Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen azért. Ez csapatjáték, de mi mindig azt várjuk, hogy ugyan úgy játszon a meccsek minden percében. Nem kapott annyi támogatást Suarez gólja után a többiektől sem, mert mindenki visszavett. Ez a meccs is neki köszönhetően lett abszolválva, de ez nem számìt, mert a 60. perctől eltünt.palesz77 írta: Ezt most mire? Azért, mert valaki meg merte említeni, hogy 60. perc után kicsit eltűnt?
Ezt most mire? Azért, mert valaki meg merte említeni, hogy 60. perc után kicsit eltűnt?Normandia írta:El kellene már adni, tegnap is csak 2 gólra futotta meg egy majdnem gólra, amiből aztán a fenomén Pedrìtó belőtte a győztes találatot. Szánalmas, hogy csak ennyire futja....talán 30 millát kapnán érte.
Igazából nem tudom, hogy mi történt, de van 2 lehetséges forgatókönyv.recrea írta:Amúgy valamit ugattak Emery-vel az első félidő közepén, nem tudjátok mit mondott? Megint renitens volt...
Szerintem inkább kevés labda jutott el hozzá, pluszban nehezen viselte a mélyrepülést, kicsit linkre vette, ahogy a többiek.visca el barca írta:akárcsak a többiek, a 60. perc után neki sem volt sok köze a meccshez. nem tudom, hogy csak ennyire tellett e tőle, vagy fizikálisan kipukkant, remélem csak az előbbiről van szó...
Voltak nagyobb szólói, szép meglátásai, tény, hogy nem a legeslegjobb formájában láttuk, de így is nagyon hasznos volt és benne volt a meglepetés ereje. Sőt, a mezőnybeli munkáját is megdicsértem meccs közben. Azt elismerem, hogy amikortól nem voltak játszótársai gyengébben teljesített, de ezt nem (csak) az ő számlájára írom fel. Inkább teljesített jól, mint rosszul, sőt, de azért a kettő teljesítményt durva lenne egy lapon említeni. Pedrót azért bíráltam, mert kábé a gólja az egyetlen értékelhető mozdulat (amit nagyon-nagyon köszönök, imádom érte, de nem szabad, hogy elég legyen), pedig lett volna lehetősége nem elrontani a pályán töltött idejének a többi részét.redmiller írta:
Pedrot bírálod, őt nem... Pedig ha a két szabadrúgásgólja nem lenne, bizonyára felemlegetnéd, mennyivel pontatlanabb volt a játéka, rosszabb a labdakezelése, mint máskor.Petr írta:A pazar góljai mellett jó volt mezőnyben is, a mérkőzés egy bizonyos hányadában társakat is kapott maga mellé. Motiváltnak tűnt és a szokásosabbnál is agilisebbnek. A hírek nem hazudtak, tényleg bombaformában tért vissza. Talán többet lépett a pálya közepe felé, mint tavaly, de ezt betudom Neymar hiányának.
4,5 millió pesó az, ami olyan fél millió dollár.ZBarca írta:Szép gesztus volt tőle, 4,5 millió dollár nem semmi pénz, még akkor is, ha neki az a heti fizetése.Minden játékosnak így kéne gondolkodnia.
Vagy a híroldal írta rosszul ahol én olvastam vagy én gondoltam rögtön euróraGali írta:Egy kis kiigazítás. 445.000 eurót (4,5M peso) adományozott.Alfa írta:Messi 4.5 millió eurót adományozott az UNICEF-nek. Óriási tisztelet.
Egy kis kiigazítás. 445.000 eurót (4,5M peso) adományozott.Alfa írta:Messi 4.5 millió eurót adományozott az UNICEF-nek. Óriási tisztelet.
Hát, ha a motivációt ebben mérik, akkor pl. Pepe és Barton a futballvilág talán legmotiváltabb játékosai.Messias2 írta:Szerintem ez a "fojtogatás" is mutatja, h mennyire motivált, h még az ilyen sörmeccsekre is így felspanolja magát. Ez a játékán is látszott. Emellett persze nem szabad felülnie a provokációknak, hiszen a világ legjobbjának tudnia kell ezeket kezelni.