Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.08.21. 17:23:05

LG írta: Ebben a dologban viszont Initommal értek egyet. 250 millió hatalmas pénz, de a közelmúltban láthattuk, hogy voltak csapatok, akiknek szinte korlátlan anyagi lehetőségeig voltak, mégsem tudtak BL győztes csapatot összerakni, pl. City, PSG. De a Real és Chelsea is oriási összegeket kötltött el az elmúlt évtizedben, és csak 1-1 BL győzelmet tudnak felmutatni, amíg mi 4-et.

A jelenlegi Barca többre megy egy csúcsformában lévő Messivel, mint 250 millió euróval.
Ugyanezt mondtam volna a fénykorában lévő Ronaldinhoról.
Egyrészt, másrészt pl személy szerint nem bíznék két forintot se a jelenlegi vezetőségre, nem hogy 100+ millió ojrót.

Mégegyszer, engem csak az zavart, hogy egy rosszabb(??), amikor a csapat is maga alatt volt és majd mindenki alulteljesített, megjelentek a nagy megmondók, hogy lehet el kéne adni. Lehet nem te mondtad Bob, nem kell mindent magadra venni, kinek nem inge...
Nekem ettől több kéne, hogy az eladásáról lamentáljak mint egy ilyen piciny szakasz. Az hogy az öltözőben milyen konfliktusai voltam megint lényegtelen, attól mert Gizi takarító néni benyomta a helyi Joshi Baratban, hogy ölre megy LE-vel még nem esek hanyatt. A Martinos rész kicsit egyértelműbb, a pali kettőt nem mert szólni neki, ez látszott.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Normandia
Director del Fútbol

2015.08.21. 16:32:14

Bob_Marley írta: Máshogy látjuk, az én szememben csak egy fontos hogy a klubnak jobb legyen ez Messivel vagy KisPalkóval vagy nélkülük totál lényegtelen. Egy olyan összegnél, ami a költségvetés fele csak azért mert Messi én nem dobnék vissza egy ajánlatot, miért? Mert a csapatnak jobb lehet (a marketing részre meg írtam, hogy kockázatelemző és közgazdász tanulmányok is kellenének erről ) .A világ nélküle se dőlne össze, a 3 R példát nem hiába hoztam.
Elment Ronaldo, lőn egyből bajnokok lettünk (nyilván nem azt mondom, hogy ő volt a fék, hanem arra példa, hogy nélküle is ment)
Rivaldo után nagyon nehéz volt és Antic hozta össze legalább az Uefa kupát, de Rivaldo utolsó éveiben se nagyon volt más cél mint a BL talán meglehet. 2003-ban meg már nagy változások voltak és sikerek.
Ronaldinho után meg jöttek a legnagyobb sikerek és pl 3 bajnoki cím zsinórban.

Egyet soha nem szabad elfelejteni, hogy Messi nem a Barcelona felett áll és pótolhatatlan ember nincsen. Ez nem hálátlan dolog, egyszerűen csak tudni kell a szerepeket. Messi játszik 35+ koráig a Barcelona meg remélhetőleg lesz 100 év múlva is. Az meg hogy a valaha volt legjobb egy szubjektív dolog, nálam pl Maradona szintjét egyelőre (és megkockáztatom hogy soha) nem éri el s lőn pl Maradona is volt nálunk (még ha nem is az igazi csúcsformájában) és nem halt meg a klub nélküle. A klub a legeslegfontosabb, s a játék is több emberből áll nem Messiből, Rivaldoból vagy bárki másból és ha teszem azt 250 milliót ajánlanak Messiért és nekünk ez jó, akkor én pl eladnám, mert itt nem érzelmekről kell beszélni hanem hogy mi jó a klubnak és ilyen összegnél pl az üzleti része komoly tényező.
Ok Bob, de én szurkoló vagyok és nem tudom ennyire racionálisan nézni ezt a dolgot. Mint ahogyan az emlìtett 3 R- nél sem tudtam. Nekem mindegyik szìvfájdalom volt, hogy elment.
Biztos vagyok abban, hogy eljön az az idő, amikor majd menni fog, de én úgy gondolom, hogy a klub se a racionalitást fogja szem előtt tartani vele kapcsolatosan, hanem figyelembe veszik azt is mit jelentett a barcának Leo és fordìtva.
De szerintem fektessük a témát úgy 5 évet és térjünk vissza rá.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.08.21. 16:23:26

