Messi nem ezt csinálja?Sanama írta: Ezek szerint, akkor Bale a PL-ben cselkirály volt, mert eltolta mindenki mellett?
Neymar
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Tudtommal, ha valaki elviszi a védő mellett a labdát, az "cselnek" számít, de lehet, hülyeséget mondtam.Ezek szerint, akkor Bale a PL-ben cselkirály volt, mert eltolta mindenki mellett?
Neymar will be available for the game against Malaga on Saturday. [Mundo Deportivo]

Van még felesleges mozdulat a játékában, de ne essetek már át a ló túloldalára.Sanama írta:Igen, ez csel, amit linkeltél. Ilyenből szerintem 20nál több nem volt tavaly.S.Agüero írta:Én az ilyenekre gondoltam:
https://www.youtube.com/watch?v=3ekOg34NTeM" target="_blank
Az, hogy betör, és elviszi 2-3 ember között, nálam az is "csel", de mindegy, hogy hívjuk, az a lényeg, h jobb pozícióban lesz e miatt.
Szerintem inkább ilyen legyen, mint egy robot(CR).
Ezek szerint, akkor Bale a PL-ben cselkirály volt, mert eltolta mindenki mellett?
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Igen, ez csel, amit linkeltél. Ilyenből szerintem 20nál több nem volt tavaly.S.Agüero írta:Én az ilyenekre gondoltam:
Az, hogy betör, és elviszi 2-3 ember között, nálam az is "csel", de mindegy, hogy hívjuk, az a lényeg, h jobb pozícióban lesz e miatt.
Ezek szerint, akkor Bale a PL-ben cselkirály volt, mert eltolta mindenki mellett?
- MatyiG
- Adminisztrátor
Én az ilyenekre gondoltam:
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
[quote"Sanama"]Nagyjából a MU-s CR jut róla eszembe, aki a kezdőkörben biciklizett.[/quote]
Óriási
Tényleg ez az egy gond vele. Sajnos nem kárpótol egy esernyő azért, hogy egész meccsen erőlködik esetleg. És ismétlem, nem arról bezsélek, hogy ne lőtt volna egy rakat gólt és adott volna gólpasszt, csak nagyban hangulatfüggő még a játéka. Ezen pedig tudna ő változtatni, de csakis ő.
Óriási

Tényleg ez az egy gond vele. Sajnos nem kárpótol egy esernyő azért, hogy egész meccsen erőlködik esetleg. És ismétlem, nem arról bezsélek, hogy ne lőtt volna egy rakat gólt és adott volna gólpasszt, csak nagyban hangulatfüggő még a játéka. Ezen pedig tudna ő változtatni, de csakis ő.

Nem szoktam Bob-al egyetérteni általában, de most igen.S.Agüero írta:Az mitől bohóckodás, hogy 1-1 csellel lehagy pár védőt?
Nem tudom, lehet én vagyok borzasztóan vakon, de ezek a kommentek, hogy Neymar ilyen olyan cselekkel lehagy védőket, stb. ezek mik?
A cselei nagy része bohóckodás, éles szituban szinte nem is vállal cselt, maximum megáll a labda mögött és toporog, vagy a lábával kalimpál a labda felett.
Ja igen, még a talpával is szokott néha húzogatni, amiből 95%-ban max. egy bedobás jön.
Általában ha lehagy 1 védőt az sem csellel teszi, hanem megtolja és lefutja, vagy lendületből elviszi.(De az nem csel...) De általában visszafordul és leadja Iniestanak.
Nem tudom miért akartok ennyire Ronaldinho utódot csinálni belőle, sosem lesz.
Szerintem is legjobban azzal járna ő is és a csapat is, ha CR féle gyilkológép lenne, mert az meg van benne, volt olyan időszaka, hogy bevágott mindent, jól érkezett stb.
De engem őszintén megmondva nem szórakoztat a bohóckodása, a cselei nagy része totál felesleges, védőket alig ver meg velük, ha meg hozzáérnek már fetreng. Nagyjából a MU-s CR jut róla eszembe, aki a kezdőkörben biciklizett. Oké, nem teljesen olyan, de amikor a "Neymar csellel veri a védőket" szófordulatot hallom, nagyjából az jut eszembe.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Attól, hogy, ha megnézed, nem hagyja le őket.Az mitől bohóckodás, hogy 1-1 csellel lehagy pár védőt?

