Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messi nem ezt csinálja?Sanama írta: Ezek szerint, akkor Bale a PL-ben cselkirály volt, mert eltolta mindenki mellett?
Tudtommal, ha valaki elviszi a védő mellett a labdát, az "cselnek" számít, de lehet, hülyeséget mondtam.Ezek szerint, akkor Bale a PL-ben cselkirály volt, mert eltolta mindenki mellett?
Van még felesleges mozdulat a játékában, de ne essetek már át a ló túloldalára.Sanama írta:Igen, ez csel, amit linkeltél. Ilyenből szerintem 20nál több nem volt tavaly.S.Agüero írta:Én az ilyenekre gondoltam:
https://www.youtube.com/watch?v=3ekOg34NTeM" target="_blank
Az, hogy betör, és elviszi 2-3 ember között, nálam az is "csel", de mindegy, hogy hívjuk, az a lényeg, h jobb pozícióban lesz e miatt.
Szerintem inkább ilyen legyen, mint egy robot(CR).
Ezek szerint, akkor Bale a PL-ben cselkirály volt, mert eltolta mindenki mellett?
Igen, ez csel, amit linkeltél. Ilyenből szerintem 20nál több nem volt tavaly.S.Agüero írta:Én az ilyenekre gondoltam:
https://www.youtube.com/watch?v=3ekOg34NTeM" target="_blank
Az, hogy betör, és elviszi 2-3 ember között, nálam az is "csel", de mindegy, hogy hívjuk, az a lényeg, h jobb pozícióban lesz e miatt.
Szerintem inkább ilyen legyen, mint egy robot(CR).
Nem szoktam Bob-al egyetérteni általában, de most igen.S.Agüero írta:Az mitől bohóckodás, hogy 1-1 csellel lehagy pár védőt?
Attól, hogy, ha megnézed, nem hagyja le őket.Az mitől bohóckodás, hogy 1-1 csellel lehagy pár védőt?
Addigra azért már bőven felépül és nem ártana, ha az ATMA előtt lenne már meccs a lábában. Főleg, hogy válogatott szünet jön, szerintem jó lenne, ha nem a Calderónban kellene egy hónap pihi után beszállni.noname írta:Hm. 300 millió. Hát annyiba még bele is mennék.![]()
Kíváncsi vagyok, mit szívnak az újságírók, akik ezt kitalálják. Az MU kiadna ennyit, az azt is jelentené h kb 3 évig nem igazolhatnak senkit vagy az FFP kizárja őket.
Malaga ellen vajon játszik? Ez is ritka melós meccs lesz. Kérdéses h mi a jobb. A még gyenge állapotban levő Neymar vagy Rafinha, aki rengeteget segít a kp-nak. Megkockáztatom h Alba teljes felépülésével és SR támadópotenciálja mellett jobban járunk, ha Rafinha kezd.
Bob_Marley írta: Ebben várok most nagy fejlődést és végre egy olyan Neymart szeretnék látni, aki nem az ellenféllel van elfoglalva meg egy helyben lépeget a labda felett, hanem egy kegyetlen gyilkológép. Mondhatnám úgyis, hogy egy raptor. Még fejre is hasonló.Egy gyors kíméletlen állat a kapu előtt, akiben semmi sallang és felesleges cselek, mozdulatok. Csak hatékony befejezések, gólpasszok és pontos játék. Szerintem nála ez az a lépcsőfok, ami feljebb tudja emelni. Voltak már nála erre utaló jelek tavaly is, de folyamat hosszútávon kell ez tőle.
De hát csak megalázza az ellenfeleket...S.Agüero írta:Ezt nem várhatod egy Neymartól. Pont ezek miatt különleges játékos. És most ne gyere azzal, hogy feleslegesek a cselei, mert nem az.akiben semmi sallang és felesleges cselek,
Akkor nem az....Csak így léphet szintet, mert az egy helyben dolgaival nem lesz belőle magasabb szintű játékos. Hasonlítgatjuk Suarez-Messi-CR szintekhez, meglehet nézni hogy ezek az emberek milyen játékot és célratörő focit tolnak. Ez a három ember még a kivonulás közben sem tesz felesleges mozdulatot.S.Agüero írta:Ezt nem várhatod egy Neymartól. Pont ezek miatt különleges játékos. És most ne gyere azzal, hogy feleslegesek a cselei, mert nem az.akiben semmi sallang és felesleges cselek,
Ez jó volt.visca el barca írta:én azért az eladással megvárnám még Bob véleményét
Szerintem így sincs alábecsülve.Messias2 írta:De, fociznának. Csak Neymarnak szvsz teljesen más lenne a megítélése, ha pl. egy Juvéban nyújtaná ezt a teljesítményt. Amúgy Suareznél és Cénél jobb teljesítményt nyújtott. Csak hát nem ő az első számú sztár nálunk, mint CR a Realnál.
Ez rendben van, de egy ilyen fiatal játékost azért még motiválnak a sikerek. Egy MU-ban még jó ideig max. a negyeddöntőig biceghet el, és a ligában is vannak esélyesebb csapatok.Messias2 írta: Most nyáron még biztos nem,de jövő nyáron sztem simán benne van, h távozik. Gondoljunk arra, h most pl nem került be az uefa top3-ba sem. Amikor utolsó 5 meccsén a BL-ben 7 gólt lőtt. Társ gólkirály lett Cével és Messivel, mégsincs ott a top3-banEgy másik csapatban nyújtana ilyen teljesítményt, ahol nincs nála egy még jobb, akkor biztos ott lenne a jelöltek között.