Feast4 írta:
Én speciel jobban félek tőlük most mint a Realtól. Erőszakosak, durvák, gyorsak és a Sevilla ellen fel is pörögtek. Jelenlegi formánkban iszonyatosan veszélyesek ránk nézve, sőt meg merem kockáztatni, hogy mázli kellene, hogy le tudjuk őket most gőzni. Szerintem az előző évvel elentétben a végén is most ott lesznek a két nagy csapat nyakán. Jó lenne ha megint valami módon LE élessé varázsolná a fiúkat mert ezzel így gond lesz. A Malaga ellen már látszott, hogy kezdünk visszajönni, de most sokkal jobb lenne egy könnyebb elenfél mint ők. Ráadásul van két olyan támadójuk akiktől a legtöbb csapatnak vonalkódos lesz a gatya. Szerintem nagyon darálós meccs lesz, ráadásul ők vannak otthon, jó lenne sérülés nélkül megúszni és egy soványka góllal elhozni a három pontot.Aztán egy időre elfelejteni őket.
Én ezzel nem értek egyet. A Real sokkal erősebb, mint azt sokan gondolják.
Az Atletico-nak kijött a lépés, de a második gólig csak Oblak-nak köszönhették, hogy nem egyenlített vagy akár nem vette át a vezetést a Sevilla. A második és harmadik góljuk is hatalmas védelmi hiba, plusz egy kis mák volt. Ha 18 méterről lőhetnek zavartalanul kapura, védők közelben sem. Azután össze is zuhantak. De kb. a 55-80. percig momentumuk is alig volt, a Sevillanak pedig nem egy nagy helyzete, szóval nagyon csalóka az az eredmény. Ha 2:1-re kikapnak a matracosok, a játék képe alapján nem lett volna akkora meglepetés.
Az előző fordulóban, pedig a Las Palmas-t is nyögvenyelősen 1:0-ra tudták verni a Calderónban.
Szóval én nem vagyok annyira elájulva tőlük, bár két forduló ment csak le. Griezmann viszont kegyetlen jó, rá nagyon kell figyelni minden csapatnak. Az biztos, hogy nagyon nehéz menet lesz és könnyen lehet nyalóka, de nem tartom erősebbnek őket, mint tavaly, ráadásul Arda-t sem tudták érdemben pótolni, aki kulcsjátékosuk volt. Illetve Miranda is elment Godin mellől. Mindent egybevetve szerintem nem tartanak előrébb, mint tavaly.
A Valencia-ra leszek még kíváncsi, ők mit alkotnak, mennyire bírják majd a kettős terhelést, mert a csoportból biztos továbbjutnak, onnan pedig mindig a lehető legjobb csapatukkal kell kiállni.
A Real viszont sokkal keményebb dió. Sajnos el kell ismerni, hogy erősebb a keretük, mint a miénk, habár ez tavaly is így volt, de nekünk sikerült csapattá válnunk, ha nekik is sikerül bajban lehetünk. Persze verhetőek, ki-ki meccsek lesznek, a hazai pálya fogja kicsit egyik csapat számára dönteni a mérleg nyelvét. Plusz a BL is beleszólhat még. Az biztos, hogy végig szoros lesz. Ha rangadókat, legalábbis nagy részüket hozzuk, akkora gond nem lehet viszont azt még nem tudjuk ők hogyan boldogulnak nagyobb csapatok ellen. A kicsiket biztos megszórják, jó lenne, ha ők vizitálnának most a Calderónban és nem mi, de ez van.
Az azért biztató, hogy talán a védelmünk kezd rendben lenni. Az uccsó két meccsen Bravonak szinte össze se kellett koszolnia magát, a támadósor no comment, januártól pedig lesz egy Ini-Rakitic-Rafinha-Turan kp, amit szépen lehet rotálni, érdemben nem gyengül. Plusz Vidal.
A támadósornak lehet, hogy nincs érdemi alternatívája, de ha egy kiesik és mondjuk Sandro áll be, akkor is van olyan sor, amit bármely csapat elfogadna.
Bocs a hosszú hsz-ért.