Etooka írta:
Tudom,a címek alapján ő az Aranylabda nyertese,de szerintem egész tavasszal "csak" a gólókat rúgdosta,az a baloldali játék,ahol ő játszik,ahhoz semmit sem tett hozzá!MU-ban balon játszik,szal neki kéne forintos labdákat adnia és egy kicsit szórakoztatni!Én ilyet tavasszal nem láttam tőle!Más kérdés,hogy nagyon tényleg nincs más,ha a címek alapján nézzük!
Ezt nem mondod komolyan.

Persze, lehet fikázni a játékát, mint mindenkiét, hogy mi hiányzott. De nála (és akármennyire is szeretnének az emberek belekötni nagyképű futbálljából+megnyilvánulásaiból kifolyólag) gyakorlatilag a tavalyi bajnoki szezon egyszerűen megkérdőjelezhetetlen!
Semmit nem tett hozzá a "szélről"?Gólpasszokat adott, gólokat rúgott ( az egész szezonban 42-t, Messi, Eto'o és Henry kb. 3an rugtak ennyit), ha ez szerinted nem elég, akkor nem tudom, kit jelölnél a szavazáson. Iniestát?
Tény, h CR nem olyan játékos, mint Pirlo pl., akinek a forintos labdák a specialitása. De kit érdekel, ha mellette ezt a szintet hozza? Ne vegyük el tőle az érdemeket azért, mert nem szimpatikus, vagy mert egyenesen utáljuk!
Kaká fele ennyire nem érdemelte meg az Aranylabdát!Volt 2 meccse anno a MU ellen, aztán hello!