Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.08.17. 17:30:25

Eléggé hasonló lett az enyém. :D
Kép
messideco
Presidente del Barça

2015.08.17. 17:18:53

Nyomunk kis PL-tippeldét? :)

Az enyém, remélem működik.
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.17. 16:36:57

Gyengén kezdte a Chelsea a bajnokságot, tegnap is 1:0 után lett volna lehetőség egyenlíteni, de aztán kipukkantak. Az orvosi mizéria is arra volt jó, hogy Mourinho kicsit elterelje a sajtó figyelmét arról a tényről, hogy rossz formában a csapata. Nem féltem őket, mert összefogják kapni magukat, viszont van honnan elindulni, mert jelenleg a pincében keresik a villanyt....
Kép
Kép
Kép
fanbarca
Entrenador del Barça

2015.08.17. 10:24:24

Stalkyard írta:
fanbarca írta:Talán Ivanovicot élvezem a legjobban a keménysége miatt
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Merjem ezt tovább olvasni? :twisted: :mrgreen:
Na, szerintem érdekes figura. Olyan, mint egy orosz tank. :lol: A megfelelő kopaszodó fejbúb is megvan hozzá.

A Poolra én is kíváncsi vagyok. Hátha Mignolet betlizik s jön Bogdán. 8) 8)
més que un club
kanty
Llegenda del Barça

2015.08.17. 08:49:52

LG írta:
Guddyra valóban túlzás a jelző, de a 2000-es évek első felében azért ő sem számított rossz játékosnak, a Chelsea egyik legjobbja volt, mielőtt Abramovics kezébe került volna a csapat.
A Chelseaben 238 meccsen lőtt 66 gólt, és adott 31 gólpasszt, ami azért nem egy rossz statisztika! Akkor még nem voltak Messik, meg Céronaldók, akik 100 gólt lőttek egy szezonban. :mrgreen:
Rossz játékos nem volt, de a világklasszishoz köze nem volt. Akkor volt igazán meghatározó játékos a kékeknek is, amikor a Chelsea még nem számított top csapatnak.

Ma a Poolra kíváncsi leszek, a Bournemouth otthon azért kötelező, hat ponttal pedig nem lenne rossz kezdeni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
hank1ee
Director del Fútbol

2015.08.17. 00:47:29

kanty írta:
LG írta: Igen, ez a Chelsea össze sem hasonlítható Mourinho régi Chelseajével, amely tele volt világklasszissokkal: Cech, Carvalho, Terry, A. Cole, Essien, Makelele, Lampard, Robben, Drogba, Gundjonsen.
A mostaniak aligha mérhetőek hozzájuk. Hazard a világ egyik legtúlértékeltebb játékosa, Fabregas félszezonos játékos, D. Costa sincs közel olyan jó játékos, mint a fénykorában lévő Drogba. Falcao lehetne a legjobb játékosuk, ha vissza tudná nyerni a sérülése előtti formáját.
Hát azért a Gudhjonsen, Carvalho és a világklasszis kifejezések egy mondatban engem "sokkoltak".

Két forduló ment le, ugyanaz a keret mint tavaly, nálam még most is ők a bajnokság legesélyesebb csapata. És nem azért mert olyan hű, de jó futballt játszanak, de összességében a legkiegyensúlyozottabb keret+edző kettős az övék. Szerintem.
Ez nyilvánvaló, de ha a City elkapja a fonalat, könnyen odaérhet a dobogó tetejére megint. Pellegrini megnyerte már a bajnokságot egy éve, az esély most is megvan.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.08.16. 23:36:28

kanty írta:
LG írta: Igen, ez a Chelsea össze sem hasonlítható Mourinho régi Chelseajével, amely tele volt világklasszissokkal: Cech, Carvalho, Terry, A. Cole, Essien, Makelele, Lampard, Robben, Drogba, Gundjonsen.
A mostaniak aligha mérhetőek hozzájuk. Hazard a világ egyik legtúlértékeltebb játékosa, Fabregas félszezonos játékos, D. Costa sincs közel olyan jó játékos, mint a fénykorában lévő Drogba. Falcao lehetne a legjobb játékosuk, ha vissza tudná nyerni a sérülése előtti formáját.
Hát azért a Gudhjonsen, Carvalho és a világklasszis kifejezések egy mondatban engem "sokkoltak".

Két forduló ment le, ugyanaz a keret mint tavaly, nálam még most is ők a bajnokság legesélyesebb csapata. És nem azért mert olyan hű, de jó futballt játszanak, de összességében a legkiegyensúlyozottabb keret+edző kettős az övék. Szerintem.
Azért Carvalho oszlopos tagja volt 2004-es BL győztes Portonak, a Mourinho féle Chelseanak, a 2004-ben EB ezüstöt nyerő, 2006-ban VB 4. helyezett portugál válogatottnak. Terryvel a világ talán akkori legjobb belső védő párosát alkották, nem hiszem, hogy akkora túlzás lenne rá a világklasszis jelző, szerintem a 2000-es évek közepének, végének egyik legjobb védője volt.

