Gerard Piqué

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
recrea
Llegenda del Barça

2015.09.10. 23:33:55

Attól még nem kell erről sajtótájékoztatót tartania, lehet csendben is utálni őket...ahogy én teszem :D

Ettől függetlenül a nyilatkozat még mindig korrektebb, mint az ünneplés közben való beszólások, az gáz...vagy látens Real szurkoló és így akarja leplezni :)
Yokozuna
Entrenador del Barça

2015.09.10. 23:32:16

Buffon mez, meg szimfónia. Óriási. Végre valaki kimondta az igazat, hogy a Madridot minden körülmények között utálni kell. Nem játssza a fair sportember szerepet, mégis igazi vezér.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.10. 23:28:22

Belefér nem hiába volt idézőjelben. A meccs hevében mikor nyerni akar valaki, eldurranhat meg is kapta érte a büntetését. Egy játékosnak nem az a feladata, hogy nyilatkozgasson, kiről veszi le ezzel a terhet? Senkiről, neki kussolnia kell és csinálni a dolgát. Ez igaz Guti-ra meg mindenki másra.
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.10. 23:04:36

Belefér? :lol: Ha Lass nem lép oda akkor valószínűleg Ramos eltöri Messi lábát. Utána meg lepofozta mindkét csapatkapitànyunkat. Mindezt 5-0nál egy olyan meccsen ahol jó ha mi 10et szabálytalankodtunk.
Pique csak kimondta őszintén azt amit gondol. Mit gondoltok, Pepe Neymar mezben szorít a mi a meccseinken, vagy Ronaldo nem élvezi amikor mindenki őt fütyüli?

Anno amikor 2003ban nagyon nagy kakiban voltunk, és kieső helyen tanyáztunk Guti azt nyilatkozta, hogy reméli a béka segge alá süllyedünk.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.10. 22:44:00

Erxy írta:kiallitas utan odautni stb nem egyenlo azzal, hogy meccs kozben szemetkedsz ellenfellel, hogy kiprovokalj belole egy hibat vagy valami, ezert nem igazan ertem az ervelesed.
na mind1, ez nem igazan tartozik mar ide, a lenyeg hogy Ramos kepmutato.

Piquere meg csak a madridi drukkerek haragudnak, a jatekosok nem.
dehat a szurkoloiknak csak nem kell megfelelnie..
Odaütni nem egyenlő semmivel, de attól még a meccs hevében ez nálam "belefér", a büntetés úgyis jön. Egy játékosnak a pályán kell szemtől szemben férfinak lenni és nem a sajtóban, az nem az ő területe. És egymás ellen kell nagyfiúnak lenni, nem kívülállóként rosszat akarni a másiknak. Az a gyenge emberi jellem és nem tiszteletadás.
Kép
Kép
Kép
Pavel
Entrenador del Barça

2015.09.10. 22:42:25

Most komolyan. A Madrid védő klubot olvasgatom itten.
Gerarld egy tökös gyerek. Kimondta és ki fogja mondani azt amit a culék, szerintem 85-90%-a gondol. =D>
Azért tiszteletköröket futni, hogy a madridistáknak megfeleljünk. Ez már egy kicsit sok. [-X
Kezd olyan lenni, mint a mingráskérdés. Csak a jót kell látni és megfelelni a többségnek.
Magánvéleményként otthon meg mindenki az árnyoldalakat beszéli.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.09.10. 21:31:57

Lehet, hogy ősculé meg minden, de akkor is illene egy profihoz méltóan nyilatkoznia az ellenfélről. #-o Meg is értem, ha egyesek kiborultak a nyilatkozata miatt. Pedig a teljesítményével mostanában már csak nagyon ritkán vannak gondok, miért nem tudna mentálisan is felnőni a feladathoz? :?