Egyet soha nem szabad elfelejteni, hogy Messi nem a Barcelona felett áll és pótolhatatlan ember nincsen. Ez nem hálátlan dolog, egyszerűen csak tudni kell a szerepeket. Messi játszik 35+ koráig a Barcelona meg remélhetőleg lesz 100 év múlva is. Az meg hogy a valaha volt legjobb egy szubjektív dolog, nálam pl Maradona szintjét egyelőre (és megkockáztatom hogy soha) nem éri el s lőn pl Maradona is volt nálunk (még ha nem is az igazi csúcsformájában) és nem halt meg a klub nélküle. A klub a legeslegfontosabb, s a játék is több emberből áll nem Messiből, Rivaldoból vagy bárki másból és ha teszem azt 250 milliót ajánlanak Messiért és nekünk ez jó, akkor én pl eladnám, mert itt nem érzelmekről kell beszélni hanem hogy mi jó a klubnak és ilyen összegnél pl az üzleti része komoly tényező.
Ebben a dologban viszont Initommal értek egyet. 250 millió hatalmas pénz, de a közelmúltban láthattuk, hogy voltak csapatok, akiknek szinte korlátlan anyagi lehetőségeig voltak, mégsem tudtak BL győztes csapatot összerakni, pl. City, PSG. De a Real és Chelsea is oriási összegeket kötltött el az elmúlt évtizedben, és csak 1-1 BL győzelmet tudnak felmutatni, amíg mi 4-et.

A jelenlegi Barca többre megy egy csúcsformában lévő Messivel, mint 250 millió euróval.
Ugyanezt mondtam volna a fénykorában lévő Ronaldinhoról.
Erxy
Entrenador del Barça

2015.08.21. 16:17:55

nem lepnenk elore Messi eladasaval sem szakmailag sem penzugyileg, sikerekre nem lenne tobb eselyunk, sot, penzugyileg meg igy is elmezonyben vagyunk es azt veszunk meg kb akit csak akarunk.
nem is ertem miert tema ez most. :D
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.21. 15:58:00

Initom írta:Bob: abban igazad van,valszeg az üzlethez nem értek ez igaz!Ellenben a focihoz annyit,hogy azt lássam, lehet amíg élek nem lesz még egy ilyen játékosa a Barcának mint Messi...szóval nem nagyon tud érdekelni az a 250 milliós bevétel.Nézzük a Te szemszögedből: mondod sokszor,hogy csak hogy az eredmény számít...arra pedig a legjobb garancia ha Messi a csapatodban van. Állítom többet jelent üzletileg is,ha nyerünk vele 3-4 BL-t meg akármennyi bajnokságot->marketing stb a klubnak,mint egy "sima összeg" no de mind1.
Máshogy látjuk, az én szememben csak egy fontos hogy a klubnak jobb legyen ez Messivel vagy KisPalkóval vagy nélkülük totál lényegtelen. Egy olyan összegnél, ami a költségvetés fele csak azért mert Messi én nem dobnék vissza egy ajánlatot, miért? Mert a csapatnak jobb lehet (a marketing részre meg írtam, hogy kockázatelemző és közgazdász tanulmányok is kellenének erről ) .A világ nélküle se dőlne össze, a 3 R példát nem hiába hoztam.
Elment Ronaldo, lőn egyből bajnokok lettünk (nyilván nem azt mondom, hogy ő volt a fék, hanem arra példa, hogy nélküle is ment)
Rivaldo után nagyon nehéz volt és Antic hozta össze legalább az Uefa kupát, de Rivaldo utolsó éveiben se nagyon volt más cél mint a BL talán meglehet. 2003-ban meg már nagy változások voltak és sikerek.
Ronaldinho után meg jöttek a legnagyobb sikerek és pl 3 bajnoki cím zsinórban.

Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.08.21. 00:39:21

Initom írta: LG:igazából eeezt a 'köd' dolgot nem tudom pontosan mire érted.Rendben,akkor a 'szépítésen' túl lépve,mondjuk azt ,hogy volt egy 3/4 éves hullámvölgye,ez így korrekt?Nos,ha ezt a 3/4 évet nézve is gondolom gólokban top3as játékos volt.Igen sétálgatott,ez meg az,felhúzott engem is.
Mondjuk mivel sokszoros aranylasztis,legjobb játékos stb stb ezért szerintem nála 2-3 év rossz forma után gondolkodnának el,hogy nos mi legyen...
Fontos megjegyezni,hogy saját magához viszonyítva gyengébb volt az igaz,de ne felejtsük el,hogy azért az a szint is eléggé a többiek felett áll(kiv.:Ronaldo,stbstb)

Értem amint mondtok,Messi saját szintjéhez mérten rosszul teljesített ám ez még messze állt attól,hogy pálcát törjünk felette és lám mekkora baklövés lett volna.

