2015.09.12. 22:50:11
Ez is meg van, le a kalappal a csapat előtt. Eszméletlen mezőnymunkát mutattak, ilyen iramban nem semmi, le a kalappal előlttük.. Még így is nagynehezen sikerült összehozni a győzelmet, hogy sérültek vannak, Messi se kezdett és a bíró is gánytech kategória volt...3 meg nem adott tizi a Barca kárára, 1 meg nem adott tizi az Atleti kárára..
Nem is tudom mikor láttam ilyen iramot, ráadásul 0-0-nál az első percektől fogva kb a 65-ödik percig...Azthiszem vissza is nézem majd.
Martinoval Atleti ellen: 6 meccs, 1 vereség, 5 döntetlen
Luchoval az Atleti ellen: 5 meccs, 5 győzelem, 0 döntetlen, 0 vereség(!!)
Jelentősen fejlődtünk a buszok feltörésében, amibe azért kicsit félelmetes belegondolni, mivel 2010-ben és 2012-ben is buszos csapatok ellen hullottunk ki és azért nem tudtunk címet védeni. Persze nem azt mondom hogy garantáltan címet védünk, csak félelmetes belegondolni...
Roberto is remekül játszott, nem is látszott hogy olyan nagy lyuk lenne, pedig azt hittem hogy minden második perc arról fog szólni hogy ő rá játszanak és szétszivatják.
Iniesta megmutatta hogy még mindig ott van a szeren, nem semmi amit lehozott, többiekről nem is beszélve, az egész csapatnak gratuláció!
Verminátornak meg jobbulást, reméljük nem súlyos a sérülés!
Az ilyen bírókat meg bűntetni kéne, nem csak a játékosokat...