk favorizálásával. Három olyan játékos aki brutálisan erős jól lát és védeni tudja a csatárokat. De egy Gersonban nem látom mi a csízió, azin felül, hogy agyonhypeolt brazil tehetség. Persze az is lehet hogy a 15 millió az valószában 115 és Bartoék a többi pénzt szétmixelik valamerre.palesz77 írta:Feastnek igaza van szerintem is, jelenleg nem lenne jó igazolás. Tudom, hogy én is írtam, hogy örülnék ha jönne, de nem a mostani csapatba. Sokszor át lett ez már rágva, felesleges egy "új Init" idehozni, amikor a valós Ini sem érzi magát jól a posztján.. Ha változik a középpálya, és lesz megint posztja, akkor szerintem is pazar igazolás lehetne - Dinho is megmondtaZBarca írta:Coutinho Ini helyére érkezne, Andrésnak már csak 1-2 éve van sajnos a toppon és ideje lenne gondoskodni a pótlásáról. A brazil szerintem tökéletesen pótolná a spanyolt, ugyanaz a poszt, a játékstílusuk is hasonló. És Coutinho még csak 23 éves.Feast4 írta:Úgyanez a bajom Coutinho leigazolásával is. Nagyon jó, nagyon ügyes hatalmas jövő előtt áll, de nálunk hol van szerepe a kirakósban?-, de egyelőre nem ő kell a csapatnak. Ezért nem értem ezt a Gerson srácot se, de hát Bartoék tudják. Remélem kellemes meglepetés lesz a kölyök.
Bennem az volt, hogy a Mundo a rosszabb, de akkor a Sport is ennyire gáz?Erxy írta:a sportot csak a legritkabb esetben erdemes komolyan venni, ezt parszor bebizonyitottak mar
Végre egy jó hír!BFC írta:Most posztolták twitterre:
Fluminense player Gerson (18) will join Barcelona on 5-year deal and will play on loan at a Liga team this season. Fee could be 16M. [sport]
Kizárt, tuti, hogy több éve figyelemmel követjük felnőtt karrierjét! Oh wait..hank1ee írta:de arra is van esély, hogy egy újratöltött Keirrison legyen.
Feastnek igaza van szerintem is, jelenleg nem lenne jó igazolás. Tudom, hogy én is írtam, hogy örülnék ha jönne, de nem a mostani csapatba. Sokszor át lett ez már rágva, felesleges egy "új Init" idehozni, amikor a valós Ini sem érzi magát jól a posztján.. Ha változik a középpálya, és lesz megint posztja, akkor szerintem is pazar igazolás lehetne - Dinho is megmondtaZBarca írta:Coutinho Ini helyére érkezne, Andrésnak már csak 1-2 éve van sajnos a toppon és ideje lenne gondoskodni a pótlásáról. A brazil szerintem tökéletesen pótolná a spanyolt, ugyanaz a poszt, a játékstílusuk is hasonló. És Coutinho még csak 23 éves.Feast4 írta:Úgyanez a bajom Coutinho leigazolásával is. Nagyon jó, nagyon ügyes hatalmas jövő előtt áll, de nálunk hol van szerepe a kirakósban?
Coutinho Ini helyére érkezne, Andrésnak már csak 1-2 éve van sajnos a toppon és ideje lenne gondoskodni a pótlásáról. A brazil szerintem tökéletesen pótolná a spanyolt, ugyanaz a poszt, a játékstílusuk is hasonló. És Coutinho még csak 23 éves.Feast4 írta:Úgyanez a bajom Coutinho leigazolásával is. Nagyon jó, nagyon ügyes hatalmas jövő előtt áll, de nálunk hol van szerepe a kirakósban? (Oke van hogy csak pletyka.)
Azért gondolom a nagy hype húzza fel ennyire Gerson árát. Pedro az MNS mögött nem jut túl sok játéklehetőséghez és amikor Lucho beveti, akkor sem tud kiemelkedőt alkotni. Ez valószínüleg nagyban befolyásolja az árát. A címek viszont egyértelműen Pedrito mellett szólnak, Gersonnak valszeg nincs ekkora trófeagyűjteménye.visca el barca írta:a világ vicce hogy egy noname brazil csodagyerek 15 millió, egy eb-vb bajnok, 3x bl győztes pedroért meg 25 millát adnak
A brazil gyerekek sokat érnek... új Neymar/Pelé/mittudoménki szóval meg kell adni a módját és az árát perszevisca el barca írta:a világ vicce hogy egy noname brazil csodagyerek 15 millió, egy eb-vb bajnok, 3x bl győztes pedroért meg 25 millát adnak
Nem tudom, én nem láttam még játszani a fiút, de a több mint 1000 játékperc alatt adott elvileg 3 gólpassz szerintem még statisztikában is kevés, bár nyilván nem egy új Neymarról beszélünk (akkor 150, mit beszélek, 400 millió lett volna). 18 éves, tehát piszok fiatal még, van több éve fejlődni, mire a nagy csapat közelébe kerülhet, de arra is van esély, hogy egy újratöltött Keirrison legyen.visca el barca írta:a világ vicce hogy egy noname brazil csodagyerek 15 millió, egy eb-vb bajnok, 3x bl győztes pedroért meg 25 millát adnak
Most posztolták twitterre:palesz77 írta: Gerson's father and agent will today meet with Fluminense to repeat that, despite the offer of Roma, the player wants to join Barcelona [md]
Háát ahogy vesszük. Szerintem mindketten tettek annyit a klubbért, hogy kiérdemelték a jogot arra ők döntsék el mikor volt elég. Másrészt két játékos aki távozni akar az nem biztos, hogy jót tesz a csapatnak ha itt tartjuk őket.palesz77 írta:Man United ceo Woodward is expected to meet tomorrow with Barcelona in Spain to try to close a deal on Pedro (28). [sport]
Adriano's agent will tomorrow meet with Barcelona to discuss his situation. Roma could make a new bid in the coming days. [sport]
Lassan remélhetőleg lezárul mindkét ügy, remélem akaratuk ellenére nem tartjuk itt őket - idézőjeles természetesen, annyira rossz nem lenne itt nekik..![]()
palesz77 írta:Gerson's father and agent will today meet with Fluminense to repeat that, despite the offer of Roma, the player wants to join Barcelona [md]
Ez a hír meg megnyugtatott, már majdnem azt hittem, hogy a Roma holmi 20 millióért elhalássza előlünk. Kell ő ide, mint egy falat kenyér!
(Mondjuk ha jövőre a Coutinho üzletbe bevonjuk, akkor jöhet..)
Megint kell valami, amin csámcsoghatnak az újságírók, semmi komoly.Kubla9 írta:http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc ... erano.html Még viccnek is rossz.
Ennek nagyon örülnék, viszont sajnos szerintem sem valós. De legalább már pletyka szinten felmerült Coutinho neve.palesz77 írta:Barcelona want to include an option on Liverpool midfielder Coutinho (23) in the deal on Barcelona B winger Adama (19). [sport]
Erről mondjuk nem találtam az eredeti cikket se a Sporton - Adamáról van, de Coutinhoról nem írnak abban -, szóval érdemes kétségekkel kezelni, csak annyian írták már itt a srácot, hogy gondoltam megosztom veletek..
Ennek sok értelme nincsen. Elverjük Pedro árának a felét, egy olyan játékosra, aki se többet se kevesebbet nem tud adni a csapatnak(szerintem). Akkor már inkább Munir & Sandro.palesz77 írta:A Mundo szerint Nolitoval pótolhatjuk majd, akinek 18 millió kivásárlási ára.Ronaldinho&Barca írta:...