Végre egy jó hír!BFC írta:Most posztolták twitterre:
Fluminense player Gerson (18) will join Barcelona on 5-year deal and will play on loan at a Liga team this season. Fee could be 16M. [sport]

Egyelőre nem sok értelmét látom ennek a transzfernek, egyáltalán nem passzol abba a képbe, amit eddig Lucho kialakított magáról igazolások és a játékosok beépítése terén - rutin vs potenciál -, úgyhogy van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez az igazolás előfordulhat, hogy nem az ő kérésére zajlik le. Persze tudom, hogy ez egy teljesen abszurd feltételezés, gondolom holnap megjelenik egy átigazolási lista év elejéről, amin Vidal, Arda és Gerson neve szerepelt..

Kizárt, tuti, hogy több éve figyelemmel követjük felnőtt karrierjét! Oh wait..hank1ee írta:de arra is van esély, hogy egy újratöltött Keirrison legyen.

Feastnek igaza van szerintem is, jelenleg nem lenne jó igazolás. Tudom, hogy én is írtam, hogy örülnék ha jönne, de nem a mostani csapatba. Sokszor át lett ez már rágva, felesleges egy "új Init" idehozni, amikor a valós Ini sem érzi magát jól a posztján.. Ha változik a középpálya, és lesz megint posztja, akkor szerintem is pazar igazolás lehetne - Dinho is megmondtaZBarca írta:Coutinho Ini helyére érkezne, Andrésnak már csak 1-2 éve van sajnos a toppon és ideje lenne gondoskodni a pótlásáról. A brazil szerintem tökéletesen pótolná a spanyolt, ugyanaz a poszt, a játékstílusuk is hasonló. És Coutinho még csak 23 éves.Feast4 írta:Úgyanez a bajom Coutinho leigazolásával is. Nagyon jó, nagyon ügyes hatalmas jövő előtt áll, de nálunk hol van szerepe a kirakósban?