Minden más csapat örülne ,hogy ha az a "rossz" Messi nála játszana...(és sok év múlva vissza fogjuk sírni mi is) :?
A köd dolgot nem csak Messire értettem. Úgy általánosságban. A triplázás után rengetegen elfeljtették, hogy a szezon felénél még mennyi problémával küzdöttünk. Mi sem bizonyitja jobban, mint Bartomeu fölényes győzelme a választásokon, pedig fél éve még sokan pokolba kivánták. Pedig ezek problémák nem hiszem, hogy mind megoldóttak volna, inkább a remek forma elfedte őket, de nehezebb időkben újra elő fognak jönni, azt gondolom.

Ami Messit illeti: igaz, hogy a gyengébb Messi is nagyon magas szinten játszott. A nagyobb problémát inkább a magatartásában láttam, és itt nem csak a sétálgatásra gondolok. Martino feltűnően nem tudta kezelni, és LE-vel is eléggé elmérgesedett a viszonya, és ahhoz, hogy ez megoldódjon egy bizonyos Xavi Hernández közbenjárása kellett. :wink: Ami utána történt az pedig már történelem...
Ami a lényeg, szerintem többről volt itt szó Messinél, mint gyengébb forma, vagy hullámvölgy, és akkor igen kétes volt, hogyan alakul a további sorsa.
Palesz azt szeretné tudni, mi történt vele tavaly nyáron, én inkább azt, mi történt vele januárban, szerintem az igazi fordulat akkor jött nála, és húzta magával az egész csapatot.
Capon
Llegenda del Barça

2015.08.21. 00:35:43

LG írta: Pedig szerintem ha tavasszal nem szedi össze magát, már nem lenne itt. Nem kis hullámvöly volt ez, ne szépítsük már meg utólag a dolgokat, komoly problémák voltak vele.

Na ez az a bizonyos köd, amiről beszéltem.
Viszont még úgy is a csapat legjobb játékosa volt, tőle függtek még akkor is az eredmények és szerintem ezt sem szabad elfelejteni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Initom
Entrenador del Barça

2015.08.21. 00:05:09

Bob: abban igazad van,valszeg az üzlethez nem értek ez igaz!Ellenben a focihoz annyit,hogy azt lássam, lehet amíg élek nem lesz még egy ilyen játékosa a Barcának mint Messi...szóval nem nagyon tud érdekelni az a 250 milliós bevétel.Nézzük a Te szemszögedből: mondod sokszor,hogy csak hogy az eredmény számít...arra pedig a legjobb garancia ha Messi a csapatodban van. Állítom többet jelent üzletileg is,ha nyerünk vele 3-4 BL-t meg akármennyi bajnokságot->marketing stb a klubnak,mint egy "sima összeg" no de mind1.

LG:igazából eeezt a 'köd' dolgot nem tudom pontosan mire érted.Rendben,akkor a 'szépítésen' túl lépve,mondjuk azt ,hogy volt egy 3/4 éves hullámvölgye,ez így korrekt?Nos,ha ezt a 3/4 évet nézve is gondolom gólokban top3as játékos volt.Igen sétálgatott,ez meg az,felhúzott engem is.
Mondjuk mivel sokszoros aranylasztis,legjobb játékos stb stb ezért szerintem nála 2-3 év rossz forma után gondolkodnának el,hogy nos mi legyen...
Fontos megjegyezni,hogy saját magához viszonyítva gyengébb volt az igaz,de ne felejtsük el,hogy azért az a szint is eléggé a többiek felett áll(kiv.:Ronaldo,stbstb)

Értem amint mondtok,Messi saját szintjéhez mérten rosszul teljesített ám ez még messze állt attól,hogy pálcát törjünk felette és lám mekkora baklövés lett volna.

