Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Inkább a hülyét!csababarca írta:Sérült egyébként? Vagy csak LE játsza az edzőt?
Ráadásul Rafinhának a Bilbao ellen nagyon nem feküdt ez a támadó szerepkör. Kedvelem a srácot, de nem az ilyen meccseken kéne próbálgatni támadóként, amikor van jobb megoldás is.MessiNeymarSuarez írta:Nem sérült, csak ugye az utolsó edzésnapot kihagyta mert megszületett a második kisfia..
Szóval Lucho logika :
"Messi 1 nap edzés kihagyással biztos nulla, rakjuk be Rafinhát helyette"
visca el barca írta:a szezon egyik legnehezebb meccse, erre kihagyja azt az egy játékost, akinek a jobb kislábujj körme is 10x annyit ér mint rafinha
Utóbbi. Legalábbis én nem tudok sérülésről.csababarca írta:Sérült egyébként? Vagy csak LE játsza az edzőt?
Gondolom arra gondolt, hogy sokat volt távol a csapattól. De még mindig inkább egy formán kívüli Messi mint valaki a Sandro/Munir/Rafinha trióból.Messias2 írta:Ezt kifejtenéd bővebben!? Mert nem nagyon értem, miért kellene a padon hagyni a világ legjobbját. De te biztos meg tudod magyarázni.Samper írta:Messit kezdőnek tenni elég meredek. Biztonságosabb lenne a padról hozni be a helyzettől függően.
Ezt kifejtenéd bővebben!? Mert nem nagyon értem, miért kellene a padon hagyni a világ legjobbját. De te biztos meg tudod magyarázni.Samper írta:Messit kezdőnek tenni elég meredek. Biztonságosabb lenne a padról hozni be a helyzettől függően.
Málaga elleni 0-0 hétközi fordulóba volt, a vereségnél sima hétvégi előtte és utána is, a Sociedad elleni meccs előtt meg téli szünet volt, nem válogatott!visca el barca írta:tavaly a malaga elleni vmelyik meccs, vagy a soceidad elleni bukta előtt nem volt válogatott meccs?
Egyetértek, egyik csapat sincs még csúcsra járatva, de mindegyik erős együttes, ami ma dönteni fog az az, hogy ki pörög fel jobban, és tudja hozni leginkább a saját fociját.mess2009 írta:talán ami dönthet az a motiváció.
Az, Lucho fejét is vennék, ha egy Atletico ellen nem kezdene, és ne adj Isten mennének félidőben.. Kezdjen csak szerintem is.Samper írta:Messit kezdőnek tenni elég meredek. Biztonságosabb lenne a padról hozni be a helyzettől függően.
Azért csak jobb, ha ő játszik, mint mondjuk Sandro. Amúgy is csak egy edzést hagyott ki, az nem a világ vége.Samper írta:Messit kezdőnek tenni elég meredek. Biztonságosabb lenne a padról hozni be a helyzettől függően.
lehetPCsabi írta:Nem baj, a következő válogatott szünet után is leírják négyen, hogy "a szünet után mindig rosszak vagyunk, szóval most pontvesztés jön"...Ez már beidegződés pár embernél.
visca el barca írta:lahoz nagy kedvencmessze a legfogyibb az összes közül
![]()
7 végén meg lesz az első pontvesztés. válogatott szünet után sosem nyerünk, sérült is elég sok van, ráadásul a calderon sem könnyű. 00 vagy 11 lesz a vége
A tippmixes játékotokból kiindulva ha ez a tipped, akkor sima győzelem lesz..visca el barca írta:7 végén meg lesz az első pontvesztés. válogatott szünet után sosem nyerünk, sérült is elég sok van, ráadásul a calderon sem könnyű. 00 vagy 11 lesz a vége