Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A 2 pontos rendszerből is 3 pontos lett az idők folyamán, de ettől még nem lett támadóbb a foci, sőt.Mezner2 írta: szerintetek egy olyan szabálymódosítás,hogy a győzelem 4 vagy 5pontot ér nem növelné meg a meccsek és úgy az egész futball színvonalát?? sokkal támadóbb és látványosabb foci lenne,ha a döntetlen értékét csökkentenék,szerintem,ti ezt,hogy látjátok???
Én már csak megszokásból nézem. És szapulom, mert kis túlzással (vagy nem?) egy karaoke bárban jobban énekelnek az emberek. De akkora függő nem vagyok, hogy a szombat estéimet ezzel töltsem, mint néhány haverom, aki addig nem jön kocsmázni, ameddig nincs vége az X-Faktor-nakkanty írta:Ez nem egy olyan központi téma, amivel mindenkinek foglalkoznia kell. Kicsit az az érzésem, mint a Győzike show-al anno, mindenki szapulja, de azért mindenki nézi.
igen,én is láttam a tv-ben,ezért néztem meg,hogyan is csinálja.Game90 írta:Ha már bűvészkedés, én most erre a tagra vagyok rákattanva:daffy írta:nem tudom ismeri-e valaki youtube-on a "magic's biggest secrets finally revealed" című videósorozatot? bűvésztrükköket mutat be és azok hátterét,hogy hogyan készülnek. nekem tetszett,hátha mást is megfog
http://www.youtube.com/watch?v=respYjvfIzQ
Ha már bűvészkedés, én most erre a tagra vagyok rákattanva:daffy írta:nem tudom ismeri-e valaki youtube-on a "magic's biggest secrets finally revealed" című videósorozatot? bűvésztrükköket mutat be és azok hátterét,hogy hogyan készülnek. nekem tetszett,hátha mást is megfog
Hát igen, ha ének miatt nézed, akkor miért nem nézel olyat, ahol tudnak is énekelni...sjd írta:Ez sztem mostanára már egy elég nagy ellentmondással ér fel18Barca99 írta:Valaki nézte vagy nézi az X-faktort? Én igazából csak az ének miatt nézem![]()
Ez sztem mostanára már egy elég nagy ellentmondással ér fel18Barca99 írta:Valaki nézte vagy nézi az X-faktort? Én igazából csak az ének miatt nézem
Néha belenézek, most a végét láttam.18Barca99 írta:Valaki nézte vagy nézi az X-faktort? Én igazából csak az ének miatt nézem azt nem hogy mit színészkednek össze a szavazás lezárása után. Ma viszont az egész műsort végig néztem, az extrát is és a Keresztes eléggé kivolt akadva. Üzent, hogy a fanyalgóknak kívánja hogy legyen a helyükben stb. A Malekot kb. elküldte a búsba hogy az ő versenyzőit kiutáltatta a műsorból. Ez is színjáték? Valaki aki jártasabb, vagy van véleménye leírhatná.
Ez a is a környéken készült érdemes elolvasni és csodálkozniBob_Marley írta:Múltkor mihu Finnországról írt, ez kicsit arrébb van
Stockholm-i metró:
http://outline.blog.hu/2012/11/02/kiall ... aign=index
sjd írta:
Elsőre azt mondtam, hogy már láttam korábban, de aztán rájöttem, hogy EZT láttam, amely egy 4 évvel későbbi verzió. De sztem kicsit értelmesebb és kiforrottabb is.
Elsőre azt mondtam, hogy már láttam korábban, de aztán rájöttem, hogy EZT láttam, amely egy 4 évvel későbbi verzió. De sztem kicsit értelmesebb és kiforrottabb is.bence-barca írta: Amúgy videót megnézted a végén? Nekem az vt a fő rész benne, cikkel én is tudok néhol vitatkozni, de a videóval már kevésbé.
Na igen.. mondjuk ez tényleg egy elég álomvilág... de attól még maga a terheléses rész igaz.sjd írta:
Ez a kedvencem: "..."
Hát hogyne, persze, mást sem látni nap, mint nap, mint hogy 12-14 évesek 6-700 oldalas kötetekkel rohangálnak a hónuk alatt az utcán, aztán meg estefelé elmennek edzésre, ahelyett, hogy mondjuk rongálnának vagy balhéznának berúgva...
Nyilván arra kényesek, amire a jogvédők is. (Ákos albumok) A fentiek közül előbbi kategóriából már volt balhé (premiereltolás stb.), utóbbiból még valószínűleg nem, és gondolom nem a minőség miatt szűrik.lui1698 írta: És meg egy. A múltkor azon szabtam fel magad, hogy annyira kényesek erre a ne legyen mozik cucc az oldalon dologra. Ami oké is, de én belefutottam egy adag filmbe ami úgy volt megoldva, hogy mivel bővített volt a kimaradt jeleneteket utólag összeszedett szinkronnal vagdosták bele az alap közé, így kb. olyan lett, hogy elkezd a szereplő beszélni egy hangon és egy másikon fejezi be. Ez szerintem mondjuk legalább annyira idegelő, mint egy remegő kezű felvételt nézni.
Általánosságokban valóban igaza van, de néhol olyan baromságokat ír, hogy szvsz nem csak a kémiát felejtette el, hanem az érvelés módszerét is nyelvtanból.bence-barca írta:http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/1 ... ai-es.html
Nekem annyi a célom, hogy ne kapjak büntit, azt meg simán tudom teljesíteni. 48óra seedet simán meg tudom oldani egy csütörtök-vasárnap idő alatt. bár én csak tag vagyok.messideco írta:Kezd fárasztani a magon ez a seedrendszer... Ha nem megy 0-24-ben a géped, esélytelen, hogy tudj seedelni 48 órán át. Pl. elit rangból visszaestem tagnak.
Ti hogyan látjátok?
Most először én is visszaestem. Sok torrentet kell futtatni, ez a lényeg. S persze az sem árt, ha kicsit jobb a neted.messideco írta:Kezd fárasztani a magon ez a seedrendszer... Ha nem megy 0-24-ben a géped, esélytelen, hogy tudj seedelni 48 órán át. Pl. elit rangból visszaestem tagnak.
Ti hogyan látjátok?