Petr írta:roby122 írta:A City-t most mindenki lenézni, mert csak egy Sterlinget igazoltak
Én nem ezért várom őket a megszokottnál hátrébb. Pellegrini képtelen újítani, ugyanazt a sablont nyomatja az eleje óta, ezenfelül nem tartom akkora kalibernek, hogy képes legyen egy újabb sikerre vezetni Manchester kék felét. Számomra ő már kiégett, nem gondolom azt, hogy még a világ élvonalához tartozik, mint edző. Eljárt a tudása felett az idő. A csapatában a rossz fogaskerekek nem kerülnek kicserélésre, ami szintén egy rossz pont.
Ezt én is igy látom, azzal kiegészitve, hogy én Pellegrinit sosem soroltam a világ élvonalához, egy jó közepes edzőnek tartom, top csapathoz komoly áttöréshez kevés. Meg azért az gáz, hogy a BL-ben az iszonytos mennyiségű befektetett pénz ellenére is rendre leszerepelnek, a PSG pl. máris előrébb tart, pedig ők azért pár évvel később kezdték a nagybevásárlást.
Azt hiszem egyébként a BL-ben idén sem kell számolni az angolokkal, jelenleg egy Atletico Madrid jó eséllyel ütné bármelyiket.
Pár éve még ugye komoly angol hegemónia volt klubszinten, a válogatottjuk már akkor is gyatra volt, úgy látszik, most a klubcsapataik is szépen lesüllyednek a válogatottjuk szintjére. Kezd nagyon visszaütni, hogy az angol klubbok szinte csak a légiósokra építhetnek, míg a spanyoloknak, németeknek, franciáknak komoly utánpótlásuk is van.
Cech, mint beépített ember. Ilyeneket utoljára Almunia-tól láttam.
Nem is értem, mit akarnak vele. Casillashoz hasonlóan ő is most már évek óta csak árnyéka önmagának, top csapatba kezdőnek nem való.