Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Messias2
Director del Fútbol

2015.09.12. 22:40:41

Nagyon fontos győzelem volt. Nagyon jól játszottunk, az idei szezonban a legjobban. MSN minden egyes tagjának volt legalább 1 villanása. Védelemben valóban voltak hibák, és meglepő módon inkább Masch hibázott többet. Busqets hibátlan játékot hozott. Iniesta is tetszett. Rakitic volt kicsit halványabb, de Lucho nagyon helyesen lehozta, és a jól teljesítő Rafinhát hagyta fenn. Már írtam, h meglepett az Atleti hozzáállása a meccshez. Nagyon visszálltak, alig merészkedték ki a kapu elől. Ez lett a veshtük. Azt hittem le fognak támadni, és végig rohamozni. Cholo gondolom félt, h lekontrázzuk őket, mint a januári meccsen. Mindenestre lényeg a győzelem. 2 nehéz idegenbeli meccsen túl vagyuk, és mindkettöt hoztuk. Reallal szemben 2 pont előny, úgy h nekik 3 kötelező meccsük volt. Tehát egyértelműen jól kezdtük a bajnokságot. Így tovább!
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Feast4
Director del Fútbol

2015.09.12. 22:36:50

Na nem gondoltam, hogy egy iylen nehéz kezdés után mi vezetjük majd a bajnokságot, főleg, hogy a szeon elei formánk sem a legtutibb, de na! :mrgreen: Ma nagyot mentek a srácok. Egyedül Vermaelen aggaszt. Szegényre annyira rájár a rúd... Kíváncsi leszek Sergi Roberto jövő beli szerepére. Nagyon jó volt ma is.
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.12. 22:34:23

3/3. :) Ebből kettő két nagyon nehéz pályán. Jövőhéten a Levante ellen se lehet nagy baj.
Suarez ma se érezte, de azért a gólban nagy szerepe volt. Neymar és Messi a meccs emberei, de Robi megint nagyot játszott. Iniesta pedig időnként olyanokat varázsolt mint fenykorában. Főleg ott a 15. perc körüli szólója volt óriási.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Leon
Director del Fútbol

2015.09.12. 22:34:15

Durván domináltunk végig,de Lucho akkor is az "életével" játszott,hogy egy a fáradság jeleit még csak nem is mutató csúcsformában lévő Messit ki mert hagyni és csak 60perc után hozta be!
Remélem,hogy ezek után észnél lesz a mester és nem hagyja ki az ászt! :)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
mess2009
Director del Fútbol

2015.09.12. 22:30:30

na , frissiben: amit a meccs képről írtam nagyon bejött, (egy támadás egy gól) de jött Messi is és a dolog beállt a szokásos medrébe.
tetszett: a három pont!!, Rafinha, Sergi R.,Iniesta, Messi, Neymar gólja...és a csapat!!
ami nem tetszett(annyira): Suareznek sajnos túl sok ziccer kell egy gólhoz(nem csak a mai meccsen), Neymar a második félidőre eltünt, szerintem Rakitic is halovány volt ma.
a többiek jól tolták.
és külön a második gólunkról: ez már maga a varázslat!!! egy apróság amiért kár, hogy bele rondított egy ellenféltől jövő lepattanó is különben káprázat =D>
szép volt fiúk.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.12. 22:26:03

Ismét egy gólos győzelem, ennél több nem is kell soha, ugyanannyit ér mint a Rm mai hatosa. :D Egy nehéz terepről elhoztuk a pontokat, grat a csapatnak. Jól toltuk, megvoltak a lehetőségek, de nem szabad elfelejteni, hogy bizony hátul voltak komoly kihagyások. Elől meg csak bepattogtak a labdák a végére, hál Istennek. Roberto szépen helytállt bár Griezmannal ritkán találkozott, de segítette a támadásokat és hátul is jól muzsikált. Jó volt és a legfontosabb a zsákban és már 9 pontosak vagyunk, kérem uraim ezt folytassák.
Kép
Kép
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.09.12. 22:24:41