Én sok meccsen szidtam őt magamban, többek között a szezonzárón is (nem, nem érdekelt kint, hogy utolsó meccs és bajnokok voltunk, mert rosszul játszott a cselei mellett is.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
@Chino
Ahhoz hogy szintet lépjen, elengedhetetlen szerintem, hogy letisztultabb legyen a játéka. Neked üdítő, nekem bohóckodás. Veb jó példát hozott fel Ronaldoval kapcsolatban. Elvolt, elhülyéskedett a labda felett a Unitedben, de ahogy szintet lépett az ilyen szerintem felesleges dolgok, amivel pl csak az erejét pazarolja/ta elmaradtak a játékából és 120%-ra a feladataira koncentrált és a gólokra. Mikor szóba került a top3 játékos, ez a nagy különbség Messiék és közte, hogy ők kíméletlenek, míg Neymar még szerintem nem az.
A játszatást viszont én is úgy gondolom, hogy már a Malaga ellen be kell dobni, akár csereként is, mert gyakorlatilag a Copa óta nem játszott és kihagyta a felkészülést, csak a Roma ellen volt.
Ahhoz hogy szintet lépjen, elengedhetetlen szerintem, hogy letisztultabb legyen a játéka. Neked üdítő, nekem bohóckodás. Veb jó példát hozott fel Ronaldoval kapcsolatban. Elvolt, elhülyéskedett a labda felett a Unitedben, de ahogy szintet lépett az ilyen szerintem felesleges dolgok, amivel pl csak az erejét pazarolja/ta elmaradtak a játékából és 120%-ra a feladataira koncentrált és a gólokra. Mikor szóba került a top3 játékos, ez a nagy különbség Messiék és közte, hogy ők kíméletlenek, míg Neymar még szerintem nem az.
A játszatást viszont én is úgy gondolom, hogy már a Malaga ellen be kell dobni, akár csereként is, mert gyakorlatilag a Copa óta nem játszott és kihagyta a felkészülést, csak a Roma ellen volt.

