Oké, tudom, hogy LE-nek elsősorban b2b középpályásokra van szüksége, de ennek megvan a hátránya is, láthattuk az előző szezonban, hogy mindig Messinek kellett visszajárnia a kp-ra, mert ott nem volt elég kreativitás. Coutinho pl eléggé kreatív lenne a jelenlegi kp-ra. Még akkor is jól jöhetne, ha egyik meccsen az MNS-ből 2 rossz napot fog ki. Ilyen helyzetben ki tudná kisegíteni a csapatot a pácból Mathieun kívül? Valaki a középpályáról. És ez a személy lehetne a brazil.Feast4 írta:Pont ez az. LE a kreativitást a középpályáról áttette a csatárokra, a középen pedig olyan emberek kellenek, akik jól látnak a pályán jól passzolnak de az erő és a csatárok terhermentesítése jobban jellemzi a játékukat, mint a virgázás. Rakitic. Ezért is értek Jobban egyet egy Koke/Pogba/Verratti pakk favorizálásával. Három olyan játékos aki brutálisan erős jól lát és védeni tudja a csatárokat. De egy Gersonban nem látom mi a csízió, azin felül, hogy agyonhypeolt brazil tehetség. Persze az is lehet hogy a 15 millió az valószában 115 és Bartoék a többi pénzt szétmixelik valamerre.palesz77 írta:Feastnek igaza van szerintem is, jelenleg nem lenne jó igazolás. Tudom, hogy én is írtam, hogy örülnék ha jönne, de nem a mostani csapatba. Sokszor át lett ez már rágva, felesleges egy "új Init" idehozni, amikor a valós Ini sem érzi magát jól a posztján.. Ha változik a középpálya, és lesz megint posztja, akkor szerintem is pazar igazolás lehetne - Dinho is megmondta-, de egyelőre nem ő kell a csapatnak. Ezért nem értem ezt a Gerson srácot se, de hát Bartoék tudják. Remélem kellemes meglepetés lesz a kölyök.
![]()
De felesleges is erről vitáznunk, úgysem hiszem, hogy a közeljövőben leigazolnánk.