Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2015.02.25. 22:44:07

Atletico gyakorlatilag pályán nem volt. Még hízelgő is rájuk nézve az 1 gólos vereség, levegőben volt a 2. Bayer gól is. Nem ízlett nekik a németek nagyon kemény játéka, 30 körül volt a szabálytalanságuk száma. Na meg nagyon szépen át is vitték az edző elképzeléseit.

Húzós lesz a visszavágó, főleg ha lesz egy idegenbeli gól is. De a Calderónban az AtMa befogja húzni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.02.25. 22:38:07

Carrasco is betalált 1-3. Moutinho elég jól tolja. :D Egyszerű játék ez a futball, megint mintaszerű kontra.

Atleticot nagyon sajnálom, de tovább kell menni még így is. Hulljanak a fritzek. :twisted:
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.02.25. 22:37:09

1-3. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
messideco
Presidente del Barça

2015.02.25. 22:31:54

Szerencsére tudtam, hogy miért nem kell az Arsenal meccsét néznem 8)
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.02.25. 20:30:55

Röviden tömören, hajrá Atletico és Monaco. :D Nagyon bízom benne hogy az egyik angol-francia párharcban továbbmennek a gallok. És itt több esélyt érzek mint a Chelsea-PSG-n. Nagy csatát várok és a Monaco a csoportban is elég kevés gólt kapott, ma is szervezett csapat kell tőlük s egy jó ütemben beszúrt kontra. :D 100 éves háborúra fel!!!

Ott is van az a gól!!!Na innentől nagyon figyelni, nem túl veszélyes az Arsenal és simán meglehet őket csípni.

A kopasz is betalált, puszi. :D Hatalmas kontra, higgadt befejezés, óriási előny!!!Nagyon jó a Monaco.

Torres egyenlít a bíró nem adja meg, Thiagot meg kiállítja......Mondjuk tényleg sárgás becsúszás volt, de 1 percen belül a lehető legrosszabb történt a matracosokkal. :?

Ez azért szép gól volt Chamberlaintől, megmaradt az esélyük, de ma a franciák sokat tettek a továbbjutásért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.02.25. 22:34:37-kor.
Kép
Kép
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2015.02.20. 08:31:25

az a baj, hogy nagyon is egyet lehet érteni Pellegríni nyilatkozatával...:.."a fociban három hét alatt minden megváltozhat..."
ha a pillanatnyi formánkat és a papírformát nézzük esélyesek vagyunk. ha azt nézzük hogy néhány hete hogyan hullajtottunk pontokat...?! nos akkor már kevésbé! a kérdés tehát: tart e még a jó (jobb) sorozat? hihetünk e az "új" mentalitásban, valóban egy nyerő szériás Barcánk van e?
közhelyes válaszok vannak, ...majd elválik....
ami konkrétan a csapatot illeti: LE. végre úgy néz ki megkapaszkodott, zseni ugyan nem lett belőle, de dolgozik.
a támadóinkra nem lehet panasz valójában csak sérülésektől tartok, még Pedro is jól muzsikál... egy szavunk sem lehet.
középen van mozgástér és van minőségi kispad - szintén rendben lévőnek tűnik.
nekem a védelem az a tények ellenére( a számok mellettük szólnak!) ahol bukhatunk. továbbra is életveszély a labdavesztésre épülő kontra, a gyorsan és kreatívan mozgó középpályás letámadás és ha egynél több klasszis csatárt kell semlegesíteni.
csak egy példa: egészen döbbenetes, hogy a Franciák hogy meg tudták fogni (ok. durván!?) Murinhó ászát - Hazard - és ki is húzták a méregfogát! valami ilyesmire kellene nekünk is felkészülni mondjuk Agüero kapcsán....
egy dologtól tartok még, a szerencse ugye forgandó.... tavaly kivertük őket idén is?...
Feast4
Director del Fútbol

2015.02.19. 22:33:29

kristop írta:
Feast4 írta: Ezzel teljesen egyet értek. Viszont azt is hozzá kell tenni, hogy ha valamit akarunk akkor az ilyen meccseket is meg kell nyernünk. Ha már most bevideózunk akkor ennyit is érdemlünk.
én ezzel se értek egyet teljesen. a real például most gödörben van és egy top csapat szerűség igen komoly gondokat tudott volna okozni nekik. egy psg, vagy city simán kitudná jelenleg ejteni őket.

