Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze. Espanyol direkt hagyja magát. Véletlenül se arról van szó, h a Madrid kifejezetten jól játszik.Vakmacska írta:vajon mennyire lehet nehéz ennyire látványosan rosszul focizni?
mennyit kell ezen dolgozni vajon?
Nem értem egyeseket, miért frusztrál ennyire, ha Cé lövöldözi a gólokat. Ő minden idők egyik legjobb gólvágója. Arról meg nem ő tehet, h a bíró befújja a tiziket.MessiNeymarSuarez írta: Ez mindent elmond róla amúgy
és követelni fogja magának az aranylasztit.MessiNeymarSuarez írta:Most hogy egy fagyicsapat Espanyolnak rúgott megint egy mesterháramast(abból egy tizi természetesen), így hirtelen megint a "világ legjobbjának" lesz nyilvánítvaVakmacska írta:Na, mesterhármas... azért szólhattak volna az espanyolnak, hogy legalább csináljanak úgy, mintha focizni akarnának.
Ő Messivel ellentétben nem tudja, hogy 11-esből nem illik.MessiNeymarSuarez írta:Irónikus hogy pont tizivel éri be RaúltVakmacska írta:Roncicivel gyorsan rúgattak két gólt.
Nem is ő lenne, ha nem rúgott volna ma is egy tizit.Ez mindent elmond róla amúgy
Most hogy egy fagyicsapat Espanyolnak rúgott megint egy mesterháramast(abból egy tizi természetesen), így hirtelen megint a "világ legjobbjának" lesz nyilvánítvaVakmacska írta:Na, mesterhármas... azért szólhattak volna az espanyolnak, hogy legalább csináljanak úgy, mintha focizni akarnának.
Irónikus hogy pont tizivel éri be RaúltVakmacska írta:Roncicivel gyorsan rúgattak két gólt.
Nem is ő lenne, ha nem rúgott volna ma is egy tizit.
Én Casemirora gondolom, hogy oda kell rá figyelni. Nagyon kíváncsi vagyok hogy év végére bejön-e az a jóslatom, hogy horvát ide Danilo oda Casemiro lesz nekik a nagy igazolás. Horvátot láttam már eleget, semmit nem tudott fejlődni az Interben, Madridban nem tudom ez hogy fog neki sikerülni. Egyelőre a csapat közelébe se tud kerülni.Gareth Tello írta:Kroos pihen ma, úgy tűnik, Benítez tényleg rendesen rotálni fog, ez nagy előrelépés Ancelotti után. Jól fog jönni nekik, ha Modric és Kroos sem túlhajszolva érkezik majd a tavaszi hajrára. Jó szezont várok a Realtól, szemet gyönyörködtető futball nem mindig lesz, de legalább egy fontos trófeát be fognak húzni szerintem.
Kovacicra leszek nagyon kíváncsi a szezon folyamán, kifejezetten kedvelem a játékát.
Ne mondj ilyeneket, mert akkor is 10-et nyertek. Az más kérdés, hogy 6-ot akkor, amikor a mai szurkolók jórészének a szülei voltak gyerekek vagy még meg se születtek. Ez a tipikus múlttal való jövés, ezeket úgy szeretem.Nero. írta:Akkor beszéljünk a Bl győzelmekről. A 10böl ők 6ot az 50es 60as évekböl szereztek, a legutóbbi meg akkora mák volt mint a ház.ZBarca írta:Azért a Real részéről is beszólt valaki:
Florentino Perez: "A Barca fantasztikus szezont zárt, de mit nyertek egy évvel előtte?... ...Az értéktelen trófeákat felesleges azért beleszámolni, hogy a Barca elmondhassa, ők többek szereztek. Ez nem konzervdoboz gyűjtési verseny"
Akkor beszéljünk a Bl győzelmekről. A 10böl ők 6ot az 50es 60as évekböl szereztek, a legutóbbi meg akkora mák volt mint a ház.ZBarca írta:Azért a Real részéről is beszólt valaki:
Florentino Perez: "A Barca fantasztikus szezont zárt, de mit nyertek egy évvel előtte?... ...Az értéktelen trófeákat felesleges azért beleszámolni, hogy a Barca elmondhassa, ők többek szereztek. Ez nem konzervdoboz gyűjtési verseny"
ZBarca írta:Azért a Real részéről is beszólt valaki:
Akkor rossz twitter forrásokat követsz.palesz77 írta:Én azt olvastam, hogy ő 1 meccset hagy csak ki, Danilo sérült le egy hónapra úgy tudom.S.Agüero írta:James megsérült, elvileg akár egy hónapra is kidőlhet.