Guddyra valóban túlzás a jelző, de a 2000-es évek első felében azért ő sem számított rossz játékosnak, a Chelsea egyik legjobbja volt, mielőtt Abramovics kezébe került volna a csapat.
A Chelseaben 238 meccsen lőtt 66 gólt, és adott 31 gólpasszt, ami azért nem egy rossz statisztika! Akkor még nem voltak Messik, meg Céronaldók, akik 100 gólt lőttek egy szezonban. :mrgreen:
kanty
Llegenda del Barça

2015.08.16. 22:56:47

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.08.16. 22:41:08

fanbarca írta:Talán Ivanovicot élvezem a legjobban a keménysége miatt
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Merjem ezt tovább olvasni? :twisted: :mrgreen:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.08.16. 22:34:33

fanbarca írta:Amúgy én az egész Chelseaből nehezen tudok akárkit is kiemelni. Talán Ivanovicot élvezem a legjobban a keménysége miatt, de pl. ma is párszor (az egyébként elég lagymatagul játszó) Sterling megforgatta s simán otthagyta. Fábregas nem nyújtott sokat, Matic sem igazán, Diego Costa meg... :lol: Annyira alibi játékos: csak lökdösődik, kiabál, kettőt hisztizik s meg-meg tolja a labdát. A játékhoz semmit nem tesz hozzá, habár ma volt egy szép megmozdulása. Kíváncsi leszek, ha a kolumbiai duó magára talál, lehet-e kissé élvezhetőbb focit játszó csapat belőlük.
Igen, ez a Chelsea össze sem hasonlítható Mourinho régi Chelseajével, amely tele volt világklasszissokkal: Cech, Carvalho, Terry, A. Cole, Essien, Makelele, Lampard, Robben, Drogba, Gundjonsen.

A fórumon sokan hangoztatjátok, hogy Mourinho felett eljárt az idő. Nos, ezt én igy nem jelenteném ki, de tény, korábban nem nagyon töröltek fel így a padlót a csapataival, mint ma a City. A Realnál jut eszembe még az 5-0 ellenünk, de akkor egy bombaformában lévő Barca ellen játszott egy olyan Reallal, ami akkor még éppen csak elkezdett épülni, meg a Dortmundtól kapatak egy nagy verést a BL-ben, de akkoriban meg már kifelé állt a szénája Madridból, illetve a visszavágón valamelyest sikerült korrigálni.
De ma a védelmük katasztrófa volt. :roll:
PCsabi
aka Game90

2015.08.16. 22:01:50

Azért megnyugodtam, hogy a Chelsea még nálunk is gyengébben kezdte a szezont. Amúgy a mai meccs is bebizonyította, hogy nagyon kéne egy DM és egy ST az Arsenal-ba.

DEAL DONE: Chelsea have signed Abdul Rahman Baba from FC Augsburg for around £17.5m. (Source: @FCAugsburg)

BREAKING: Nicolas Otamendi has personally agreed to sign for Man City. City are edging closer to a deal with Valencia. [Sky Sports]
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
fanbarca
Entrenador del Barça

2015.08.16. 21:03:18

Amúgy én az egész Chelseaből nehezen tudok akárkit is kiemelni. Talán Ivanovicot élvezem a legjobban a keménysége miatt, de pl. ma is párszor (az egyébként elég lagymatagul játszó) Sterling megforgatta s simán otthagyta. Fábregas nem nyújtott sokat, Matic sem igazán, Diego Costa meg... :lol: Annyira alibi játékos: csak lökdösődik, kiabál, kettőt hisztizik s meg-meg tolja a labdát. A játékhoz semmit nem tesz hozzá, habár ma volt egy szép megmozdulása. Kíváncsi leszek, ha a kolumbiai duó magára talál, lehet-e kissé élvezhetőbb focit játszó csapat belőlük.
més que un club
hank1ee
Director del Fútbol

2015.08.16. 20:41:03

visca el barca írta:messi meg cr mögött lassan a 3. legjobb lenne a világon.
Top10-be szerintem befér, de vannak még előtte bőven. Amúgy meg Neymar a világ 3. legjobb labdarúgója :P
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

visca el barca
Presidente del Barça

2015.08.16. 20:35:41

nem vagyok egy nagy pl-es, nincs is kedvenc angol csapatom, de amikor a 4nagy (mu, city, cselzi, arsenal) játszik egymással azt többnyire megnézem. tavaly úgy bl-lel együtt láttam kb. 10 cselzi meccset, egyen sem láttam tőle olyat ami igazolná azt, amit sokan hajtanak, hogy messi meg cr mögött lassan a 3. legjobb lenne a világon.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.08.16. 20:31:05

Messias2 írta:Szerintem is egy nagy lufi a gyerek. Spanyolban full átlag lenne. Pl-ben mindenki sztár, aki tud 2-t csellezni.
Azért ne tekintsünk rá úgy, mint egy rossz játékosra, mert nagyon jó játékos, egy hozzá szerintem nem kifejezetten illő csapatban. Egyetlen hibája, hogy nem elég erős a kapu előtt és nem szórja az asszisztokat, de ebben közrejátszik Mourinho taktikája, ami úgy néz ki, szép lassan kezd lecsengeni, mert kiismerték az ellenfelek. Kíváncsi leszek, ha ő egyszer úgy jár, mint Guardiola és nem lesz ezzel sikeres, tud-e majd újítani. De még csak a 2. fordulóról beszélünk. :)