- noname
- Llegenda del Barça
Azért felnőttkorban az ilyen betegségek rengeteget kivesznek az emberből. Nem kell erőltetni, ha nem muszáj, főleg nem egy olyan csapat ellen, mint a Malaga, akik fizikailag ledarálják a játékosokat. Vegyük ehhez hozzá h Neymar fizikailag aligha 100% és máris ott a sérülésveszély. Bilbao ellen is hasznos volt h Rafinha visszajött segíteni a kp-nak. Hasonló meccsre számítok itt is. Max a hazai pálya könnyíthet valamicskét a dolgon.
A Fifa egy szégyen
- visca el barca
- Presidente del Barça
én leginkább annak örülnék ha a szünetben nem utaztatnák 16000 km-t, hogy valami sörmeccsen játsszon egyet panamával/timbuktuval
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Chino
- Llegenda del Barça
Addigra azért már bőven felépül és nem ártana, ha az ATMA előtt lenne már meccs a lábában. Főleg, hogy válogatott szünet jön, szerintem jó lenne, ha nem a Calderónban kellene egy hónap pihi után beszállni.noname írta:Hm. 300 millió. Hát annyiba még bele is mennék.![]()
Kíváncsi vagyok, mit szívnak az újságírók, akik ezt kitalálják. Az MU kiadna ennyit, az azt is jelentené h kb 3 évig nem igazolhatnak senkit vagy az FFP kizárja őket.
Malaga ellen vajon játszik? Ez is ritka melós meccs lesz. Kérdéses h mi a jobb. A még gyenge állapotban levő Neymar vagy Rafinha, aki rengeteget segít a kp-nak. Megkockáztatom h Alba teljes felépülésével és SR támadópotenciálja mellett jobban járunk, ha Rafinha kezd.
Nem kell feltétlenül 90 percet lenyomnia, de egy 60-65 kellene, hogy elkezdjen visszazökkenni. Rafinha-t én nem játszatnám helyette, nagyon idegen neki az a poszt, ennyi erővel Rakiticet is be lehetne oda tenni. Akkor már kezdjen inkább Sandro. Bár én azt se vetném el, hogy ha megszorulnánk, átváltanánk inkább egy 4-4-2-re. Ini is kötetlenebben mozoghatna. Mondjuk ez úgysem valósul meg, de ha Suarez/Neymar sérült egyszer ki lehetne próbálni vagy ha az eredménytartás lenne a lényeg, de nem kellene nagyon visszalépni.
Az eredménytől függően a horvátot is lehetne rotálni, elég sok meccset lehúzott már és sokat melózott, Rafinha el lenne a helyén. Vagy ha nem őt akkor Init. Nem kell agyonrotálni a csapatot, de ha lehetséges akkor többször megtenni, főleg, hogy rengeteg meccset játszottunk az előszezonban és még jön a klub vb. Ha nem akarjuk szétcincálni a csapatot lehetne tehermentesíteni, Neymarnak viszont most az ellenkezője kellene. Nem hiszem, hogy előnyére válna, ha "hidegen" játszana egyből az ATMA ellen idegenben.
Forca Barca!!!!
- noname
- Llegenda del Barça
Hm. 300 millió. Hát annyiba még bele is mennék.
Kíváncsi vagyok, mit szívnak az újságírók, akik ezt kitalálják. Az MU kiadna ennyit, az azt is jelentené h kb 3 évig nem igazolhatnak senkit vagy az FFP kizárja őket.
Malaga ellen vajon játszik? Ez is ritka melós meccs lesz. Kérdéses h mi a jobb. A még gyenge állapotban levő Neymar vagy Rafinha, aki rengeteget segít a kp-nak. Megkockáztatom h Alba teljes felépülésével és SR támadópotenciálja mellett jobban járunk, ha Rafinha kezd.

A Fifa egy szégyen
Úgy se megy el Neymar, a MU csak feltűnősködik. De akkor is szemét dolog az ablak bezárulta előtti napokban zavarogni egy BL riválisnál, amikor eleve már nem lehet pótolni egy ászt.
Szerintem pont úgy jó az emberünk, ahogy van. Ha még tud fejlődni, az csak a hab lesz a tortán. Idén klasszissá érett a szó szoros értelmében, tavaly nyáron még nem tartottam annak.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Szerintem adjuk el Messivel együtt, kell a pénz az új csarnokra, melegítő trikókra és foci labdákra. Komolyan aki őt eladná az se egy normális ember.
A mu meg építsen már egy normális csapatot, eladják nanit és és van persie-t és csodát akarnak látni, atya ég.. 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Chino
- Llegenda del Barça
Bob_Marley írta: Ebben várok most nagy fejlődést és végre egy olyan Neymart szeretnék látni, aki nem az ellenféllel van elfoglalva meg egy helyben lépeget a labda felett, hanem egy kegyetlen gyilkológép. Mondhatnám úgyis, hogy egy raptor. Még fejre is hasonló.Egy gyors kíméletlen állat a kapu előtt, akiben semmi sallang és felesleges cselek, mozdulatok. Csak hatékony befejezések, gólpasszok és pontos játék. Szerintem nála ez az a lépcsőfok, ami feljebb tudja emelni. Voltak már nála erre utaló jelek tavaly is, de folyamat hosszútávon kell ez tőle.
Én pedig pont egy ilyen Neymart nem szeretnék látni. A cseleinek pedig elenyésző százaléka felesleges, ezekből előnyt tud kovácsolni. A posztja is "követeli" azt, hogy megverjen akár két-három védőt. Albaval mellesleg nagyon érzik egymást és bőven elég gólt és assistot termel így is, úgy, hogy Messi és Suarez van mellette, akiknek ezzel a stílussal alá is játszik. Szerintem 39 gól és 11 gólpassz egy szezon alatt egy szélsőtől több, mint jó. (válogatottban: 63/43)
Amire te vágysz arra ott van Suarez, felesleges kettő, sőt nem is nagyon férne meg szerintem.
Amellett régóta nincs a csapatban akinek a megmozdulásait ennyire lehetne élvezni. Messinek és Ininek is vannak szép szólói, de a brazil sokkal könnyedebb és látványosabb.
És számomra ez üdítően hat a mai elgépiesedett fociban.
Forca Barca!!!!
-
- aka Game90
De hát csak megalázza az ellenfeleket...S.Agüero írta:Ezt nem várhatod egy Neymartól. Pont ezek miatt különleges játékos. És most ne gyere azzal, hogy feleslegesek a cselei, mert nem az.akiben semmi sallang és felesleges cselek,