Minden más csapat örülne ,hogy ha az a "rossz" Messi nála játszana...(és sok év múlva vissza fogjuk sírni mi is) :?
Abi & Tito
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.20. 23:23:57

Initom írta:
Aki azt mondta és mondja,hogy el lehetne adni,vagy egyáltalán valami efféle opció felmerül az agyában,az nem ért a focihoz.Ne sértődjön meg senki tudom ,hogy a többségnél ez hirtelen felindulás volt,meg Bob féle fikció,hogy üzletileg megérné stb stb.,de eladni a futball történelem legnagyobb baklövése volna.
Erre reagálok, mert a többi a szokásos hú Messi így meg úgy. Ez irreleváns az eladás kérdésben, hogy hány gólt lő stb. Én sem eladni akarom, óriási különbség van aközött hogy valakit elakarsz adni vagy ha ajánlat érkezik érte akkor azt mondod ennyiért ellehet adni.

A bekezdéshez meg annyit, hogy elég degradáló, hogy valaki nem ért a focihoz, de rögtön meg is jegyezném ha valaki egy teszem azt 250 milliós ajánlatot azonnal visszadob az üzlethez egészen biztosan nem ért. Több opciós dolog nyilván a marketing tényezők miatt, de ez olyan pénz ami egészen elképesztő és elgondolkodtató. Viszont attól függetlenül komoly kimutatást igényelne a közgazdászoktól, kockázatelemzőktől.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.08.20. 23:22:04

Pár éve nyertünk mindent és ha ez egy kicsit is alábbhagy ,olyan radikális változtatásokra lennének páran itt képesek,hogy az agyam eldobom... #-o Adjuk el Messit,aztán jönne az árából Reus,Agüero,Pogba. 8) Szerencsére ez nem a Real Madrid és nem is olyan ember(ek) irányítják.
Pedig szerintem ha tavasszal nem szedi össze magát, már nem lenne itt. Nem kis hullámvöly volt ez, ne szépítsük már meg utólag a dolgokat, komoly problémák voltak vele.

Na ez az a bizonyos köd, amiről beszéltem.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.08.20. 23:17:20

Köszönöm az alattam szólónak!

Amúgy engem is az zavart, hogy egy rosszabb szezon(fél év se) után már indult a marhásgodás. Holott ez a rövid idő állt szemben 6-7 szezonnyi űrfocival. Akkor is leírtam, hogy elég hálátlan dolog ilyenről beszélni, és ha hozna zsinórban 2 ilyen szezont megérteném, de így....

Mindegy, itt van és jól játszik, calm down, mindenkinek!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Initom
Entrenador del Barça

2015.08.20. 23:09:09

Igen,persze...meg azt is megtudtuk fél éve ,hogy Messi túlértékelt :lol:

Akkor nem írtam le a véleményem,utólagosan azért megtenném most ,hogy így feljött a téma.

Pár éve nyertünk mindent és ha ez egy kicsit is alábbhagy ,olyan radikális változtatásokra lennének páran itt képesek,hogy az agyam eldobom... #-o Adjuk el Messit,aztán jönne az árából Reus,Agüero,Pogba. 8) Szerencsére ez nem a Real Madrid és nem is olyan ember(ek) irányítják. :roll:

Messi talán a valaha volt legnagyobb játékos de bármilyen meglepő mindenkinél vannak hullámvölgyek. Képtelen vagyok felfogni ,hogy egy játékos aki minden évben legalább 80 gólunkból veszi ki a részét így vagy úgy,egyesek szerint nem való ide....HA véletlen az mondjuk csak 60 találat. :lol: "Sétálgatva" is több hasznot hoz mint bárki más,egészen egyszerűen azért mert 3x jobb labdarúgó.
Tiszta sor és elismerem ha az a tavalyi 3 hónapos rossz formája 3 éve lenne akkor igen az már más szitu...de ez :lol:
Szerintem egyértelmű,hogy ez a csapat nem heverné ki az Ő távozását,90% ban ha a csapat szrban van ő az aki megmenti a seggünket...