Messias2
Director del Fútbol

2015.08.16. 20:18:03

Szerintem is egy nagy lufi a gyerek. Spanyolban full átlag lenne. Pl-ben mindenki sztár, aki tud 2-t csellezni.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
fanbarca
Entrenador del Barça

2015.08.16. 20:17:34

Nem volt olyan nagy meccs ez a mai, a Chelsea védelme viszont látványosan lassú. Én már jó ideje kevésnek érzem a Terry-Cahill párost, lássuk, ez a Zouma gyerek mire fogja vinni. Ma eléggé beijedt, ahogy láttam, de látványosat nem hibázott. Agüero és Kolarov előtt le a kalappal. =D>

PCsabi és Palesz (talán ti vagytok itt nagy Senalosok), kezdelek titeket megérteni. Élmény néha nézni az Arsenal játékát. Kár, hogy nem visz mindig eredményre, de amit ma műveltek az első félidő 2. felében... :shock: =D>
més que un club
hank1ee
Director del Fútbol

2015.08.16. 19:57:22

noname írta:
visca el barca írta:ez a hazard is egy nagy nulla. bármikor nekiállok cselzi meccset nézni, semmit nem csinál :D
Gyakran nézz meccset!
Ezt nem kérheted :lol:

noname
Llegenda del Barça

2015.08.16. 19:54:43

visca el barca írta:ez a hazard is egy nagy nulla. bármikor nekiállok cselzi meccset nézni, semmit nem csinál :D
Gyakran nézz meccset!
A Fifa egy szégyen
visca el barca
Presidente del Barça

2015.08.16. 19:42:38

ez a hazard is egy nagy nulla. bármikor nekiállok cselzi meccset nézni, semmit nem csinál :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Petr
Entrenador del Barça

2015.08.16. 19:14:42

Ez a Chelsea nagyon gyenge, jókat röhögtem a 3-0-ra elveszített meccsükön a City ellen. A védekezés kabaré volt Maticcsal az élen, Costát pedig élmény volt nézni, ahogyan fetreng a földön. Többre számítottam tőlük, sokkal többre. Két mérkőzés után még nem szereztek győzelmet, a nagy José sem hitte volna szerintem, hogy ezt így elrontják. Megérdemelten kaptak ki.

Agüero pedig beast módba kapcsolt, megállíthatatlan volt.
hank1ee
Director del Fútbol

2015.08.15. 16:46:03

palesz77 írta:
hank1ee írta:https://www.youtube.com/watch?v=XDfpy6AXZig

Lukaku =D> =D> Bemelegítésnél véletlen eltalálta labdával ezt a nénit, aztán... This is football.
Roberto Martinez on Romelu Lukaku apologising to a female fan he hit in the warm-up. 'Maybe he’ll have to hit a woman in every game.'

Nem biztos, hogy ezeket a szavakat használtam volna a helyében.. :lol:
(Amúgy Lukaku duplázott, ezért a szöveg)
:lol: Nagy arc lehet ez a Martinez.

palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.08.15. 16:41:03

hank1ee írta:https://www.youtube.com/watch?v=XDfpy6AXZig

Lukaku =D> =D> Bemelegítésnél véletlen eltalálta labdával ezt a nénit, aztán... This is football.
Roberto Martinez on Romelu Lukaku apologising to a female fan he hit in the warm-up. 'Maybe he’ll have to hit a woman in every game.'

Nem biztos, hogy ezeket a szavakat használtam volna a helyében.. :lol:
(Amúgy Lukaku duplázott, ezért a szöveg)
hank1ee
Director del Fútbol

2015.08.15. 16:07:03

https://www.youtube.com/watch?v=XDfpy6AXZig" target="_blank

Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.14. 18:11:00

Nem vagyok Chelsea szurkoló, ha Anglia akkor Liverpool. Mourinhot jó edzőnek tartom és mindig figyelem a munkásságát, ennyi a történet. Mindig is egy taktikailag jól felépített gárdát hozott össze bárhol is volt, ez igaz a mostani Chelsea-re is. Én azzal nem értettem egyet, hogy csak a védekezéshez ért meg csak támadófoci stb. Jelenleg pl mi védekezünk a legjobban és mindig is ebben volt a siker kulcsa, hogy mennyire tudsz védekezni, mert abból lehet ellencsapást mérni.A csávó pedig jól megszervezi általában a csapatait és hogy kontrából vagy szögletből vagy tizenegyesből rúgsz gólt rohadt mindegy. A gól számít és az eredmények és ezeket nem lehet tőle elvenni, ezért is írtam hogy térjünk vissza rá akár csak év végén, hogy mit alkot a Chelsea. Nagyon egysíkú kijelentés, hogy csak védekeznek, mert ez totál nem így van.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése