Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahhoz képest elég sokszor jött vissza Messi tavaly is, amikor Pedro jött Rakitic helyett, szerintem sokat lesz ma a középpályán, Munir meg remélhetőleg addig előrébb lép, nem egymás nyakán lesznek csak. Már rágom a körmeim, lehetne fél9..ZBarca írta:Én Munirra tippelek, Lucho lenyilatkozta, hogy Messiéket nem hozza hátrébb.
RAC1 szerint Lucho is hasonlóan gondolkozik, állításuk szerint Sandro fogja Suárezt helyettesíteni ma este. Én örülnék neki, kíváncsi lennék már rá kezdőként is. Bartra érdekel még, ha ma sem lesz kezdő, akkor soha. Bár igazából tökmindegy, jövőre úgyis elmegy, nem fog idén szinte semmit játszani.Nero. írta:Suarez eddig az összes idei tétmeccsünkön kezdetg, a helyére simán beraknám Sandrot
Valóban túlzó az óriási hiba, de hibának mindenféleképpen az volt és nagyon bosszantó passz volt. Egy flegma erőtlen labda volt be három ember közé csínybe és utána még meg is állt. Egy felelőtlen megmozdulás volt és utána a leállás hab volt a tortán. Ne szépítsük eléggé csúnya baki volt, ha nem is óriási mert mégiscsak ellenfél térfelén történt.gg86 írta:Teljesen off. Ne haragudj de mi volt az az óriási hibája a gól előtt? Az ellenfél térfelén odapörgette Albához a labdát, picit pontatlan/gyenge passz volt így lelopták a spanyol lábáról, amiből megindult Florenzi. Ha ez óriási hiba, akkor egy meccsen Messinek 8, Iniestanak 6, Neymarnak 15 óriási hibája van. Nézd meg újra azt a gólt.Bob_Marley írta:Rómában is a gól előtti hibáját ennek tudom be, hogy edzéshiány és sérülés miatt nem tudott visszarázódni a dolgos hétköznapokba és nincs meg a kellő koncentráció. Kevesen beszélnek róla mert Stegen kapta, de ott Neymar is óriásit hibázott.
ON
Remélem simán nyerünk ma
Teljesen off. Ne haragudj de mi volt az az óriási hibája a gól előtt? Az ellenfél térfelén odapörgette Albához a labdát, picit pontatlan/gyenge passz volt így lelopták a spanyol lábáról, amiből megindult Florenzi. Ha ez óriási hiba, akkor egy meccsen Messinek 8, Iniestanak 6, Neymarnak 15 óriási hibája van. Nézd meg újra azt a gólt.Bob_Marley írta:Rómában is a gól előtti hibáját ennek tudom be, hogy edzéshiány és sérülés miatt nem tudott visszarázódni a dolgos hétköznapokba és nincs meg a kellő koncentráció. Kevesen beszélnek róla mert Stegen kapta, de ott Neymar is óriásit hibázott.
Valóban sokszor pontatlan volt, de szinte minden helyzetünkben benne volt. Ő adta a nem akármilyen gólpasszt Messinek. Nem játszott olyan jól, de gyakorlatilag az ő zseniális passza miatt is nyertünk. Ugyanez elmondható Neymarról is. Bár ő jobb volt mezőnyben, de ő se remekelt igazán. Ám beverte a szabadot, visszahozta a csapatot a meccsbe. Ha minden meccsen hoznak legalább 1 ilyen gólt érő megoldást, akkor nem lehet rájuk panasz.kanty írta: Suarezes részt is adom, egyszerűen néha zavarta a labda, görcsösen játszott, passzokat sem érezte annyira. De Neymar is hasonló volt szerintem, csak ő ugye beverte a szabadrúgást. Roberto viszont tetszett, egy nehéz pályán tudott - magához képest - egy megbízható teljesítményt nyújtani, plusz még volt egy hatalmas mentése is.
Eldöntötte, hogy fifázik egyet, de meccs előtt kikapcsolta a kezezés opciót.visca el barca írta: nálam amugy lahoz volt a MoM, 4 kezezést nem észrevenni nagy teljesítmény
Igazad van, de annyit hozzáfűznék, hogy az utóbbi idők tendenciája alapján ez számomra nem volt meglepő. Nem ez volt a szezonban az első alkalom, amikor az argentin értelmetlen megoldásokkal operált. Ideje lenne összeszednie magát, eddig kevés az, amit mutat a pályán.Messias2 írta:Védelemben valóban voltak hibák, és meglepő módon inkább Masch hibázott többet.!