crixus írta:ktm írta:Alba kiesésével az a gond, hogy kb. feleannyi helyzetet fogunk kreálni.
Azért remélhetőleg több múlik majd a Messi-Iniesta-Neymar-Suárez négyesen és akkor Alves-ről nem is beszéltem.
A képlet egyszerű. Stegen-Adriano,Bartra/Matyi,Piqué,Alves-Mascherano,Rakitic,Iniesta-MSN kezdőcsapat és szét kell őket kapni. Matyi-t semmiképp sem tenném a szélre, mert annak "beláthatatlan következményei lesznek".

A francia túl lassú már erre a posztra, ez már nem egyszer bebizonyosodott. El lehet gondolkodni Neymar pihentetésén Munir kezdőként való szerepeltetésén, de ezt inkább majd a Las Palmas ellen játsszuk meg, ne most...

Busit semmiképp sem szabad kihagyni ezen a meccsen. A hétvégén is csak olyan 60 percet játszott, rá nagy szükség lesz. Neymar pedig Alba kiesésével létfontosságú. Ha ott lesz egy Sandro iszonyatosan féloldalasak leszünk, kell a brazil,nagyon érzi (és tud is velük mit csinálni) a Messi által védők mögé belőtt labdákat, amik nagyon fontosak lesznek. Ráadásul Sandro és Munir is végig játszott a Levante ellen.
Alvesnek meg nagyon kell figyelni. Ha úgy fent ragad folyamatosan, mint a Levante ellen rohadt nagy bajban leszünk.
Én a többiekkel ellentétben tartok a meccstől, főleg idegenben. Muszáj lesz egy erősebb csapattal kiállni. Van egy olyan érzésem, hogy nem ússzuk meg kapott gól nélkül, és ezt nem MAtS miatt mondom, nagyon veszélyes támadóik vannak Nolito meg biztos, hogy dupla erőbedobással fog játszani. Az viszont pozitívum, hogy lesz néhány meghatározó, pihent játékosunk, a Las Palmas ellen majd lehet újra rotálni.
Haa ezt lehozzuk, akkor már három nehéz pályát beveszünk idegenben, így tavaszra könnyebb lesz.
Nem véletlenül van ott ez a Celta a tabellán ahol áll, szerintem az első 5-be simán pályázhatnak.