Fontos meccset húztunk be, nem gondoltam volna, hogy viszonylag sima lesz a játék képe.
MSN nagy pacsi!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.12. 20:32:34

Én Roberto-ra leszek a legkíváncsibb. Most olyan feladat van előtte, amikor bizony fel kell kötni a gatyeszt. Griezmann világ szinten is nagyon magas szintet kezd el képviselni és ellene focizni, ráadásul majd sebességből...Hát...Féltem picit, de itt a lehetőség és bizonyítani kell.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.09.12. 20:27:50

kanty írta:Azért Messi nem egy sima játékos. Van annyira fontos ő, hogy igenis fontos legyen, hogy jól érezze magát, lője a gólokat, mert ezzel a csapat is jól jár.
Persze, ezt tudom, de nem lesz 3 olyan bajnoki a 38 meccsből - jó esetben, ha nem sérül le -, amin nem játszik, mellé Bl, Kupameccsek, Klub VB.. Mi meg egy meccsnél már azon parázunk, hogy mit fog szólni, hogy a kb 5000 percből most 60-at ki kell hagynia.. :D Belegondolva azért elég vicces szerintem.
Leon írta:Kit érdekel mennyit utazott vagy mit csinál az elmúlt 24 órában?Amíg nem sérült igenis mindig kezdőnek kell lennie!Pláne az Atma ellen!
Erről most eszembe jutott az a bizonyos Bl elődöntő Messivel az élen.. Ha olyan fásult lenne, mint akkor, akkor tényleg inkább Rafinha. Mondjuk előre látom, hogy ő lesz legelőször elővéve csapaton belül, ha nem gálázunk.. :roll:
Bob_Marley írta:Van ilyen mondás? Nincs semmilyen ironizálásra utaló jel és ha van, akkor jó nagy hülyeség. :D
Bölcsek voltak a dakoták, de azért ennyire nem.. :mrgreen:
BFC
Jugador d'estrella

2015.09.12. 20:27:37

Valószínűleg ez lesz az utolsó meccs amit meg tudok nézni teljes egészében idén... Messi kihagyása hááát lehet lesz belőle baj de remélem, hogy nem. Nyerni kell és kész. :D
Chino
Llegenda del Barça

2015.09.12. 20:23:56

roby122 írta:Érthető, hogy kimaradt a kezdőből, utazás, gyerek, tökre nem itt vannak a gondolatai. Helyes edzői döntés. Az, hogy így majd kikapunk, vagy nem megy úgy a játék, az sajnálatra méltó. Az sem Messi sem Lucho hibája nem lesz.
De tuti befog jönni a második félidőben, ha ég a ház, viszont ha kézben tudjuk tartani a dolgokat akkor a 60. perc körül fog cserélni Lucho. És Messi ver 2 gólt , mint válogatott meccskor. :D
Szerintem sem érthetetlen döntés. Az is indokolt lenne ha játszik, de ez is ugyanúgy érthető. LE döntött és pont. Az már pech, hogy a 38 meccses bajnokságból a második legnehezebb meccsünk előtt ilyenek a körülmények a hiányzókkal egyetemben.
Viszont Neymar miatt sem vagyok teljesen nyugodt. Remélem a sérülése tényleg nem volt komoly.
Az biztos, hogy Rafinha közel sem tudja pótolni Messit, de talán jobb is, ha ő van ott. A jobb szél, ha valamilyen szinten kényszerposzt is, jobban fekszik neki és sokkal többet tud visszafelé segíteni is.
Vermaelen-re kíváncsi leszek. Én 3 meccset mondtam, hogy azután megkövetem, mert még olyan hurráhangulatot nem érzek vele kapcsolatban, de nagyon remélem, hogy rám cáfol. Ha így lesz én leszek az első, aki térdre ereszkedik és bocsánatot kér a kétkedésért.
Forca Barca!!!!
Leon
Director del Fútbol