ehelyett most ott tartanak, hogy alig volt idén értékelhető mérkőzésük mégis csak a kupából estek ki, a bajnokságban csak feljöttünk, a blben meg kaptak egy olyan csapatot, ami segíthet kilábalni nekik a gödörből. egész jól jöttek ki belőle. lehet, hogy a következő bl körre már újra csúcsformába lendülnek, akár még simán meg is nyerhetik az egészet, úgy, hogy egy számukra kedvezőtlenebb sorsolásnál már bent se lennének. remélem érted mire gondolok.

szóval szerintem is bullshit ez az úgyis mindenkit meg kell verni és mindegy kit kapunk. persze nekünk ez most oké, mert elég jó formában vagyunk, de semmiképpen se jön jól, ha az egyeneskieséses szakaszban egy city -> chelsea -> bayern útvonalon kell bejutni a döntőbe. az is ugyanúgy bl címet fog érni, ha a real a schalke -> basel -> shaktar útvonalon jut be és ott megveri a tápiószecsőt, az is bl címet ért, amikor a chelsea di matteoval végigmakkolta az egészet, és az is amikor pep végigszaladt európán.

szerk.: és nem, tényleg nem kell megverni mindenkit a bl győzelemhez. a chelsea ellen például lehet kizúgnánk a mourinho busz miatt, de ha nem kerülünk velük össze, akkor ez a veszély máris elmúlt.

Szerintem tök egyértelmű, hopgy kellemetlen helyzet már a 16 közt egy ilyen csapat. Ki-ki meccs lesz és nagyon nem biztos, hogy nekünk ez jó. De ez van. Annyi lehet a szerencsénk, hogy ők is támadó alakulat tehát hátha meglesz a játékosainknak a tér.

És való igaz nem kell mindenkit megverni, csak azt akit kapsz. Mi most ezt kaptuk. Én se örülök neki de nem örültem neki decemberben sem szóval ezen kár meditálni.Valahogy hozzuk le. Ha jól jövünk ki belőle az nagy előrelépés lehet a Bl-ben is csapat szinten is. Tavaly összejött és akkor rosszabb periódusunk volt, hátha idén is.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.02.19. 18:58:47

Magas lóról lelehet ám könnyen esni. Nem szabad lebecsülni a Cityt, meg ilyeneket írni hogy ilyen gyengék olyan gyengék. Tovább kell jutni, de nem lesz ez olyan hú de egyszerű. Nagyon sok fog múlni, hogy a párharcokat sikeresen megnyerjük és fizikálisan ne nőjenek fölénk.
Kép
Kép
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2015.02.19. 18:53:44

nem, nem bánnám, de jelenleg sokkal nagyobb reálitása van annak, hogy egy sálke féle, középkategóriás bundesliga csapattal szemben továbbjussunk, mint egy cityvel szemben. aki erre azt mondja h nem igaz, az egy kovászos uborka.

ergó hülyeség ez a minél erősebb az ellenfél, annál jobb duma, mert a cél a továbbjutás, és azt egy töltelék csapat ellen sokkal egyszerűbb elérni. egy kiscsapat ellen tovább jutni, pont annyit ér mint egy city ellen.
Én eddig azt hittem, hogy a City is egy töltlék csapat. :mrgreen: Az angol csapatok a Chelsean kívül mindig is túl voltak hype-olva, ez a City is csak egy hangyabélsárnyival jobb, mint a Schalke. Mivel a múlton nem lehet változtatni, (egyelőre) így nincs más választásunk. Ha végül úgy sikerült volna a sorsolás, hogy a Real kapja a pl a City-t, és mi a Schalke-t, akkor talán mégjobban örültem volna, de ha már így alakultak a dolgok, akkor ez van, ezt kell szeretni. :D
Én nem félek a City-től, mint mondtam nem tartom erős csapatnak, már egy jóideje csak a második helyet tudják elkaparintani a BL csopotkörben, és hozzánk és a keretéhez képest is pichafüst.
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2015.02.19. 18:39:09

