Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na, szerintem érdekes figura. Olyan, mint egy orosz tank.Stalkyard írta:fanbarca írta:Talán Ivanovicot élvezem a legjobban a keménysége miatt![]()
![]()
![]()
Merjem ezt tovább olvasni?![]()
Rossz játékos nem volt, de a világklasszishoz köze nem volt. Akkor volt igazán meghatározó játékos a kékeknek is, amikor a Chelsea még nem számított top csapatnak.LG írta:
Guddyra valóban túlzás a jelző, de a 2000-es évek első felében azért ő sem számított rossz játékosnak, a Chelsea egyik legjobbja volt, mielőtt Abramovics kezébe került volna a csapat.
A Chelseaben 238 meccsen lőtt 66 gólt, és adott 31 gólpasszt, ami azért nem egy rossz statisztika! Akkor még nem voltak Messik, meg Céronaldók, akik 100 gólt lőttek egy szezonban.
Ez nyilvánvaló, de ha a City elkapja a fonalat, könnyen odaérhet a dobogó tetejére megint. Pellegrini megnyerte már a bajnokságot egy éve, az esély most is megvan.kanty írta:Hát azért a Gudhjonsen, Carvalho és a világklasszis kifejezések egy mondatban engem "sokkoltak".LG írta: Igen, ez a Chelsea össze sem hasonlítható Mourinho régi Chelseajével, amely tele volt világklasszissokkal: Cech, Carvalho, Terry, A. Cole, Essien, Makelele, Lampard, Robben, Drogba, Gundjonsen.
A mostaniak aligha mérhetőek hozzájuk. Hazard a világ egyik legtúlértékeltebb játékosa, Fabregas félszezonos játékos, D. Costa sincs közel olyan jó játékos, mint a fénykorában lévő Drogba. Falcao lehetne a legjobb játékosuk, ha vissza tudná nyerni a sérülése előtti formáját.
Két forduló ment le, ugyanaz a keret mint tavaly, nálam még most is ők a bajnokság legesélyesebb csapata. És nem azért mert olyan hű, de jó futballt játszanak, de összességében a legkiegyensúlyozottabb keret+edző kettős az övék. Szerintem.
Azért Carvalho oszlopos tagja volt 2004-es BL győztes Portonak, a Mourinho féle Chelseanak, a 2004-ben EB ezüstöt nyerő, 2006-ban VB 4. helyezett portugál válogatottnak. Terryvel a világ talán akkori legjobb belső védő párosát alkották, nem hiszem, hogy akkora túlzás lenne rá a világklasszis jelző, szerintem a 2000-es évek közepének, végének egyik legjobb védője volt.kanty írta:Hát azért a Gudhjonsen, Carvalho és a világklasszis kifejezések egy mondatban engem "sokkoltak".LG írta: Igen, ez a Chelsea össze sem hasonlítható Mourinho régi Chelseajével, amely tele volt világklasszissokkal: Cech, Carvalho, Terry, A. Cole, Essien, Makelele, Lampard, Robben, Drogba, Gundjonsen.
A mostaniak aligha mérhetőek hozzájuk. Hazard a világ egyik legtúlértékeltebb játékosa, Fabregas félszezonos játékos, D. Costa sincs közel olyan jó játékos, mint a fénykorában lévő Drogba. Falcao lehetne a legjobb játékosuk, ha vissza tudná nyerni a sérülése előtti formáját.
Két forduló ment le, ugyanaz a keret mint tavaly, nálam még most is ők a bajnokság legesélyesebb csapata. És nem azért mert olyan hű, de jó futballt játszanak, de összességében a legkiegyensúlyozottabb keret+edző kettős az övék. Szerintem.
Hát azért a Gudhjonsen, Carvalho és a világklasszis kifejezések egy mondatban engem "sokkoltak".LG írta: Igen, ez a Chelsea össze sem hasonlítható Mourinho régi Chelseajével, amely tele volt világklasszissokkal: Cech, Carvalho, Terry, A. Cole, Essien, Makelele, Lampard, Robben, Drogba, Gundjonsen.
fanbarca írta:Talán Ivanovicot élvezem a legjobban a keménysége miatt
Igen, ez a Chelsea össze sem hasonlítható Mourinho régi Chelseajével, amely tele volt világklasszissokkal: Cech, Carvalho, Terry, A. Cole, Essien, Makelele, Lampard, Robben, Drogba, Gundjonsen.fanbarca írta:Amúgy én az egész Chelseaből nehezen tudok akárkit is kiemelni. Talán Ivanovicot élvezem a legjobban a keménysége miatt, de pl. ma is párszor (az egyébként elég lagymatagul játszó) Sterling megforgatta s simán otthagyta. Fábregas nem nyújtott sokat, Matic sem igazán, Diego Costa meg...Annyira alibi játékos: csak lökdösődik, kiabál, kettőt hisztizik s meg-meg tolja a labdát. A játékhoz semmit nem tesz hozzá, habár ma volt egy szép megmozdulása. Kíváncsi leszek, ha a kolumbiai duó magára talál, lehet-e kissé élvezhetőbb focit játszó csapat belőlük.
Top10-be szerintem befér, de vannak még előtte bőven. Amúgy meg Neymar a világ 3. legjobb labdarúgójavisca el barca írta:messi meg cr mögött lassan a 3. legjobb lenne a világon.
Azért ne tekintsünk rá úgy, mint egy rossz játékosra, mert nagyon jó játékos, egy hozzá szerintem nem kifejezetten illő csapatban. Egyetlen hibája, hogy nem elég erős a kapu előtt és nem szórja az asszisztokat, de ebben közrejátszik Mourinho taktikája, ami úgy néz ki, szép lassan kezd lecsengeni, mert kiismerték az ellenfelek. Kíváncsi leszek, ha ő egyszer úgy jár, mint Guardiola és nem lesz ezzel sikeres, tud-e majd újítani. De még csak a 2. fordulóról beszélünk.Messias2 írta:Szerintem is egy nagy lufi a gyerek. Spanyolban full átlag lenne. Pl-ben mindenki sztár, aki tud 2-t csellezni.
Ezt nem kérhetednoname írta:Gyakran nézz meccset!visca el barca írta:ez a hazard is egy nagy nulla. bármikor nekiállok cselzi meccset nézni, semmit nem csinál
palesz77 írta:Roberto Martinez on Romelu Lukaku apologising to a female fan he hit in the warm-up. 'Maybe he’ll have to hit a woman in every game.'hank1ee írta:https://www.youtube.com/watch?v=XDfpy6AXZig
Lukaku![]()
Bemelegítésnél véletlen eltalálta labdával ezt a nénit, aztán... This is football.
Nem biztos, hogy ezeket a szavakat használtam volna a helyében..![]()
(Amúgy Lukaku duplázott, ezért a szöveg)
Roberto Martinez on Romelu Lukaku apologising to a female fan he hit in the warm-up. 'Maybe he’ll have to hit a woman in every game.'hank1ee írta:https://www.youtube.com/watch?v=XDfpy6AXZig
Lukaku![]()
Bemelegítésnél véletlen eltalálta labdával ezt a nénit, aztán... This is football.