2015.09.12. 20:22:41

Mit látok,Messi ki marad a kezdőből?Úgy látszik L.E. azt hiszi mer triplázott akkor már ki se rúgják? :mrgreen:
Kit érdekel mennyit utazott vagy mit csinál az elmúlt 24 órában?Amíg nem sérült igenis mindig kezdőnek kell lennie!Pláne az Atma ellen!
Úgy látszik L.E.-nek hiányzik a Sociedad-os balhé ismétlése! =D>
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
kanty
Llegenda del Barça

2015.09.12. 20:08:54

palesz77 írta:Mondjuk elég szomorú azért belegondolni, hogy azért kell izgulnunk, hogy nehogy megsértődjön egy játékos azért, mert egy évben egy bajnokin nem fog kezdeni - kétlem, hogy sokkal több ilyen lesz. Értem amúgy, hogy Atletico meg ő messi és minden egyéb, de azért vicces ezt olvasni - és szomorú belegondolni, hogy van alapja.. :D
Azért Messi nem egy sima játékos. Van annyira fontos ő, hogy igenis fontos legyen, hogy jól érezze magát, lője a gólokat, mert ezzel a csapat is jól jár.

Bob: szerinted a Cavs-nél pl. ki a fontosabb Blatt vagy James? :D (Ha válaszolsz átviheted az NBA topicba.)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.12. 20:08:17

Erxy írta:
palesz77 írta:Mondjuk elég szomorú azért belegondolni, hogy azért kell izgulnunk, hogy nehogy megsértődjön egy játékos azért, mert egy évben egy bajnokin nem fog kezdeni - kétlem, hogy sokkal több ilyen lesz. Értem amúgy, hogy Atletico meg ő messi és minden egyéb, de azért vicces ezt olvasni - és szomorú belegondolni, hogy van alapja.. :D
a kulonleges jatekos kulonleges banasmodot igenyel es erdemel, szol az osi dakota kozmondas.
Van ilyen mondás? Nincs semmilyen ironizálásra utaló jel és ha van, akkor jó nagy hülyeség. :D Ugyanaz az eset mint bárki mással szemben. LE szerintem leült és elmondta hogy ez van, értelmes ember ezt fel is fogja, nem hiszem hogy ebből gond lenne köztük.
Kép
Kép
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2015.09.12. 20:07:17

Érthető, hogy kimaradt a kezdőből, utazás, gyerek, tökre nem itt vannak a gondolatai. Helyes edzői döntés. Az, hogy így majd kikapunk, vagy nem megy úgy a játék, az sajnálatra méltó. Az sem Messi sem Lucho hibája nem lesz.
De tuti befog jönni a második félidőben, ha ég a ház, viszont ha kézben tudjuk tartani a dolgokat akkor a 60. perc körül fog cserélni Lucho. És Messi ver 2 gólt , mint válogatott meccskor. :D
Erxy
Entrenador del Barça

2015.09.12. 20:03:20

a kulonleges jatekos kulonleges banasmodot igenyel es erdemel, szol az osi dakota kozmondas.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.09.12. 20:00:52

Mondjuk elég szomorú azért belegondolni, hogy azért kell izgulnunk, hogy nehogy megsértődjön egy játékos azért, mert egy évben egy bajnokin nem fog kezdeni - kétlem, hogy sokkal több ilyen lesz. Értem amúgy, hogy Atletico meg ő messi és minden egyéb, de azért vicces ezt olvasni - és szomorú belegondolni, hogy van alapja.. :D
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.09.12. 19:57:45

Hát remélem LE ezt megbeszélte Messivel előre... Semmi gond, ha azért nem kezd, mert nagyon sokat utazott és több edzést is kihagyott. Remélem ez az eset nem lesz rossz hatással a Messi-Lucho kapcsolatra.

