daffy írta:Chino írta:Amúgy tényleg Navas járt legrosszabbul. Elég sz...ul érezheti magát.
Ő nem akart elmenni. A hírek szerint nagyon profin áll a dolgokhoz és örül,mert jó helyen van. Itt aki bukott,az a MU. A Realnak van 2 jó kapusa. A Mu-nak van egy top3 kapusa,akit el akartak adni,aki el akart menni. Buktak 20 millát és ültethetik a lelátón,ha van merszük.
Pontosan nem akart elmenni, végül megkapta, hogy jön De Gea te meg repülsz, most meg hogy nem jön a spanyol, érezze magát ugyanúgy. Elég hálátlan ez a "ló nincs a számár is kincs" helyzet, márpedig Navas most ebben van.
LVG-t meg rohadtul nem fogja érdekelni, hogy De Gea a lelátón ül. Ezt szerintem mi tudjuk a legjobban. Akkor a világ legjobb focistájával, friss aranylabdásával ment szembe és tartott ki a hülyesége mellett, pedig 100%, hogy ő is tudta, hogy hibázik mégsem változtatott. Akkor most pont az fogja érdekelni, hogy ki véd, főleg, hogy lehúztak már 6 tétmeccset nélküle.
A Real szerintem már nem jöhet ki ebből sehogy sem jól. Egyedül ha van Gaal észhez tér és elsőszámú kapusa lesz. Egyéb esetben mindenképp rosszul jár. Ha télen vinnék a Bl-ben már nem játszhat és még fizetniük is kéne, úgy hogy fél évet kihagyott, ha nyáron érkezik lehet, hogy ingyen megy, de hogy jó idő kell míg visszarázódik az biztos.
Sőt, még azt is el tudom képzelni, hogy olyan nyomást gyakorolnak rá a nyári EB miatt, hogy szerződést hosszabbít, akkor meg megint cumi a Realnak.