Amúgy nem hiszem el, hogy nem tudja valaki helyretenni.
"Before Atletico-Madrid last season, I told Iker I wanted them to concede four. And they did. Was great fun."
Miért nyilatkozik ilyeneket? Ezzel csak szégyent hoz ránk... Ideje lenne már felnőnie.
Nem az az igazi culé aki a Realt szidja, hanem az, aki mindig tiszta szívből szurkol a Barcának. Jó lenne, ha ezt ő is megtanulná végre. Remélem LE elbeszélget a fejével egy kicsit, ráférne. Vagy akár visszatérhetne a tavaly őszi módszerhez is, Gerard üljön csak a padon/lelátón, amíg nem képes normálisan viselkedni. A kiállítása a szuperkupán, az éjszakai mulatozása és most ez az incidens mind-mind rossz fényt vet rá. Valakinek beszélnie kellene vele, mielőtt még nem késő.
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2015.09.10. 21:25:23

kiallitas utan odautni stb nem egyenlo azzal, hogy meccs kozben szemetkedsz ellenfellel, hogy kiprovokalj belole egy hibat vagy valami, ezert nem igazan ertem az ervelesed.
na mind1, ez nem igazan tartozik mar ide, a lenyeg hogy Ramos kepmutato.

Piquere meg csak a madridi drukkerek haragudnak, a jatekosok nem.
dehat a szurkoloiknak csak nem kell megfelelnie..
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.10. 21:17:23

Nincs ezzel a nyilatkozattal semmi baj. Csak odaát a kislányok sírnak. Sajnos tavaly nem tudtak jönni a szokásos kifogásokkal (bíró, dopping, szerencse, stb.) úgyhogy most maradt nekik ez. :D Remélem a Bernabeuban megint elrak egyet mint a 2-6 alkalmával. :)
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.10. 20:51:50

Az éneklésről nem hallottam, Ramos se egy okos ember. A tiszteletről meg egy példa. Padtársam és az egyik legjobb cimborám a Vasasban játszott és ha velük toltuk szó szerint agyon rúgtuk egymást és minden labdáért ment a csata. Az biztos volt, hogy Norbi mellettem nem megy el, ha kellett térden rúgtam. :D Hétfőn meg bementünk a suliba és lepacsiztunk és jót röhögtünk azon, hogy mi történt Szombaton...A meccsen nálam sok minden belefér, mert az teljesen más világ, én is voltam hogy nyomtam egy finom gyomorszájast szögletnél, meg a klasszikus ellenfél lábáról dobbantok taktika. Ott egy dolog van, a csapatod és hogy az nyerjen. Minden áron. Ez nem mentség Ramos tettére, meg is kapta a büntetést, mert elborult az agya. De nálam az ilyen dolgok benne vannak, mert a pályán nincs pardon. Aztán jön is a büntetés, de pályán kívül meg megbeszélték Casilals-szal meg Puyollal is a dolgokat.
Az ellenfelet tisztelni kell, nem megalázni hanem legyőzni. Nálam ebben merül ki a tisztelet, de hogy a győzelemhez te mindent beleadsz és bárhogyan, de legyűröd. Ha szabálytalan vagy, akkor meg a bíró azért van hogy megbüntessen. Az hogy emberileg tisztelem az teljesen más tészta. Nem fogok odalépni neki, mert a barátom, haverom? A francokat, még inkább benned van a gőz, hogy megmutasd. Legyőzöd, de megalázni soha nem alázod meg.

Mint írtam Ramos se észlény, de a kettő nem tudom összehasonlítani, mert Ramos a pályán verekedett, Pique meg a saját csapattársait hecceli, mert a válogatottban csapattársak.
Kép
Kép
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2015.09.10. 20:29:54

Bob_Marley írta: A meccsen nincsen barát,
tisztelet viszont igen, tovabbra is tartom, aki leuti Puyolt az ne adjon masnak tanacsot a helyes viselkedesrol.
raadasul ahogy irtam is, csak ez elkerulte gondolom a figyelmed, o is enekelt unneples kozben rivalist gyalazo dalt, szoval plane kussoljon.

a teljeset meg megtalalod a klub youtube csatornajan :D
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.10. 18:42:32

Erxy írta:http://as.com/diarioas/2015/09/10/engli ... 44641.html

az a forditas ferdit, gondolom nso.

nincs semmi gond ezzel a nyilatkozattal, tisztaba tett egy-ket dolgot, szvsz kifejezetten jo dolgokat mond.

szerk.: Ramos inkabb hallgasson nagyon melyen, o is enekelt Atletit gunyolo dalt, meg aki Clasicon nekimegy a valogatott csk-jainak az inkabb ne adjon tanacsot viselkede ugyben :D
Ramos nekimenetele azért picit másabb történet. A meccsen nincsen barát, ez viszont a válogatottról szól, ahol meg egy hajóban eveznek a többiekkel. Oda meg nem piszkít az ember, ahol enni kap. Ramos se a saját csapattársával verekedett össze teszem azt válogatott edzésen.

