Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, ezt tudom, de nem lesz 3 olyan bajnoki a 38 meccsből - jó esetben, ha nem sérül le -, amin nem játszik, mellé Bl, Kupameccsek, Klub VB.. Mi meg egy meccsnél már azon parázunk, hogy mit fog szólni, hogy a kb 5000 percből most 60-at ki kell hagynia..kanty írta:Azért Messi nem egy sima játékos. Van annyira fontos ő, hogy igenis fontos legyen, hogy jól érezze magát, lője a gólokat, mert ezzel a csapat is jól jár.
Erről most eszembe jutott az a bizonyos Bl elődöntő Messivel az élen.. Ha olyan fásult lenne, mint akkor, akkor tényleg inkább Rafinha. Mondjuk előre látom, hogy ő lesz legelőször elővéve csapaton belül, ha nem gálázunk..Leon írta:Kit érdekel mennyit utazott vagy mit csinál az elmúlt 24 órában?Amíg nem sérült igenis mindig kezdőnek kell lennie!Pláne az Atma ellen!
Bölcsek voltak a dakoták, de azért ennyire nem..Bob_Marley írta:Van ilyen mondás? Nincs semmilyen ironizálásra utaló jel és ha van, akkor jó nagy hülyeség.
Szerintem sem érthetetlen döntés. Az is indokolt lenne ha játszik, de ez is ugyanúgy érthető. LE döntött és pont. Az már pech, hogy a 38 meccses bajnokságból a második legnehezebb meccsünk előtt ilyenek a körülmények a hiányzókkal egyetemben.roby122 írta:Érthető, hogy kimaradt a kezdőből, utazás, gyerek, tökre nem itt vannak a gondolatai. Helyes edzői döntés. Az, hogy így majd kikapunk, vagy nem megy úgy a játék, az sajnálatra méltó. Az sem Messi sem Lucho hibája nem lesz.
De tuti befog jönni a második félidőben, ha ég a ház, viszont ha kézben tudjuk tartani a dolgokat akkor a 60. perc körül fog cserélni Lucho. És Messi ver 2 gólt , mint válogatott meccskor.
Azért Messi nem egy sima játékos. Van annyira fontos ő, hogy igenis fontos legyen, hogy jól érezze magát, lője a gólokat, mert ezzel a csapat is jól jár.palesz77 írta:Mondjuk elég szomorú azért belegondolni, hogy azért kell izgulnunk, hogy nehogy megsértődjön egy játékos azért, mert egy évben egy bajnokin nem fog kezdeni - kétlem, hogy sokkal több ilyen lesz. Értem amúgy, hogy Atletico meg ő messi és minden egyéb, de azért vicces ezt olvasni - és szomorú belegondolni, hogy van alapja..
Van ilyen mondás? Nincs semmilyen ironizálásra utaló jel és ha van, akkor jó nagy hülyeség.Erxy írta:a kulonleges jatekos kulonleges banasmodot igenyel es erdemel, szol az osi dakota kozmondas.palesz77 írta:Mondjuk elég szomorú azért belegondolni, hogy azért kell izgulnunk, hogy nehogy megsértődjön egy játékos azért, mert egy évben egy bajnokin nem fog kezdeni - kétlem, hogy sokkal több ilyen lesz. Értem amúgy, hogy Atletico meg ő messi és minden egyéb, de azért vicces ezt olvasni - és szomorú belegondolni, hogy van alapja..
a kulonleges jatekos kulonleges banasmodot igenyel es erdemel, szol az osi dakota kozmondas.palesz77 írta:Mondjuk elég szomorú azért belegondolni, hogy azért kell izgulnunk, hogy nehogy megsértődjön egy játékos azért, mert egy évben egy bajnokin nem fog kezdeni - kétlem, hogy sokkal több ilyen lesz. Értem amúgy, hogy Atletico meg ő messi és minden egyéb, de azért vicces ezt olvasni - és szomorú belegondolni, hogy van alapja..
Ennyi a történet.MR. TROMORT777 írta:Mert az sokkal jobb ha egy tök fásult Messi fog szaladgálni a pályán? Válogatott miatt utazott egy csomót, majd a felesége mellett volt, edzéseket hagyott ki, mégis mi alapon kellene kezdenie?
Nem értem ezt a nyavalygást. Vagy játszon, hogy aztán 45 perc után lehozzuk a félidőben mert jelenleg annyi van benne? Padról sokat segíthet.Többet, mint ha végig játszik egy egész meccset amit nem bír. De támadjuk LE-t amiért végzi a dolgát és edzősködik.