Alapból Suárezt nem érinti a dolog, mert 10 meccses eltiltása van a válogatottól az nem fog lejárni addig. Tétmeccs, ugye. Másrészt pedig Sem Leo sem Neymar nem akarna lemaradni egy bl döntőről. A Copa küzdelmekbe ha mennek, be tudnak később is kapcsolódni.
Szóval meglepődnék ha ezért nem lennének egy bl döntőn.
Ráadásul a klub sem engedné el őket az tuti.
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2015.02.19. 17:30:39

ZBarca írta:Üdv, egy kérdésem lenne. Ugye a Bl döntőt idén június 6-án tartják, a Copa America pedig június 11-én kezdődik. Nem tudja valaki véletlenül, hogy a dél-amerikai játékosok ettől függetlenül játszhatnak-e a finálén? Mert nagyon nem lenne jó, ha egy Bl döntőt az MSN nélkül kéne megvívnunk... :?
Mekkora lenne már :lol: Játszana az RMP: Rahinha, Munir, Pedro :D

Bárcsak már ennél a problémánál járnánk :)
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.02.19. 17:22:39

Üdv, egy kérdésem lenne. Ugye a Bl döntőt idén június 6-án tartják, a Copa America pedig június 11-én kezdődik. Nem tudja valaki véletlenül, hogy a dél-amerikai játékosok ettől függetlenül játszhatnak-e a finálén? Mert nagyon nem lenne jó, ha egy Bl döntőt az MSN nélkül kéne megvívnunk... :?
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.02.19. 17:08:07

http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/ ... eo-2395867" target="_blank

A "tolerancia" hazájából érkező szurkolók és klubja vajon mit fog kapni az UEFA fegyelmi bizottságától?
kristop
Entrenador del Barça

2015.02.19. 16:24:27

Feast4 írta: Ezzel teljesen egyet értek. Viszont azt is hozzá kell tenni, hogy ha valamit akarunk akkor az ilyen meccseket is meg kell nyernünk. Ha már most bevideózunk akkor ennyit is érdemlünk.
én ezzel se értek egyet teljesen. a real például most gödörben van és egy top csapat szerűség igen komoly gondokat tudott volna okozni nekik. egy psg, vagy city simán kitudná jelenleg ejteni őket.

ehelyett most ott tartanak, hogy alig volt idén értékelhető mérkőzésük mégis csak a kupából estek ki, a bajnokságban csak feljöttünk, a blben meg kaptak egy olyan csapatot, ami segíthet kilábalni nekik a gödörből. egész jól jöttek ki belőle. lehet, hogy a következő bl körre már újra csúcsformába lendülnek, akár még simán meg is nyerhetik az egészet, úgy, hogy egy számukra kedvezőtlenebb sorsolásnál már bent se lennének. remélem érted mire gondolok.

szóval szerintem is bullshit ez az úgyis mindenkit meg kell verni és mindegy kit kapunk. persze nekünk ez most oké, mert elég jó formában vagyunk, de semmiképpen se jön jól, ha az egyeneskieséses szakaszban egy city -> chelsea -> bayern útvonalon kell bejutni a döntőbe. az is ugyanúgy bl címet fog érni, ha a real a schalke -> basel -> shaktar útvonalon jut be és ott megveri a tápiószecsőt, az is bl címet ért, amikor a chelsea di matteoval végigmakkolta az egészet, és az is amikor pep végigszaladt európán.

szerk.: és nem, tényleg nem kell megverni mindenkit a bl győzelemhez. a chelsea ellen például lehet kizúgnánk a mourinho busz miatt, de ha nem kerülünk velük össze, akkor ez a veszély máris elmúlt.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Feast4
Director del Fútbol

2015.02.19. 14:57:14

visca el barca írta: ergó hülyeség ez a minél erősebb az ellenfél, annál jobb duma, mert a cél a továbbjutás, és azt egy töltelék csapat ellen sokkal egyszerűbb elérni. egy kiscsapat ellen tovább jutni, pont annyit ér mint egy city ellen.
Ezzel teljesen egyet értek. Viszont azt is hozzá kell tenni, hogy ha valamit akarunk akkor az ilyen meccseket is meg kell nyernünk. Ha már most bevideózunk akkor ennyit is érdemlünk. Egyértelmű, hogy sokkal komolyabb ellenfelünk van mint a többieknek, de a sors ilyen. Volt olyan BL ahol a 8 közt se találkoztunk még komoly csapattal. (Jó ez kissé túlzó.) Le kell hozni, vagy így vagy úgy. Nyílván jobb lenne a Shalke, de ez van.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.02.19. 11:48:09