Mindenesetre ez a legerősebb kezdőnk, a mai meccset ha nagy nehezen is, de be kell húzni. Ha koncentrálunk végig, akkor sikerülni is fog!

Visca El BARCA!!!
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2015.09.12. 19:56:06

csak megjegyzem halkan, hogy Rafinha szép gólt lőtt a válogatottban debütánsként... inkább őt látom szívesen mint a Sandro/Munir gyenge párosból bármelyiket!
ahogy olvasom Messi gyerkőce korábban született császárral, úgyhogy ne bagatelizáljuk a padozást, feltéve, hogy LE. dűlőre jutott vele normálisan.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.12. 19:55:50

MR. TROMORT777 írta:Mert az sokkal jobb ha egy tök fásult Messi fog szaladgálni a pályán? Válogatott miatt utazott egy csomót, majd a felesége mellett volt, edzéseket hagyott ki, mégis mi alapon kellene kezdenie?
Nem értem ezt a nyavalygást. Vagy játszon, hogy aztán 45 perc után lehozzuk a félidőben mert jelenleg annyi van benne? Padról sokat segíthet.Többet, mint ha végig játszik egy egész meccset amit nem bír. De támadjuk LE-t amiért végzi a dolgát és edzősködik. =D>
Ennyi a történet. :D

Utazott, edzést kihagyott, teljesen racionális a kihagyása. És ismét csak előjön az, amit pont beszéltünk kanty-val. lőtéri kutyát nem érdekli ki kicsoda. Itt csapatérdek van és edzői (főnöki) utasítás. Messi nem kezd, mert úgy látja nincs olyan állapotban. Mindig a tökösséget hiányolja pár ember, meg hogy ordibáljanak az edzők. Tessék, lucho nem rest Messit letenni a padra.

Atletico vs Barca ebben minden benne van. Nagy közhely, de tényleg bármi lehet, remélem nyerünk, de én már a döntetlennel is maximálisan kiegyeznék. A Calderón Európa szinten egy nagyon kemény erődítmény, innen pontokat elvinni kutyanehéz...Talán sikerül, de nagyon nagy koncentráció kell hozzá.

Hajrá csajok. :D
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.09.12. 19:51:01

Én nem ekéztem,csak nem tudom hogy sérülten jött vissza,vagy későn, van e konkrét oka?!

szerk.: kösz Erxy, erre voltam kíváncsi.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
noname
Llegenda del Barça

2015.09.12. 19:49:55

Szerintetek mi történik, ha az a Messi kezd, aki rendkívül érzékeny izomsérülésekre, ezek mellett fáradt, kialvatlan és nem edzett?

Nagy baj az agybaj. #-o

Örülök h LE használja az eszét.
A Fifa egy szégyen
Erxy
Entrenador del Barça

2015.09.12. 19:48:55

csutortokon este tert vissza a franctudja honnan Messi, penteki edzest kihagyta ugye, logikusnak tunik a padoztatas.
csak azt remelem, hogy leult vele Lucho beszelni, es elmondta mi a szitu es nem csak a kezdo kiherdetesekor tudta meg Leo.
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.12. 19:45:59

Majd a meccs után raérünk Luchot ekézni, bár az tény hogy első blikkre nem tűnik valami okos húzásnak.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MR. TROMORT777

2015.09.12. 19:45:29

Mert az sokkal jobb ha egy tök fásult Messi fog szaladgálni a pályán? Válogatott miatt utazott egy csomót, majd a felesége mellett volt, edzéseket hagyott ki, mégis mi alapon kellene kezdenie?
Nem értem ezt a nyavalygást. Vagy játszon, hogy aztán 45 perc után lehozzuk a félidőben mert jelenleg annyi van benne? Padról sokat segíthet.Többet, mint ha végig játszik egy egész meccset amit nem bír. De támadjuk LE-t amiért végzi a dolgát és edzősködik. =D>
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MR. TROMORT777 2015.09.12. 19:46:05-kor.
Válasz küldése