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- visca el barca
- Presidente del Barça
Bob sztem azt szeretné mint ami roncikával is megtörtént. ő is nagy driblikirály volt, aztán egyszer csak egy gólfosó gép lett belőle. én sem bánnám, de azért valljuk be, ennek nincs sok esélye. mégis csak egy brazilról beszélünk, akit már most úgy kezelnek, mintha tíz éve toppon lenne 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Akkor nem az....Csak így léphet szintet, mert az egy helyben dolgaival nem lesz belőle magasabb szintű játékos. Hasonlítgatjuk Suarez-Messi-CR szintekhez, meglehet nézni hogy ezek az emberek milyen játékot és célratörő focit tolnak. Ez a három ember még a kivonulás közben sem tesz felesleges mozdulatot.S.Agüero írta:Ezt nem várhatod egy Neymartól. Pont ezek miatt különleges játékos. És most ne gyere azzal, hogy feleslegesek a cselei, mert nem az.akiben semmi sallang és felesleges cselek,

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ez jó volt.visca el barca írta:én azért az eladással megvárnám még Bob véleményét

Egyébként most mérföldkőnek érzem ezt a szezont. Rögtön betegség nem tesz jót neki, de az első éve tanuló év volt és sokszor még izgult is talán. Második már jobban sikerült, de a játéka továbbra sem mindig letisztult és célratörő. Ebben várok most nagy fejlődést és végre egy olyan Neymart szeretnék látni, aki nem az ellenféllel van elfoglalva meg egy helyben lépeget a labda felett, hanem egy kegyetlen gyilkológép. Mondhatnám úgyis, hogy egy raptor. Még fejre is hasonló.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Szerintem így sincs alábecsülve.Messias2 írta:De, fociznának. Csak Neymarnak szvsz teljesen más lenne a megítélése, ha pl. egy Juvéban nyújtaná ezt a teljesítményt. Amúgy Suareznél és Cénél jobb teljesítményt nyújtott. Csak hát nem ő az első számú sztár nálunk, mint CR a Realnál.
Az, meg hogy nincs benne a legjobb háromban, nem hiszem, hogy nagyon szomorkodik miatta.

- Chino
- Llegenda del Barça
Ez rendben van, de egy ilyen fiatal játékost azért még motiválnak a sikerek. Egy MU-ban még jó ideig max. a negyeddöntőig biceghet el, és a ligában is vannak esélyesebb csapatok.Messias2 írta: Most nyáron még biztos nem,de jövő nyáron sztem simán benne van, h távozik. Gondoljunk arra, h most pl nem került be az uefa top3-ba sem. Amikor utolsó 5 meccsén a BL-ben 7 gólt lőtt. Társ gólkirály lett Cével és Messivel, mégsincs ott a top3-banEgy másik csapatban nyújtana ilyen teljesítményt, ahol nincs nála egy még jobb, akkor biztos ott lenne a jelöltek között.
Nagyon nagy pálfordulatnak kell beállni, hogy komoly trófeákért küzdhessen, ami viszont itt adott neki. Folyamatosan szem előtt van a médiában, őt istenítik azért nem csak Suarezt. Láttuk mi lett Di Maria-val. A Realnak húzóembere, trófeákat nyert, elment Angliába és már nem is hallani róla, max. néha annyit, hogy sz..rul játszik.
Állítólag nagyon jól érzi magát Barcelona-ban, a csapatban és ha egy MU-ban nyomná még egy uefa top 5 se lenne biztos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chino 2015.08.25. 20:18:18-kor.
Forca Barca!!!!