Kash írta:
VEB írta:amugyez a legnagyobb bullshit duma, hogy nem bánom h erőset kaptunk, legalább meg tudjuk mutatni.
Bocsi Veb, nem vettelek észre. :mrgreen:
Miért bullshit duma? Én tényleg nem bánom am, de ki mondta, hogy a city erős!? :D Én csak annyit mondtam, hogy nagyobb kaliberű, mint mondjuk a Schalke, de ez nem azt jelenti, hogy erős. Emlékszem kissebb viták is voltak arról, hogy egyesek miért tartják a City-t világverő csapatnak!? Mert úgy f*stak tőlük itt sokan...Én akkor is nyugodt voltam, mint sokan mások, végül duplakiütéssel mentünk tovább, és egy percig sem forgott kockán a továbbjutás. Te bánnád, ha mondjuk mi kedden a City-t 3-4 góllal vernénk, mig a Real 2-vel is alig a Schalke-t!? Mert én nem. :D
nem, nem bánnám, de jelenleg sokkal nagyobb reálitása van annak, hogy egy sálke féle, középkategóriás bundesliga csapattal szemben továbbjussunk, mint egy cityvel szemben. aki erre azt mondja h nem igaz, az egy kovászos uborka.

ergó hülyeség ez a minél erősebb az ellenfél, annál jobb duma, mert a cél a továbbjutás, és azt egy töltelék csapat ellen sokkal egyszerűbb elérni. egy kiscsapat ellen tovább jutni, pont annyit ér mint egy city ellen.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tobias88
Entrenador del Barça

2015.02.19. 11:34:35

"A fociban három hét soha sem ugyanolyan. Három héttel ezelőtt a Barça tragikus volt, az elnök választásokat írt ki, de azóta megváltoztak a szerepek." - Pellegrini

Vagy a nyilatkozat régi, vagy nagyon jó hír nekünk mert nem nézi a Barca meccseket (lehet majd csak vasárnap elemez, bár kétlem). A Sociedad elleni vereség 6 hete volt és az óta szárnyal a csapat :wink:
94:39 6 - 1
CsocseX
Jugador del Barça

2015.02.18. 23:13:49

kristop írta:a shaktar a bayern kapujáig egyszer jutott el kilencven perc alatt. a tegnapi meccs előtt utoljára valami decemberben volt meccsük. csak azért lett az az eredmény ami, mert a bayern kihagyta a helyzeteit, az ukránok pedig úgy tördelték a meccset, hogy igazi meccs se legyen. plusz a kiállítás ugye.
Már elnézést, de tegnap a Bayern egy vicc volt. Ha csak annyi tűz lett volna ma Shalkeban, akkor minimum remiznek.
Força Barça!
Kash
Entrenador del Barça

2015.02.18. 22:52:25

Nem számítottam arra, hogy Ronaldo ismét 100000000000000000000000000000000000%-os formában fog játszani, és fejel egy gólt a védők szorításából -szerintem észre sem vették, hogy ottvan, pedig azt a nagy arcot nehéz nem észrevenni-
Nem tudom, hogy Ronci gólpassza előtt mi járhatott a 2 védő(?) fejében, vagy 2-3 méternyi területet hagytak ott Ronaldónak, hogy közöttük komótosan betudjon lépni...Uchida mély tisztelete nem hagyhatta, hogy Ronaldo gól+gólpassz nélkül maradjon.
Én egy 0-1-vel is simán kiegyeztem volna, de ez van...Reménykedtem benne, hogy Pepe talán észreveszi, hogy a Schalke és Uchida mennyire akar egy gólt rúgni, és talán fejel "véletlenül" egy öngólt.

