Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Lehet, h nem rúgdolóznak annyit, de beccsülettel mennek előre. Mint ahogy leírtam, ez lett a vesztük. De ez mindig is jellemző volt rájuk. Tehát szó nincs arról, h leadnák ezt a meccset. Egyszerűen eszetlenül kezdték a meccset, plusz a Real jól játszik. Ennyi.palesz77 írta:Lévén mi vagyunk az ősi riválisuk, ne csodálkozz, ha ehhez a meccshez másképp állnak hozzá..MessiNeymarSuarez írta:Kíváncsi vagyok hogy fognak-e az Espanyolnál úgy rúgdalózni mint ellenünk,vagy csak minket szeretnek ennyire.![]()
Lévén mi vagyunk az ősi riválisuk, ne csodálkozz, ha ehhez a meccshez másképp állnak hozzá..MessiNeymarSuarez írta:Kíváncsi vagyok hogy fognak-e az Espanyolnál úgy rúgdalózni mint ellenünk,vagy csak minket szeretnek ennyire.
mess2009 írta:ez máris egy elcseszett nap.... az hogy gáláznak és éppen Barcelonában, az hogy zselés beindult...,
a hazaiak szerintem nem mérték fel reálisan az esélyeiket és így egy rossz felfogásban játszó gyenge csapatként lesznek alázva.
egy dolgot irígylek tőlük: a sebességüket! ez az év is valószínű erről fog szólni, átgázolnak a Ligán.
Nem értem ezt a vergődést, amit most itt leművelsz. Amíg mi hozzuk a meccseinket, és mögöttünk vannak, nem mindegy, hogy mennyit rúgnak, és hogy kinkek, és Ronaldo mennyi 11-est lő be?Vakmacska írta:na mi az?
4-0 után így leült a real, vagy most már mernek focizni? vagy mi van?
mennyi odds-ot adtak arra, hogy Roncici tizit fog ma rúgni, meg mesterhármast?
Erre akartam utalni én is. Jól kezdtek lendületesen keményen ahogy szoktak aztán gól és kontrákból még, s vége is a dalnak.Messias2 írta:Meccs elején eszetlenül mentek előre. Ez lett a vesztük. 1. gól után már lekontrázták őket többször is.Bob_Marley írta:Felszívták magukat, de a gól után meghaltak. Ez így elég sima lesz, Espanyol feladta.

Meccs elején eszetlenül mentek előre. Ez lett a vesztük. 1. gól után már lekontrázták őket többször is.Bob_Marley írta:Felszívták magukat, de a gól után meghaltak. Ez így elég sima lesz, Espanyol feladta.
Hát, Messinél sajnos mindenképpen jobban lövi őket. Legalábbis az elmúlt pár szezonban.Vakmacska írta:
inkább legjobb tizirúgója![]()
![]()

inkább legjobb tizirúgójaMessias2 írta:Nem értem egyeseket, miért frusztrál ennyire, ha Cé lövöldözi a gólokat. Ő minden idők egyik legjobb gólvágója. Arról meg nem ő tehet, h a bíró befújja a tiziket.MessiNeymarSuarez írta: Ez mindent elmond róla amúgy
Messias2 írta:Nem értem egyeseket, miért frusztrál ennyire, ha Cé lövöldözi a gólokat. Ő minden idők egyik legjobb gólvágója. Arról meg nem ő tehet, h a bíró befújja a tiziket.MessiNeymarSuarez írta: Ez mindent elmond róla amúgy
Persze. Espanyol direkt hagyja magát. Véletlenül se arról van szó, h a Madrid kifejezetten jól játszik.Vakmacska írta:vajon mennyire lehet nehéz ennyire látványosan rosszul focizni?
mennyit kell ezen dolgozni vajon?
Nem értem egyeseket, miért frusztrál ennyire, ha Cé lövöldözi a gólokat. Ő minden idők egyik legjobb gólvágója. Arról meg nem ő tehet, h a bíró befújja a tiziket.MessiNeymarSuarez írta: Ez mindent elmond róla amúgy
és követelni fogja magának az aranylasztit.MessiNeymarSuarez írta:Most hogy egy fagyicsapat Espanyolnak rúgott megint egy mesterháramast(abból egy tizi természetesen), így hirtelen megint a "világ legjobbjának" lesz nyilvánítvaVakmacska írta:Na, mesterhármas... azért szólhattak volna az espanyolnak, hogy legalább csináljanak úgy, mintha focizni akarnának.
Ő Messivel ellentétben nem tudja, hogy 11-esből nem illik.MessiNeymarSuarez írta:Irónikus hogy pont tizivel éri be RaúltVakmacska írta:Roncicivel gyorsan rúgattak két gólt.
Nem is ő lenne, ha nem rúgott volna ma is egy tizit.Ez mindent elmond róla amúgy
Most hogy egy fagyicsapat Espanyolnak rúgott megint egy mesterháramast(abból egy tizi természetesen), így hirtelen megint a "világ legjobbjának" lesz nyilvánítvaVakmacska írta:Na, mesterhármas... azért szólhattak volna az espanyolnak, hogy legalább csináljanak úgy, mintha focizni akarnának.
Irónikus hogy pont tizivel éri be RaúltVakmacska írta:Roncicivel gyorsan rúgattak két gólt.
Nem is ő lenne, ha nem rúgott volna ma is egy tizit.