Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ez természetesen így van, de úgy vélem még mindig hasznosabb bízni valamiben, mint az állandó elégedetlenség. Álmomban nem hittem volna, hogy még ebben az időszakban is csak a negatívum sugárzik a hozzászólások feléből, a hozzászólok nagyrészének egyszerűen semmi nem jó. Akinek nem inge...Rivaldo11 írta:Attól meg óva intenék mindenkit, hogy tutira alapozzon a fiatalokra. Gyönyörű lenne, de garancia nincs arra, hogy minden évben jön egy "Pedro", akire a legkomolyabb derbiken, kiélezett helyzetben is számítani lehet.
Jonathanban látom a potenciált. A felkészülési meccseken jól teljesített összességében, ha vétett is egy-két hibát a meccseken, az még a formánkívüliség számlájára írható. Én idén tőle várok nagy áttörést és valószínűleg cserekirály lesz.barca99 írta:Ill. hogy valamelyik fiatal idén úgy robbanjon be, mint két éve Busquets vagy tavaly Pedro.socio66 írta:marad az imádkozás hogy Xaviék idén is bírják az egész szezont.
Ill. hogy valamelyik fiatal idén úgy robbanjon be, mint két éve Busquets vagy tavaly Pedro.socio66 írta:marad az imádkozás hogy Xaviék idén is bírják az egész szezont.
De jó is volt még az mikor a Corinthians-ban játszott együtt Tevezzel.Nagyon szépen focizott Braziliában.Én akkor megszerettem Javier-t,tényleg egy csupaszív játékos.Lionel85 írta:Mascheranót én már láttam a Corinthiansban is futballozni. A brazil pedig a spanyolhoz hasonlóan játékos bajnokság, ahová szerintem Mascheranónak nem kell nagyon beleszoknia, mert érzi.
Ellentétben sokakkal, én bírom Mascheranot.Rivaldo11 írta:Innentől nem tudom követni a dolgokat. Nem kell Özil. Ez azt jelenti, hogy Iniesta kidölése esetén majd Keita oldalrapöckölt alibipasszaival építkezünk, esetleg a fantasztikus Mascherano veszi kézbe a karmesteri pálcát, aki halálos biztonsággal passzol kb. 2 méterig. Persze csak ha nem tölti épp aktuéális eltiltását.
Szép, szép, hogy vannak tehetséges fiatalok, de kérdem én, Thiagoval, vagy Jonathannal fogunk kiállni mondjuk a Bl negyeddöntőben, vagy akár a madrid ellen?
Persze nagy játékos lesz mindkét srác, de még idő kell neki. Addig meg rimánkodjunk, hogy ne sérüljön le a Xavi-Ini kettős.
Abszolút igazad van Kalap, télleg támadószellemú kp kéne, szerintem nagyon jó lett volna Özil, de őt most gyakorlatilag a realnak átengedtük, már csak ezért is leigazoltam volna h ne a realé legyen!!!!Kalap1988 írta:Szerintem az alapcsapat meg van, akkor meg számomra evidens, hogy nem vkp-ra van szükség, mert míg vkp-ét tud játszani Keita, JDS, Pique (az ő technikájával és a passzolási képességeivel még majd hogy nem kezdő vkp is lehetne nálunk, megnézném párszor ott mikor mondjuk Busi és Keita sérült, bár ilyen inkább ne legyen) és valszeg még kihagytam valakit, addig a 2 támadó középpályás posztra csereként fiatalok vannak és Keita. Ez a karcsú nem a vkp. Touret nem kell pótolni, mert egyrészt nem lehet, másrészt őt Busquets pótolja. Maschet meg nem akarom megítélni, mert köztudott, hogy mindig rühelltem, stat ide, stat oda nagyon durva játékos. Viszont nálam nem ez mint látjátok a fő érv arra, hogy ne igazoljuk le, hanem az, hogy nincs rá szükségünk, nem vkp kell, hanem támadószellemű kp. Vkp-ét feles, Busquets nem olyan sérülékeny, az őt pótolni képes játékos, vagy játékosok pedig végképp.
Te, én és itt a legtöbben nem láttuk. Az nem jelenti azt, hogy nem is volt baj vele. Ezt fel kellene már fogni végre és nem ítélni látatlanban, nem ismerve a hátteret.Toure-val viszont semmi baj sem volt.
Toure elment.bali 15 írta:...
Igen pontosan azért mert Toure elment. Sokkal több esze volt a focihoz is.Sokan évekig sikárnkoztak egy ugyanolyan játékosért, most pedig hirtelen Mascherano, aki UGYANOLYAN STÍLUSÚ JÁTÉKOS közellenség?
MIÉRT?
Azért mert a nagy közönségkedvenc Toure elment. Ilyen alapon Henry is egy rohadék volt, mert a nagy Ronaldinho helyén mert játszani, vagy Iniesta is mehet a fenébe mert van pofája Deco helyett játszani.
Nemhiszem, de részemről nagyon megnyugtató lenne az hogyha nemcsak Busi lenne hátul. Részben hülyeség is lenne. Ki legyen elől Villa vagy Ibra?De akkor me milyen felállásba tolnánk,4-2-3-1?