Spanyol Kupa & Szuperkupa
Miért, mi mire készültünk a nyáron? Nem a hatkupás szezonra? 

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
-
- Jugador del Barça
Hihetetlen, hogy 40 perc után még nem volt kapura lövés. Az egész csapat szenved, ter Stegen képtelen a helyén maradni kapusként, az egész olyan, mintha a Sevilla elleni második félidőt nézném vissza.
ezt a bíró benyalta. Vermalen hozzáér a bilbaoshoz, az dobja magát. röhej.
na, szabad. Messi villant ma is?
ezt a bíró benyalta. Vermalen hozzáér a bilbaoshoz, az dobja magát. röhej.
-
- Llegenda del Barça
nem kell holtakat látni, B csapattal ez a realitás egy főlelkes bilbao ellen. felesleges irreális elvárásokat támasztani egy ilyen védelemmel meg kp-val felálló csapattal szemben. hulla fáradt mindenki, senkinek nem hiányzik ez a meccs, bilbao meg egész nyáron erre készült. annyi a lényeg, hogy megfordítható eredményt érjünk el, de ha nem sikerül megnyerni ezt a [auto_cenzúra] kupát, én akkor se dőlök a kardomba...
rúgtunk már kapura? én nem emlékszem rá...
ez valami bűn gyenge
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Annyira vagyunk élesek és szezonra készek mint a helyi megye 1-es csapat.
Semmi felépített játék, semmi, halványan sem.
Adriano katasztrófa, a védekezés katasztrófa, a játékosok mentális állapota katasztrófa, a középpálya egy vicc. Remek kis év lehet ebből... Még a mez is a Martino Barcát idézi, de ami félelmetesebb, hogy a játék is.
Semmi felépített játék, semmi, halványan sem.
Adriano katasztrófa, a védekezés katasztrófa, a játékosok mentális állapota katasztrófa, a középpálya egy vicc. Remek kis év lehet ebből... Még a mez is a Martino Barcát idézi, de ami félelmetesebb, hogy a játék is.
- HungaroBarca
- Barça B
Ezzel én nem értenék egyet ....Nero. írta:Hát minimum. Eddig se értettem ezt a nagy rajongást körülötte. A lábmunkája talán a legjobb a világon de szembetűnő mennyivel több gólt kapunk vele.palesz77 írta:Akkor a bajnoksag Bravoe..
Éppen az okozta ezt a hibát hogy nem véd a ligában

,,Bármilyen hibát meg tudok bocsátani,ám annak nem jár könyörület aki nem küzd szívvel-lélekkel a Barcelonáért . " Pep Guardiola
- TerStegen1
- Barça B
Most nem jött be neki, de azt is nézzétek hogy sokkal több jó megoldása volt Ter-nek ez a kilépés mint rossz. Kaptunk már másról is gólt,nem kell rögtön leírni. Hajrá Barca, Hajrá Stegen!!
Miért is annyira szembetűnő ez? A BL teljesen más kávéház. Egyébként sem feltűnő h több gólt kapnánk.Nero. írta:Hát minimum. Eddig se értettem ezt a nagy rajongást körülötte. A lábmunkája talán a legjobb a világon de szembetűnő mennyivel több gólt kapunk vele.palesz77 írta:Akkor a bajnoksag Bravoe..
Ami a legjobban bánt, hogy már megint egy egyéni hibából kaptunk gólt. 

- HungaroBarca
- Barça B
Stegen erről a gólról tényleg tehet , de könyörgöm előtte az Atlethic csak följött letámadni, ERRE ? össze-vissza passzolgatunk mint a hibbant birkák és persze hogy megszerzik a labdát és helyzetbe kerülnek....

,,Bármilyen hibát meg tudok bocsátani,ám annak nem jár könyörület aki nem küzd szívvel-lélekkel a Barcelonáért . " Pep Guardiola
Hát minimum. Eddig se értettem ezt a nagy rajongást körülötte. A lábmunkája talán a legjobb a világon de szembetűnő mennyivel több gólt kapunk vele.palesz77 írta:Akkor a bajnoksag Bravoe..
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Egyébként a középpályás sorunk teljesen el van tűnve...
Mi a sz.rt csinál MINDENKI ebben az előszezonban?
-
- Entrenador del Barça
Be is engedhette volna a tizenhatoson belülre, hogy megfoghassa... Nem, neki ki kell fejelnie a zsúfolt középpályára. Nagyon túlzásba viszi a hátsó szerepkörét, ez már bőven az érem másik oldala. Nem szeretnék már most Bravóval kopogtatni, nem is kell, de ő ilyet biztosan nem csinálna.
Ebben a pillanatban pedig bejön az, amit írtam a meccs előtt, hogy nem kéne tartalékokkal felállni a pályára. Most nekik kell a meccsbe is visszajönni.
Ebben a pillanatban pedig bejön az, amit írtam a meccs előtt, hogy nem kéne tartalékokkal felállni a pályára. Most nekik kell a meccsbe is visszajönni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Petr 2015.08.14. 22:17:24-kor.
köszönjük Ter... ilyen lámaságot se láttam még. Miért csinálta a marhája?
Azért hihetetlen, hogy a becumizott gólokon is csak röhögni tudunk.
Azért hihetetlen, hogy a becumizott gólokon is csak röhögni tudunk.
Tudtam, hogy rossz vége lesz...

Ez 10 pontos volt 

-
- Director del Fútbol
ilyen gólt is csak mi kaphatunk