Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Menj már!!!!!!barcuka355 írta:Bocs a hirdetésért! de ezt ne hagyjátopk ki mindenap több új friss BARCA hír meg még egyébmás is nézzétek meg: http://www.barcaman.gportal.hu" target="_blank
Nem tartom felelősnek a Copát. Ezekért a sérülésekért nem. A túlterheltség általában izomsérüléseket okozhat, de most nézd a listát.Messias2 írta:Azért durva, mennyi sérültünk van így a szezon elején. Ráadásul nem is igazolhattunk a nyáron, játékosok is mentek el. Mondjuk egy ilyen szezon után, aminek a nagy részét végigjátszotta 11-13 ember (főleg tavasszal). Illetve többeknek ott volt a Copa is, majd már augusztus közepén szuperkupák. Törvényszerü volt, h emiatt lesz jó pár sérültünk. De ez azért tényleg sok. Ehhez képest nagyon jól kezdtük a szezont. Őszt kellene valahogy kihúzni. Aztán januárban jönnek Ardaék, valamint én várok még igazolást.
Bravo, aki ha minden igaz 1-2 meccsen belül visszatérRinku írta:Most akkor kik is sérültek és meddig is még? Az utóbbi időben nem tudtam igazán követni a csapatot.Köszi
Messi+Rafinha megvan.
Itt meg tudod nézni.Rinku írta:Most akkor kik is sérültek és meddig is még? Az utóbbi időben nem tudtam igazán követni a csapatot.Köszi
Messi+Rafinha megvan.
Nem úgy volt, hogy mindenki a Real ellen játssza élete meccsét?MessiNeymarSuarez írta:Szerintem az életüket kifocizták ellenünkPavel írta:Skacok!
Az Eibar veri a Celtát, ha így marad eret vágok magamon.
Aszondom', inkább örüljünk, mert ha minden így marad, vezetjük a tabellát.Pavel írta:Skacok!
Szerintem az életüket kifocizták ellenünkPavel írta:Skacok!
Köszönöm szépen! Nem késő még.palesz77 írta:Érdemes visszanézni a meccset? Egy fél órát láttam belőle kb, az nem volt rossz, de ha nem volt olyan extra a többi se, akkor inkább csak valami hosszú összefoglalót keresek róla..
Ha még nem késő:roby122 írta:Sajnos a 2. félidőt nem tudtam megnézni, valaki esetleg tudna küldeni egy linket ahol megtudom nézni?
(Tudom nem ez a topic, csak sürget az idő) Köszi!
http://www.fullmatchesandshows.com/2015 ... ull-match/
Szerintem nem érdemes, inkább nézz meg egy összefoglalót. Sajnos elég gyenge meccs volt, bár Suarez góljai szépek voltak.palesz77 írta:Érdemes visszanézni a meccset? Egy fél órát láttam belőle kb, az nem volt rossz, de ha nem volt olyan extra a többi se, akkor inkább csak valami hosszú összefoglalót keresek róla..
Ha még nem késő:roby122 írta:Sajnos a 2. félidőt nem tudtam megnézni, valaki esetleg tudna küldeni egy linket ahol megtudom nézni?
(Tudom nem ez a topic, csak sürget az idő) Köszi!
crixus írta:Ennek pedig a szerencsén kívül valószínűleg a nyári haknitúra is az oka, amiért borzasztóan nagy kár.
ez részben így van, azzal hogy a mi csapatunk játszott a legtovább, aztán csomóan copáztak és utána mi is kezdtük el leghamarabb a tétmeccseket szinte semmi idő nem maradt az előszezonra. viszont, amikor ilyen kontakt utáni sérülések vannak, azokat szerintem ne ennek a számlájára írjuk, ott megvan hogy miért történt, nem kell más okokat keresni (sandro, rafinha, messi).Capon írta:Katasztrofális mentális és fizikai állapotban van a csapat, ez is közrejátszik, hogy egymást érik a sérülések.
Nem volt jó az alapozás, nincsenek jól felkészítve a játékosok.