Szerk..:
amugyez a legnagyobb bullshit duma, hogy nem bánom h erőset kaptunk, legalább meg tudjuk mutatni.
Bocsi Veb, nem vettelek észre. :mrgreen:
Miért bullshit duma? Én tényleg nem bánom am, de ki mondta, hogy a city erős!? :D Én csak annyit mondtam, hogy nagyobb kaliberű, mint mondjuk a Schalke, de ez nem azt jelenti, hogy erős. Emlékszem kissebb viták is voltak arról, hogy egyesek miért tartják a City-t világverő csapatnak!? Mert úgy f*stak tőlük itt sokan...Én akkor is nyugodt voltam, mint sokan mások, végül duplakiütéssel mentünk tovább, és egy percig sem forgott kockán a továbbjutás. Te bánnád, ha mondjuk mi kedden a City-t 3-4 góllal vernénk, mig a Real 2-vel is alig a Schalke-t!? Mert én nem. :D

Szerk..(2)
Muszáj megint szerkesztenem, mert valamit még mindig nem értek. Pont az általad idézett mondataimban nincs az benne, hogy azért örülök az erős ellenfélnek, hogy megtudjuk mutatni...Nem érdekel más, csak is az, hogy lássam mit tud a csapatom...Ez minden.
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2015.02.18. 22:51:03

CsocseX írta:A tegnapi Shakhtar sok problémát okozott volna ennek a Realnak szerintem. :)
a shaktar a bayern kapujáig egyszer jutott el kilencven perc alatt. a tegnapi meccs előtt utoljára valami decemberben volt meccsük. csak azért lett az az eredmény ami, mert a bayern kihagyta a helyzeteit, az ukránok pedig úgy tördelték a meccset, hogy igazi meccs se legyen. plusz a kiállítás ugye.

tök komolyan gondolom, hogy egy villarreal, sevilla, de akár még egy celta, bilbao vagy sociedad is komolyabb játékerőt képviselt volna otthon, mint némelyik csapat most a bajnokok ligájában (basel, schalke, shaktar).
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.02.18. 22:48:20

https://www.facebook.com/video.php?v=13 ... =2&theater

Ronikánk megint megpróbálta az ollózós vágyálmát, kivételesség kedvéért most sem sikerült .... =D> :mrgreen:

Ha a City ellen is hoznánk egy szép eredményt azért az az egész csapat presztízsét és megitélését is jelentősen javítaná. Utólagos, esetleg Bl győzelem esetén meg végképp értékessé tenné. (bár ahhoz hogy BL-t nyerjünk főleg középpályán még sokat kell javulnunk)
hank1ee
Director del Fútbol

2015.02.18. 22:42:11

Én is örülök a Citynek, mert rögtön megmutathatjuk, mire vagyunk érdemesek idén. Más kérdés, hogy az MCFC-t nemrégen még a Hull is megverte, pillanatnyi formát tekintve nem kicsit a Barca javára billen a mérleg... Valószínűleg ez és a képességbeli különbségek fognak egy tavalyihoz hasonló eredményt hozni.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
CsocseX
Jugador del Barça

2015.02.18. 22:39:26

Nem is baj... A Shalke egyáltalán nem érdemli meg azt sem, hogy gólt rúgjon, nem még a helyét a nyolcaddöntőben. Óriási csalódás, és azért Di Matteotól is vártam volna egy kicsit többet taktikailag, de hát... Szegénykémnek nincs könnyű dolga.

Én éppen örülök, hogy a Cityt kaptuk. Egyetértek azzal az elvvel, hogy aki el akar valamit érni Európában, annak bizonyítani kell. (és nem csak a nyolcaddöntőben) A tegnapi Shakhtar sok problémát okozott volna ennek a Realnak szerintem. :)

Força Barça!
Força Barça!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.02.18. 22:26:18

CsocseX írta:Egy Uchida támadja Ronaldot? Nevetséges... Marcelo szépen beragasztotta. Őt azért szeretem a Realból, nagyon jó futballista.
Szép gól, Marcellot én is bírom. Érdekes módon ő nem verte úgy a mellét a gól miatt mint Cunci7, pedig ő jóval ritkábban szerez gólt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.02.18. 22:25:57

Na Danilo berúgta a jogos 11-est (jó öreg Samuel összehozta) így a Porto nagy lépést tett a továbbjutás felé. Casemiro már egyenlített csak hát les volt a bíró szerint. :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.02.18. 22:28:45-kor.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése