Amúgy mi a gond Gumbauval? Tudom, hogy miatta nem játszik annyit Samper és hogy még a B-ben sem tudott kimagasló teljesítményt nyújtani, de ha LE-nek rá van szüksége, akkor bízzunk benne.
Plusz egy kicsit magamra emlékeztet, de csak annyiban, hogy magas.
Suarez meg szerintem szimplán csak nincs formában. Gondolom Ő is fáradt a sok utazástól. Ha meg Messi és Neymar mellette vannak, akkor jóval kevesebb védő jut rá. De mint írtam valszeg csak fáradt, a válogatott szünetben kipihenheti magát. Apropó válogatott. Letelt már a 10 meccses eltiltása?
palesz77 írta:Nem csinál ő azért mindent olyan tökéletesen, hogy minden döntésével zokszó nélkül egyetértsek - csak hogy ne menjek messze, Bilbao első meccs. Ügyes Lucho, csinált szép dolgokat, de van aki túl sokra tartja szerintem, ahogy a mostani Barcát is, lesznek itt még csúnya pofára esések.. Top csapat vagyunk, de van több másik csapat is, akik jobbak lehetnek, ha úgy jön ki nekik a lépés, mint nekünk tavaly. De még "egyenlő esélyek mellett" sem mondanám magunkat biztos továbbjutónak pár csapat ellen - bár így szezon elején nem lehet még komoly jóslatokba bocsátkozni.
Tényleg nem csinál minden tökéletesen, de Pepnek és más nagyszerű edzőknek is vannak hibái.
A kijelölt résszel meg egyetértek, de csak azért, mert nincs címvédés a BL-ben, így törvényszerű, hogy az idei kiírásban minden ellenünk lesz és még csak szerencsénk sem lesz.
De amúgy értem, hogy mire gondoltál.
Messias2 írta:Illetve rajta buktunk 1 Klasszikust is.
Azon a Klasszikuson már 3 perc elteltével vezettünk és 30 percig mi irányítottunk. Persze megvoltak az RM lehetőségei is, de lőhettünk volna akár 2-őt is. Persze a futballban nincs ha, ki is kaptunk sajnos. De ott még épült a csapat, a Madrid pedig akkor volt a csúcson. Az a vereség inkább a szerencse számlájára volt írható részünkről.