A fordítás tényleg picit másabb, de a cikkben meg nincs benne minden. Egy majd 20 perces sajtótájékoztató volt, meghallgattam valóban elhangzottak hasonló kijelentések.
Kép
Kép
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2015.09.10. 18:19:37

http://as.com/diarioas/2015/09/10/engli ... 44641.html" target="_blank

az a forditas ferdit, gondolom nso.

nincs semmi gond ezzel a nyilatkozattal, tisztaba tett egy-ket dolgot, szvsz kifejezetten jo dolgokat mond.

szerk.: Ramos inkabb hallgasson nagyon melyen, o is enekelt Atletit gunyolo dalt, meg aki Clasicon nekimegy a valogatott csk-jainak az inkabb ne adjon tanacsot viselkede ugyben :D
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.09.10. 18:15:31

Fordítva ül a lovon ez a gyerek. Egyébként nem tudom, mire ez az óriási frusztráció, ott volt a csapatban az 5-0-nál, a tripláknál, még annál a BL-győzelemnél is, amikor a Realon keresztül vezetett az út. Erre minden egyes kupagyőzelem után a szájára kell vennie a Real Madridot, meg bemutatni nekik? Ramost utálom, de igaza volt, a saját örömével kéne foglalkoznia, nem a másikat bántani ilyenkor. A sportban nem csak veszíteni kell megtanulni tisztességesen, hanem győzni is, amit az ilyen gyengeelméjűek, mint Piqué, nem biztos, hogy fel tudnak fogni.

A legjobban azzal járna mindenki, ha ki nem nyitná a száját, csak futballozna.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.10. 17:57:19

Piqué: "Úgy gondolom hogy a madridiak a rivalizálás miatt fütyülnek, de én nem fogok megváltozni. Mindig azt kívánom majd hogy a Real dolgai rosszul menjenek. Tavaly Buffon mezbe néztem a Juve-Madrid BL elődöntőt, a madridi derbi előtt pedig azt mondtam Ikernek hogy kikaptok 4:0-ra, és így is lett, vicces volt. Ronaldo szülinapi bulijára visszautalni a triplázási ünnepségen nem volt elegáns, de az embereknek nem kéne mindent ennyire komolyan venni. Nem várhatják el tőlem, hogy megváltozzam, vagy hogy bocsánatot kérjek, mert én nem fogok. Meg kell tanulniuk együtt élni ezekkel a dolgokkal.
Sohasem hagynám ott a nemzeti csapatot, ezzel azoknak tennék jót, akik ok nélkül fütyörésznek. Amikor a Bernabeuban kifütyülnek az zene füleimnek, de csak akkor amikor a Barcával játszom ott, a válogatottban nem lenne szabad ezt átélni. Nem a pénzért vagy a presztízsért játszom Spanyol színekben, 50-szer jobban keresek a Barcánál, ahol kétszer tripláztam. Azért játszom a válogatottban, mert ez a helyes cselekedet a részemről. Hogy játszanék -e a Katalán válogatottban? Nem beszélek feltételezésekről."

Ez a csávó teljesen megkattant. Felfogadhatna egy PR menedzsert, mert ezt így letolni nem igazán volt okos és sportemberi cselekedet. A spanyol szövetség átteszi a meccset, mindenki róla beszél, próbálják megvédeni. És nem fogja fel, hogy a legjobban a válogatottnak árt. Istenem Pique, nőjünk már fel. :D
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.07. 11:23:22

visca el barca írta:ha tényleg piás volt nagy szégyen. oké, ő is ember, meg minden, de legalább ne nyilvánosan csinálná hanem otthon a 4 fal között :lol:
off:
Pedig nem egyedi eset. :D
Spurs tavaly mikor kiesett a Clippers ellen a hetedik meccsen, akkor gondolták feledtetik a bút....
Tim Duncan -- Carries Drunk Teammate Onto Team Bus ... After Hollywood Rager
Itt konkrétan az egész csapat bekarmolt. :D Az elején a lila inges csávó Patty Mills totálisan ki van ütve.