Aki azt mondta és mondja,hogy el lehetne adni,vagy egyáltalán valami efféle opció felmerül az agyában,az nem ért a focihoz.Ne sértődjön meg senki tudom ,hogy a többségnél ez hirtelen felindulás volt,meg Bob féle fikció,hogy üzletileg megérné stb stb.,de eladni a futball történelem legnagyobb baklövése volna.
Abi & Tito
Messias2
Director del Fútbol

2015.08.20. 23:02:36

Bob_Marley írta:]Ilyen nicknévvel nem vitatkozok. :D

Volt pár nagy játékos, aki elment és nem dőlt össze a világ, 3 R távozását is vígan túlélte a klub. Pótolhatatlan játékos nincsen. Akkor is írtam és most is ezt tudom mondani, hogy ez nem érzelmi kérdés hanem üzleti.
Pedig a nicknevem nem rá utal, hanem saját magamra. :lol:
Szerintem üzletileg se jöttünk volna ki olyan jól. Sokat zuhant volna a klub népszerűsége világszerte a sok plasztik miatt. Pont most olvastam, h Azsiában Leo még CR-nél is népszerűbb, és ugye az nem kis piac. 13/14 szezon után megérteném, h ha valakiben felmerülne az eladás gondolata (bár én akkor se adtam volna el), de az idei beast mode után, hülyeségnek tartanám az eladását.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messias2 2015.08.20. 23:16:23-kor.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.20. 22:51:42

Messias2 írta:Tök mind1 mekkora összegről lett volna szó. Messit nem lehet pótolni. Persze lehetett volna a többi csapatrészt erősíteni, de összességében szerintem nem lett volna jobb a csapat. Amúgy meg a mezbevétel biztosan visszaesett volna, ha az anyagiakat nézzük.
Ilyen nicknévvel nem vitatkozok. :D

Volt pár nagy játékos, aki elment és nem dőlt össze a világ, 3 R távozását is vígan túlélte a klub. Pótolhatatlan játékos nincsen. Akkor is írtam és most is ezt tudom mondani, hogy ez nem érzelmi kérdés hanem üzleti.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.08.20. 22:29:36

palesz77 írta:
Messias2 írta:Tök mind1 mekkora összegről lett volna szó. Messit nem lehet pótolni.
Az ideit valóban nem, a tavalyit viszont lehetett volna. Hál istennek újra összekapta magát, de én is azok között voltam, akik komolyan paráztak, hogy mi van, ha elindult lejtmenetben.. Nem tudom mi történt vele azon a nyáron, talán a VB kudarc adott neki egy nagy pofont, de hál istennek újra összekapta magát, és amit tavasszal lehozott, azt tényleg nem tudná más. De az a 13/14-es év.. Huh, jobb lenne, ha meg se történt volna.. :D
Tényleg rég volt már tél, és a Sociedad elleni vereség. A triplázás miatt valami köd szállt a szurkolók emlékezetére, és olyan dolgok, mint Messi gyengébb játéka, problémás hozzáállása, és konfliktusa Luis Enrique-vel mintha meg sem történtek volna.

Persze hálát adhatunk, hogy végül Messi rendezte a viszonyát LE-vel, újra motivált lett, és elkezdett űrfocit játszani, de ez akkoriban messze nem volt olyan egyértelmű, hogy így lesz, tehát nem gondolnám, hogy pálcát kéne törni azok felett, akik akkor úgy gondolták, hogy Messi nélkül jobb lenne. :!:
Erxy
Entrenador del Barça

2015.08.20. 22:27:38

palesz77 írta:Nem tudom mi történt vele azon a nyáron, talán a VB kudarc adott neki egy nagy pofont,
meg kapott egy ertelmes edzot, aki nem tart neki havonta bbq partikat.
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.08.20. 22:25:54

palesz77 írta:
Messias2 írta:Tök mind1 mekkora összegről lett volna szó. Messit nem lehet pótolni.
Az ideit valóban nem, a tavalyit viszont lehetett volna. Hál istennek újra összekapta magát, de én is azok között voltam, akik komolyan paráztak, hogy mi van, ha elindult lejtmenetben.. Nem tudom mi történt vele azon a nyáron, talán a VB kudarc adott neki egy nagy pofont, de hál istennek újra összekapta magát, és amit tavasszal lehozott, azt tényleg nem tudná más. De az a 13/14-es év.. Huh, jobb lenne, ha meg se történt volna.. :D
Huh... Erre nagyon kiváncsi lennék. Valaki bizots beszélhetett vele, mert nagyon összekapta magát. Aztán lehet csak arról van szó, h ő is ember, és nem lehet 6-7 szezonon keresztül csúcsformában lenni.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.08.20. 22:15:07

