Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Odaütni nem egyenlő semmivel, de attól még a meccs hevében ez nálam "belefér", a büntetés úgyis jön. Egy játékosnak a pályán kell szemtől szemben férfinak lenni és nem a sajtóban, az nem az ő területe. És egymás ellen kell nagyfiúnak lenni, nem kívülállóként rosszat akarni a másiknak. Az a gyenge emberi jellem és nem tiszteletadás.Erxy írta:kiallitas utan odautni stb nem egyenlo azzal, hogy meccs kozben szemetkedsz ellenfellel, hogy kiprovokalj belole egy hibat vagy valami, ezert nem igazan ertem az ervelesed.
na mind1, ez nem igazan tartozik mar ide, a lenyeg hogy Ramos kepmutato.
Piquere meg csak a madridi drukkerek haragudnak, a jatekosok nem.
dehat a szurkoloiknak csak nem kell megfelelnie..
Miért nyilatkozik ilyeneket? Ezzel csak szégyent hoz ránk... Ideje lenne már felnőnie."Before Atletico-Madrid last season, I told Iker I wanted them to concede four. And they did. Was great fun."
tisztelet viszont igen, tovabbra is tartom, aki leuti Puyolt az ne adjon masnak tanacsot a helyes viselkedesrol.Bob_Marley írta: A meccsen nincsen barát,
Ramos nekimenetele azért picit másabb történet. A meccsen nincsen barát, ez viszont a válogatottról szól, ahol meg egy hajóban eveznek a többiekkel. Oda meg nem piszkít az ember, ahol enni kap. Ramos se a saját csapattársával verekedett össze teszem azt válogatott edzésen.Erxy írta:http://as.com/diarioas/2015/09/10/engli ... 44641.html
az a forditas ferdit, gondolom nso.
nincs semmi gond ezzel a nyilatkozattal, tisztaba tett egy-ket dolgot, szvsz kifejezetten jo dolgokat mond.
szerk.: Ramos inkabb hallgasson nagyon melyen, o is enekelt Atletit gunyolo dalt, meg aki Clasicon nekimegy a valogatott csk-jainak az inkabb ne adjon tanacsot viselkede ugyben
off:visca el barca írta:ha tényleg piás volt nagy szégyen. oké, ő is ember, meg minden, de legalább ne nyilvánosan csinálná hanem otthon a 4 fal között
Erre gondolsz?Nero. írta:Telorol vagyok nem tudom belinkelni, de aki youtubera belinkelni hogy Pique borrachos, az láthatja hogy tegnap este úgy vezették ki matt részegen egy szórakozóhelyről.
No comment... Csak Enrique és Vermaelen dolgát könnyíti meg.
Így igaz.Nero. írta:Szerintem még mindig a triplázás utáni nyilatkozat miatt zabosak a madridisták. Kevin Roldan vagy kicsoda. Nembaj, remélem idén is csak a fütty jut nekik.
Ez is simán benne van pakliban, lehet megint csinált vmi disznóságot, amiről még nem tudunk. Hamarosan kiderül, gondolom téma lesz az oldalon.Ez eddig világos és jogos is, csak azt hittem volt még valami különleges tette is Oviedoban, amiről nem tudok.
Mert tiszteletlen és állandóan feleslegesen provokál?CsocseX írta:Valaki meg tudja mondani, hogy miért fütyülik a spanyolok otthon Piquét?