Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
hát mondjuk több kulcsember Copázott, most az, hogy Robi meg Matyi az elejétől kezdve edzett nem sokat jelent. de most tényleg, egy ilyen kezdőtől mit vársz? a középpálya a játékunk kulcsa, és most Robinak meg Rafinhanak kéne dominálni, teljesen irreális. egyébként meg még így sem játszottak le minket, Stegen hülyeségéből kaptunk egyet, ez van.Stalkyard írta:Miért, mi mire készültünk a nyáron? Nem a hatkupás szezonra?
Ezzel én nem értenék egyet ....Nero. írta:Hát minimum. Eddig se értettem ezt a nagy rajongást körülötte. A lábmunkája talán a legjobb a világon de szembetűnő mennyivel több gólt kapunk vele.palesz77 írta:Akkor a bajnoksag Bravoe..
Miért is annyira szembetűnő ez? A BL teljesen más kávéház. Egyébként sem feltűnő h több gólt kapnánk.Nero. írta:Hát minimum. Eddig se értettem ezt a nagy rajongást körülötte. A lábmunkája talán a legjobb a világon de szembetűnő mennyivel több gólt kapunk vele.palesz77 írta:Akkor a bajnoksag Bravoe..

Hát minimum. Eddig se értettem ezt a nagy rajongást körülötte. A lábmunkája talán a legjobb a világon de szembetűnő mennyivel több gólt kapunk vele.palesz77 írta:Akkor a bajnoksag Bravoe..