Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én a Valencia ellenire tisztán emlékszem tavaly, mikor kifejezetten hatékony volt a csapat. Meglátjuk, paelsz77 ötletével egyébként osztozom a Celta ellen hatásosabb lett volna egy stabilabb csapat és akkor talán nem is ragad fent 8 ember......Erxy írta:ma aligha lesz problema belole, de altalaban a dupla pivot hatasara szetszakad a csapat, tul nagy lesz a tav a tamadok es a kozeppalyasok kozott es nincs meg a kello atmenet a csapatreszek kozott, ergo kevesebb labda jut el Messiekhez.Bob_Marley írta:Las Palmas otthon kötelező, én szeretem ha Mascheranos és Busquets egymás mellett tolja, stabilabb és fegyelmezettebb volt úgy a középpálya. Sokan nem szeretik mint Erxy se, igaz nem sűrűn volt rá példa, de mikor egymás mellett voltak rendre jó eredményt és stabil játékot hoztunk. Pihenni is tudnak emberek, bár Alves most épült fel, fura hogy kimaradt. Győzni kell nincs mese. Egy nyugodt biztos játék kell és három pont.
nade egy komolyabb tema: Neymi kopasz
ma aligha lesz problema belole, de altalaban a dupla pivot hatasara szetszakad a csapat, tul nagy lesz a tav a tamadok es a kozeppalyasok kozott es nincs meg a kello atmenet a csapatreszek kozott, ergo kevesebb labda jut el Messiekhez.Bob_Marley írta:Las Palmas otthon kötelező, én szeretem ha Mascheranos és Busquets egymás mellett tolja, stabilabb és fegyelmezettebb volt úgy a középpálya. Sokan nem szeretik mint Erxy se, igaz nem sűrűn volt rá példa, de mikor egymás mellett voltak rendre jó eredményt és stabil játékot hoztunk. Pihenni is tudnak emberek, bár Alves most épült fel, fura hogy kimaradt. Győzni kell nincs mese. Egy nyugodt biztos játék kell és három pont.
Gondolom senki sem azért tart, hogy majd nem tudják a védekezést megoldani, sokkal inkább az előre játék lehet gond. Bár egy Las Palmas ellen így sem lehet gond.ZBarca írta: A Busi-Masch kptól pedig nem kell tartani, valószínűleg nem lesz sok dolguk, a Las Palmas nem hiszem, hogy nagyon kitámadna.
Lehet igazad van, de engem az érdekelne, hogy a fent emlìtetteken kìvűl volt egy nagyon jó meccsünk az ATMA ellen idegenben, ahol nagyon jól játszottunk, motiváltan, taktikusan és szellemesen. Kb akkora volt, vagy még nagyobb a különbség a javunkra, mint a Celta és közöttünk. Mi a fene történt azóta? Miért tudunk ennyire szétesni? Én inkább erre keresném a magyarázatot.crixus írta:Páran leírjátok, hogy nem temetnétek a csapatot. Ezt én sem tenném meg annyiban, hogy 100%-ban nem láthat az ember előre.
Viszont azt se felejtsük el, hogy ez a szezon eddig nagyon nem rólunk szólt. Volt egy pocsék előszezonunk, fárasztó és eredménytelen is egyben. Szinte az nem vert csak el, aki nem akart és a csapat sem tudott rendesen felkészülni az előttük álló idényre. Volt egy 5-1-es összesítéssel elveszített szuperkupa, egy döntetlen a BL-nyitányon és most ez az 1-4 a bajnokságban. Van egy felháborító eltiltásunk, folyamatosan ellenünk ítélő (szándékosságról most ne beszéljünk) bírók, ezen felül pedig rengeteg sérülés. A keret nem annyira rossz, de az utóbbi évekhez képest folyamatosan gyengül a következetlen átigazolásoknak köszönhetően, támadják a La Masia-t is.
Én úgy látom, hogy ez a szezon "kuka" kategória lesz a folyamatos problémák miatt és talán a játékosok hozzáállása sem ugyanolyan már mint tavaly. Talán kell egy újabb pocsék szezon egy újabb briliánshoz.