Thabo Sefolosha -- Video of Brutal Clash with Cops ... Headlocked & Taken Down
Ez már csak az utózengése a történetnek. Antic és Sefolosha a Hawks két játékosa szintén részegre itta magát egy stripclubban, majd még a rendőrökbe is belekötöttek hazamenet, s ők viszonzásul eltörték Sefolosha sípcsontját. :D

on:
Pique mentális bajairól nem ez az első tanúbizonyság, nyilván hogy a legfontosabb a pályán mit alkot, de hát láttuk hogy ott is eltud borulni. Még szerencse, hogy középső védő poszton nagyon jól teljesít mindenki, Pique-nek akár kinéz hogy padra kerül az eltiltás után. Fel kéne már lassan nőni.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.09.07. 10:43:35

ha tényleg piás volt nagy szégyen. oké, ő is ember, meg minden, de legalább ne nyilvánosan csinálná hanem otthon a 4 fal között :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.09.07. 10:42:49

Lehet csak fáradt volt, azért nem ment annyira a járás.. :lol: Én meg még tavaly a jegelése után azt hittem, hogy benőtt végre a feje lágya, hát ahhoz képest az utóbbi időszakot nagyon megnyomta. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e valami retorzió Lucho részéről, bár a padra ültetés most ugye nem opció.. :lol: Remélem azért a pályán nem fogja megint a linkebb énjét elővenni, de már végképp értem, hogy Masch miért van bent a 4 kapitány listájában, és ő nem..
Alcantara
Director del Fútbol

2015.09.07. 06:35:23

Nero. írta:Telorol vagyok nem tudom belinkelni, de aki youtubera belinkelni hogy Pique borrachos, az láthatja hogy tegnap este úgy vezették ki matt részegen egy szórakozóhelyről.

No comment... Csak Enrique és Vermaelen dolgát könnyíti meg.
Erre gondolsz? :lol:
Semmi extra! :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=aItCbF079-g" target="_blank
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.07. 00:39:38

Telorol vagyok nem tudom belinkelni, de aki youtubera belinkelni hogy Pique borrachos, az láthatja hogy tegnap este úgy vezették ki matt részegen egy szórakozóhelyről.

No comment... Csak Enrique és Vermaelen dolgát könnyíti meg.
kanty
Llegenda del Barça

2015.09.06. 14:32:16

Nero. írta:Szerintem még mindig a triplázás utáni nyilatkozat miatt zabosak a madridisták. Kevin Roldan vagy kicsoda. Nembaj, remélem idén is csak a fütty jut nekik. :D
Így igaz.

A védőt vélhetően a BL-győzelem után tett kijelentése miatt kritizálják a Real Madriddal szimpatizáló spanyol drukkerek. A nem éppen visszafogottságáról ismert Piqué akkor köszönet mondott Kevin Roldánnak, hogy Cristiano Ronaldo emlékezetes szülinapi bulijáról fényképet, videót osztott meg a nyilvánossággal. A védő – és sok szakértő szerint – valami akkor tört meg a fővárosiaknál, így a katalánok bajnokságot – nem mellékesen BL-t és Király Kupát – is nyertek a madridiak előtt.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.06. 12:26:31

Szerintem még mindig a triplázás utáni nyilatkozat miatt zabosak a madridisták. Kevin Roldan vagy kicsoda. Nembaj, remélem idén is csak a fütty jut nekik. :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.09.06. 12:08:12

Ez eddig világos és jogos is, csak azt hittem volt még valami különleges tette is Oviedoban, amiről nem tudok.
Ez is simán benne van pakliban, lehet megint csinált vmi disznóságot, amiről még nem tudunk. Hamarosan kiderül, gondolom téma lesz az oldalon.
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.09.05. 22:54:21

CsocseX írta:Valaki meg tudja mondani, hogy miért fütyülik a spanyolok otthon Piquét?
Mert tiszteletlen és állandóan feleslegesen provokál? :roll:
CsocseX
Jugador del Barça

2015.09.05. 21:35:04

Valaki meg tudja mondani, hogy miért fütyülik a spanyolok otthon Piquét?
Força Barça!
Válasz küldése