Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nyújtott lábbal teljesen szabad kapusba szállni, nem tudtad?ZBarca írta:Adurizt már CöRö-nél is jobban utálom, ami belegondolva nagy szó.Gratula, pont az a játékos rúgta meg Alvest, akinek ma nem is kellene játszania.
Ezt nem is ertem.. Van 2 fiatal, akiket en kesznek tartok az elso csapatra, a Masiaval foglalkozo portalok kozul is mindegyik, es azt szeretnem, ha ok kapnanak lehetoseget, mert nekik jovojuk is lehet a csapatnal - ismetlem, szerintem. Most azert, mert kedvelem a Masia novendekeit, mindenkinek orulnom kene, aki felkerul?Bob_Marley írta: Tehát akkor az a baj, hogy nem xy játszik és nem az hogy fiatal vagy sem.![]()
Tehát akkor az a baj, hogy nem xy játszik és nem az hogy fiatal vagy sem.palesz77 írta:Sandro vs Chelsea..Nero. írta:A két támadót meg eddig egy darab párharcot nem nyert meg szerintem.![]()
Amúgy ha Pedro lenne a padon, akkor elégedett lennél?
Csatarert is sirtam evekig, de ha Llorremtet hoztuk volna nem tapsoltam volna oromomben. Lattam mar jatszani a masik kettot, engedtessek meg, hogy kiveteles tehetsegnek tartsam oket jo mezonymunkaval, mig Gumbaut egy tucat sracnak, aki adottsagai ellenere sem egy tul kemeny vedekezomunkara kepes..Bob_Marley írta:eddig sokan azért sírtak, hogy fiatalok most meg vannak az a baj...
Sandro vs Chelsea..Nero. írta:A két támadót meg eddig egy darab párharcot nem nyert meg szerintem.
Csatarert is sirtam evekig, de ha Llorremtet hoztuk volna nem tapsoltam volna oromomben. Lattam mar jatszani a masik kettot, engedtessek meg, hogy kiveteles tehetsegnek tartsam oket jo mezonymunkaval, mig Gumbaut egy tucat sracnak, aki adottsagai ellenere sem egy tul kemeny vedekezomunkara kepes..Bob_Marley írta:eddig sokan azért sírtak, hogy fiatalok most meg vannak az a baj...
1 eltiltott, kettő sérült, plusz ketten nem játszhatnak, ezt nem sok csapat viseli könnyen.Nero. írta:És szerinted jelenleg van bárki a padon aki bármi pluszt tudna adni a csapatnak? Asszem most ütött csak be igazán a transferbann, de nem gyengén.
Bartra kell a legkevésbé. Azon a poszton bőven megvagyunk. SR max. vkp-nak jó, dehát az egyértelmüen Busquetsé. A két támadót meg eddig egy darab párharcot nem nyert meg szerintem.Messias2 írta:SR vkp-ként adhat egyfajta stabilitást. Bartraban én továbbra is bízom. Illetve a Sandro, Munir kettős általában lendületet szokott vinni a játékba.Nero. írta:És szerinted jelenleg van bárki a padon aki bármi pluszt tudna adni a csapatnak? Asszem most ütött csak be igazán a transferbann, de nem gyengén.
SR vkp-ként adhat egyfajta stabilitást. Bartraban én továbbra is bízom. Illetve a Sandro, Munir kettős általában lendületet szokott vinni a játékba.Nero. írta:És szerinted jelenleg van bárki a padon aki bármi pluszt tudna adni a csapatnak? Asszem most ütött csak be igazán a transferbann, de nem gyengén.
Erre valami valos okot a talalgatasokon kivul en is olvasnek, mert ez szamomra rejtely, hogy most miert nem ok jottek fel..Samper és Grimaldo elkapták LE asszonykáját vagy miért van előttük ez a két fogalmatlan?
Szerintem nem azzal van a gond, h fiatalok vannak a padon. Sőt örülnék is neki, ha a tehetségesebb arcok ülnének ott.Nero. írta: Ugyanezt mondom én is már egy ideje. Ez a La Masia vonal nagyon szép, de ezt egy Barca nem engedheti meg magának semmilyen körülmények között, hogy ilyen súlytalan játékosokkal a padon/kezdőben/ vágjon neki az évnek.
Ugyanezt mondom én is már egy ideje. Ez a La Masia vonal nagyon szép, de ezt egy Barca nem engedheti meg magának semmilyen körülmények között, hogy ilyen súlytalan játékosokkal a padon/kezdőben/ vágjon neki az évnek.visca el barca írta:nem hogy nevekre, tudásra sem az igaziak. láthattuk élesben mennyit érnek. semmit. elhiszem, hogy neked egy csepregi, csábi, cseh, csehi, pisont csere sor is tökéletes lenne, de azért ne nevettessük már ki magunkat ilyen közepes szintet is alig súroló gyerekekkelrohadtul remélem h nem lesz sérülés, mert akkor megnézhetjük magunkat.
Én meg besírok a gyönyörű lövésétől.Messias2 írta:Akkor lepisálom a bokámat.
Azért a teste megvan hozzá, hogy ha arra van szükség akkor Busival együtt a pályán labdákat szerezzenek, de az is benne van, hogy Bartra hátra Mascherano Busquets mellé.palesz77 írta:Ha az kell, hogy Gumbau jojjon verekedni, akkor ott komoly gondok lesznek..Bartra annyira nem aggaszt most, Adurizt Verma lehet inkabb el tudja pusztitani Lucho szerint, gondolom ezert kezd most. Majd ha a 4 meccsbol egyen se lesz kezdo, akkor lesz para a dolog, marmint Bartra szemszogebol.