Messias2
Director del Fútbol

2015.08.20. 22:04:36

Tök mind1 mekkora összegről lett volna szó. Messit nem lehet pótolni. Persze lehetett volna a többi csapatrészt erősíteni, de összességében szerintem nem lett volna jobb a csapat. Amúgy meg a mezbevétel biztosan visszaesett volna, ha az anyagiakat nézzük.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.20. 21:34:22

csababarca írta:Konkrétan akikről én beszélek azok azt írták, hogy a csapatnak jót tenne, jobbak lennénk nélküle, stb.
Pénzügyi részt még minimálisan meg is tudom érteni, azzal nincs gond ha valakit ez mozgat meg.
Lehet voltak ilyen vélemények is, én inkább azokra emlékszem, akik azt mondták hogy ennyi pénzért ellehet adni.
Túltárgyaltuk, de bántotta a szememet az 5 sósperec kifejezés. :D
Messias2 írta:És mire mentünk volna azzal a sok pénzzel!? :?:
Messihez fogható focistát nem tudtunk volna venni. Max a stadiont tudnánk fejleszteni.
A klub költségvetésének a fele, érzékeltetés szempontjából.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.08.20. 21:28:56

Konkrétan akikről én beszélek azok azt írták, hogy a csapatnak jót tenne, jobbak lennénk nélküle, stb.
Pénzügyi részt még minimálisan meg is tudom érteni, azzal nincs gond ha valakit ez mozgat meg.

Nyilván meg lehet az esetében is hallgatni az ajánlatokat, mondjuk ha jönne a City egy 500 millió plusz Kun-Yaya pakkal, még engem is megkísértene, aztán persze kiröhögném őket.
Messias2
Director del Fútbol

2015.08.20. 21:26:02

És mire mentünk volna azzal a sok pénzzel!? :?:
Messihez fogható focistát nem tudtunk volna venni. Max a stadiont tudnánk fejleszteni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.20. 21:22:27

csababarca írta:
Mondjuk amit januárig csinált Lajos, azt Te is le tudtad volna hozni. Szóval nem volt alaptalan a szidása, Alexis ajnározása már igen, mert a chilei botladozásban még durvább volt.
De tegyük hozzá, olyanok is voltak akik Messit eladták volna 5 sósperecért, és itt van is metszés a személyekben, nem biztos releváns a véleményük.
Ezt többször előhozod, de azért azt ne felejtsük, hogy nem 5 sósperecről volt szó. Én Alexishez nem szóltam hozzá, de a Messivel kapcsolatban pl a mai napig tartom, hogy olyan elmebeteg ajánlatok esetén amikről pl szó volt (250m euro) nem lehet egy legyintéssel elintézni. Ezek akkora pénzek, amit bizony át kell gondolni és marketing és egyéb bevételek szempontból üzletileg ez jó, akkor bizony érinthetetlen emberke nincsen. És akik elakarták adni, nem szó szerint elakarták innen küldeni, hanem azt mondták hogy ekkora pénzekért bizony ellehet engedni még Messit is, amivel speciel én egyet is értek, mert ez akkora pénz ahol érzelmeknek helye nincs.
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.08.13. 20:07:44

Nem sokat edzett meccs előtt. Az nem lazaság h nem hajt mint a bolond végig, hanem óvatosság. Azért ne feledjük, hogy Messi hajlamos a krónikus izomsérülésre. 60 percig igenis keményen hajtott, nem vártam tőle többet, még ennyit se.
A Fifa egy szégyen
Chino
Llegenda del Barça

2015.08.13. 15:58:23

Normandia írta:
palesz77 írta:
Nem hiszem, hogy egyszerre fáradnának el. Ez inkább fejbeli választás volt, ami után már nehéz felpörögni. 4:1 a Sevilla-nak köze sincs a meccshez, na hát na, eltudom képzelni, hogy visszább vettek fejben és ìgy lábban is.
Abszolut nem fáradtságnak éreztem, hanem lazaságnak, hogy zsebben a meccs. lehet, hogy hülyén gondolkozom, de talán jobb is lett volna, ha nem három, hanem kettő vagy akár egy góllal mentünk volna. Tipikus lazaság volt. Zsebben a meccs, jöttek a pihentető cserék, amikor a Sevilla meg gólt/gólokat szerzett ők vérszemet kaptak, mi meg felpörögni sem tudtunk, illetve volt egy SR-ünk Ini helyén, egy Pedronk amivel meghalt a bal oldalunk és Messi is bármennyire jól játszott ő se tudta ugyanúgy felvenni a játék ritmusát.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése