Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem rossz kezdő. Valszeg Rakétát csereként fogja behozni a 2. fi-ben. Itt a lehetőség SR előtt, most bizonyìthat.Messias2 írta:Stegen-Mathieu-Pique-Masch-Alves-Busi-SR-Iniesta-MSN
Mathieu szerintem még a legjobb opció volt. Bár mindig benne van a hiba. Rakitic pihentetésének is örülök. Gyengébben tolta az elmúlt pár meccsen. Sr viszont megérdemli, h kezdőbe rakják.
Rakitic-ét úgysem kaptuk meg, pedig az elég tiszta volt, úgyhogy azt áthozhatnák mára.S.Agüero írta:Ilyeneket én még nem olvastam szerencsére.Busi játszon mindenképp. Ha véletlen úgy kapunk ki, hogy nincs a pályán jönnek majd a nagy bemondások, hogy csak miatta kaptunk ki, Xavi utód, gólpasszkirály![]()
3 tizi jöhet amúgy.
Ilyeneket én még nem olvastam szerencsére.Busi játszon mindenképp. Ha véletlen úgy kapunk ki, hogy nincs a pályán jönnek majd a nagy bemondások, hogy csak miatta kaptunk ki, Xavi utód, gólpasszkirály
Busit semmiképp sem szabad kihagyni ezen a meccsen. A hétvégén is csak olyan 60 percet játszott, rá nagy szükség lesz. Neymar pedig Alba kiesésével létfontosságú. Ha ott lesz egy Sandro iszonyatosan féloldalasak leszünk, kell a brazil,nagyon érzi (és tud is velük mit csinálni) a Messi által védők mögé belőtt labdákat, amik nagyon fontosak lesznek. Ráadásul Sandro és Munir is végig játszott a Levante ellen.crixus írta:Azért remélhetőleg több múlik majd a Messi-Iniesta-Neymar-Suárez négyesen és akkor Alves-ről nem is beszéltem.ktm írta:Alba kiesésével az a gond, hogy kb. feleannyi helyzetet fogunk kreálni.
A képlet egyszerű. Stegen-Adriano,Bartra/Matyi,Piqué,Alves-Mascherano,Rakitic,Iniesta-MSN kezdőcsapat és szét kell őket kapni. Matyi-t semmiképp sem tenném a szélre, mert annak "beláthatatlan következményei lesznek".A francia túl lassú már erre a posztra, ez már nem egyszer bebizonyosodott. El lehet gondolkodni Neymar pihentetésén Munir kezdőként való szerepeltetésén, de ezt inkább majd a Las Palmas ellen játsszuk meg, ne most...
Azért remélhetőleg több múlik majd a Messi-Iniesta-Neymar-Suárez négyesen és akkor Alves-ről nem is beszéltem.ktm írta:Alba kiesésével az a gond, hogy kb. feleannyi helyzetet fogunk kreálni.
Nem sokat láttam, néhány csúfos zakót, és hiába rakták őket vissza a B-be, ott sem voltak húzó emberek, és velük együtt esett ki a csapat. Lehet, hogy nem is ők a hibásak. Túl korán emelték ki őket, dobták mély vízbe, és hát nem volt meg a kellő tehetség, ők is elbizonytalanodtak.Chino írta: Én azért nem írnám le így a két fiatalt. Nem tudom hány B- meccset láttál, de ott azért teljesítettek.
Az ellenfél a levante volt, nem egy Real Madrid, minimum egy cselt mutathatott volna, de csak ezt láttuk Munritól: Visszapassz, les, ütemtelen kimozgás, rossz labdakezelés.Bizalom? Munir a Levante elleni meccs előtt játszott a szezonban összesen 22 percet, Sandro 53-at. Ennél talán picit többet érdemelnek, mielőtt végérvényesen kimondjuk, hogy nem elég jók.
Én azért nem írnám le így a két fiatalt. Nem tudom hány B- meccset láttál, de ott azért teljesítettek. Munirnak van egy B-csapatos szezonja aztán már az első csapatnál is van, ahol ráadásul idegen poszton is játszott 22 perccel a háta mögött. Ráadásul Messi és Neymar mellett kellett bizonyítani, úgy hogy túl nagy labdákat nem is kaptak.Yokozuna írta: Ilyen gyenge csereembereink régen nem voltak. Még egy két sérülés, és jönnek a vereségek. Ezek a fiatalok miért nem a B csapatot erősítik, ha egyáltalán ott erősítést jelentenek. Egyelőre talán a kölcsönadott játékosokból kéne visszahívni párat, és ha ők sem válnak be, akkor amint lehet, sürgősen igazolni kell. LE-nek egyelőre szerencséje van, de Rafinha súlyos sérülése figyelmeztető jel. Be kéne ismernie, hogy a Munir, Sandro párosnak adott bizalom óriási tévedés volt, és ezt a terhet nem kéne tovább cipelnie a csapatnak.
Aha, egy a bibi, nem lehetne beregisztrálni őket. Tehát pont semmit nem érne a visszahívás.Yokozuna írta: Egyelőre talán a kölcsönadott játékosokból kéne visszahívni párat, és ha ők sem válnak be, akkor amint lehet, sürgősen igazolni kell. LE-nek egyelőre szerencséje van, de Rafinha súlyos sérülése figyelmeztető jel. Be kéne ismernie, hogy a Munir, Sandro párosnak adott bizalom óriási tévedés volt, és ezt a terhet nem kéne tovább cipelnie a csapatnak.
Bizalom? Munir a Levante elleni meccs előtt játszott a szezonban összesen 22 percet, Sandro 53-at. Ennél talán picit többet érdemelnek, mielőtt végérvényesen kimondjuk, hogy nem elég jók.Yokozuna írta:Be kéne ismernie, hogy a Munir, Sandro párosnak adott bizalom óriási tévedés volt, és ezt a terhet nem kéne tovább cipelnie a csapatnak.
Ilyen gyenge csereembereink régen nem voltak. Még egy két sérülés, és jönnek a vereségek. Ezek a fiatalok miért nem a B csapatot erősítik, ha egyáltalán ott erősítést jelentenek. Egyelőre talán a kölcsönadott játékosokból kéne visszahívni párat, és ha ők sem válnak be, akkor amint lehet, sürgősen igazolni kell. LE-nek egyelőre szerencséje van, de Rafinha súlyos sérülése figyelmeztető jel. Be kéne ismernie, hogy a Munir, Sandro párosnak adott bizalom óriási tévedés volt, és ezt a terhet nem kéne tovább cipelnie a csapatnak.Rivaldo11 írta:Azt nem értem, hogy pl. azok a fiatalok, akik érnének is valamit-Adama, Samper, Grimaldo-miért nem kaptak/kapnak lehetőséget? Adamát rásóztuk a villára, pedig Pedro távoztával itt lett volna előtte a lehetőség, így meg nézhetjük Munirt, meg a labda és bólyacipelésen kívül kb semmire nem jó Gumbaut.