Spanyol Kupa & Szuperkupa
-
- Jugador del Barça
Ja, az tény, h elég negatívak, meg pesszimisták a szerkesztők... És nem értem, h miért jó ez, néha tényleg úgy érzem, h örömüket lelik abban, h rossz kritikát írhatnak a csapatról! Nézzétek meg a hivatalos honlapot, ott mindig pozitívan állnak hozzá a jövőhöz, meg a jó dolgokat ragadják ki a meccsből. Itt meg...
-
- Director del Fútbol
Kedves huszi!
Ugyanazt kérdezném tőled, mint grecki, hogy milyen jogon mersz itt bárkit is divatdrukkerezni
Valamint hogy mered rijkaardot Fergusonhoz hasonlítani
Nem hiszem, hogy mindenki azt várná el, hogy a korábbihoz hasonló sziporkázó játékkal verjünk mindenkit és megnyerjen a csapat minden sorozatot, amiben elindul. Azt viszont elvárhatjuk, hogy ne egy dilettáns edző borzolja minden héten a szurkolók idegeit, 0 taktikával, rossz kezdővel, idétlen cserékkel, stb.
Kedves István!
MIből gondolod, hogy rijkaard tudott volna változtatni? Ha kaptunk volna egy gólt, esetleg a partjelző téved, és megadják azt a lesgólt, újra korán vége lett volna számunkra a spanyol kupának...
Ugyanazt kérdezném tőled, mint grecki, hogy milyen jogon mersz itt bárkit is divatdrukkerezni

Nem hiszem, hogy mindenki azt várná el, hogy a korábbihoz hasonló sziporkázó játékkal verjünk mindenkit és megnyerjen a csapat minden sorozatot, amiben elindul. Azt viszont elvárhatjuk, hogy ne egy dilettáns edző borzolja minden héten a szurkolók idegeit, 0 taktikával, rossz kezdővel, idétlen cserékkel, stb.
Kedves István!
MIből gondolod, hogy rijkaard tudott volna változtatni? Ha kaptunk volna egy gólt, esetleg a partjelző téved, és megadják azt a lesgólt, újra korán vége lett volna számunkra a spanyol kupának...
Én csak azt nem értem, hogy miért kell mindíg rossz kritikát írni az oldal szerkesztőinek.
Bekkelés mesterfokon: 0-0, Rossz meccs, továbjutás.
Nézve a meccset a barcelona az utóbbi idők legjobb formáját hozta, jól játszott, voltak veszélyes helyzetei, és a sevilla szinte elsem jutott a kapuig.
Nem mentek be a helyzetek, nem nyert 3-0-ra és akkor ez már [auto_cenzúra] meccs volt.
Én ezt nem értem.......miért kell....
Bekkelés mesterfokon: 0-0, Rossz meccs, továbjutás.
Nézve a meccset a barcelona az utóbbi idők legjobb formáját hozta, jól játszott, voltak veszélyes helyzetei, és a sevilla szinte elsem jutott a kapuig.
Nem mentek be a helyzetek, nem nyert 3-0-ra és akkor ez már [auto_cenzúra] meccs volt.
Én ezt nem értem.......miért kell....
- Ákocka
- Jugador d'estrella
Tény, hogy kiválóan védekeztünk. És természetes, hogy a továbbjutást nem kell magyarázni. De azért 1 gólt rúghattunk volna hazai pályán. Nem szoktunk 0-0át játszani, és ez már idén a 4. volt minden sorozatot figyelembe véve. Szóval, én csalódott vagyok. Ha szeretném az olasz focit pl., akkor nem lenne bajom a 0-0al, de nem szeretem.
Viszont következő körben, bármelyik csapatot kapjuk is, ott legalább gólokban gazdagabb meccseket fogunk játszani, ez kétségtelen.
Ja, és egyébként azt nem értem, hogy miután Deco beállt, miért ő volt középpályán? Én Init raktam volna oda, Deco meg mehetett volna támadni. Úgy talán lett volna gólhelyzetünk.
Viszont következő körben, bármelyik csapatot kapjuk is, ott legalább gólokban gazdagabb meccseket fogunk játszani, ez kétségtelen.
Ja, és egyébként azt nem értem, hogy miután Deco beállt, miért ő volt középpályán? Én Init raktam volna oda, Deco meg mehetett volna támadni. Úgy talán lett volna gólhelyzetünk.
-
- Jugador del Barça
Sziasztok!
Már megint mi a bánatért kell fanyalogni?! Miért szidjátok a támadósort, amikor alapvetően egy deffenzív 11 játszott, deffenzív felfogásban??? Miért nem lehet azt dícsérni, amiben nagyon magas színvonalon teljesítettünk?! Mert szerintem amit a védelem (főleg Puyi) művelt, az fantasztikus volt! Aki meg osztotta Valdes-t... Hát barátom, nem tom te melyik meccset nézted! A támadókat meg mondom, sztem nem kéne bántani, mert egyrészt volt annyi komoly helyzetünk, mint a Sevillának, másrészt én nem örültem volna egy 4-4-es kiesésnek, gondolom ti sem! Mert ha hátul kinyílunk, akkor Nyakasincs Alvesék szétkontráztak volna az tuti! Amikor Krkics és Deco beálltak, akkor meg azért megélénkült elől az élet. Úgyh nem értem kinek mi a baja, sztem a Milan ellen védekeztünk utoljára ilyen jól még ABBAN az évben. És sztem ezt most Frankie is jól rakta össze, tudott volna váltani, ha gáz lett volna.
Úgyh szép volt ez a meccs, okos, taktikus játékkal, és ha a Camp Nou-ban felállva tapsoltak a meccs végén, akkor az jelent vmit.
Továbbjutottunk, és ezt megint nem kell megmagyarázni!
Már megint mi a bánatért kell fanyalogni?! Miért szidjátok a támadósort, amikor alapvetően egy deffenzív 11 játszott, deffenzív felfogásban??? Miért nem lehet azt dícsérni, amiben nagyon magas színvonalon teljesítettünk?! Mert szerintem amit a védelem (főleg Puyi) művelt, az fantasztikus volt! Aki meg osztotta Valdes-t... Hát barátom, nem tom te melyik meccset nézted! A támadókat meg mondom, sztem nem kéne bántani, mert egyrészt volt annyi komoly helyzetünk, mint a Sevillának, másrészt én nem örültem volna egy 4-4-es kiesésnek, gondolom ti sem! Mert ha hátul kinyílunk, akkor Nyakasincs Alvesék szétkontráztak volna az tuti! Amikor Krkics és Deco beálltak, akkor meg azért megélénkült elől az élet. Úgyh nem értem kinek mi a baja, sztem a Milan ellen védekeztünk utoljára ilyen jól még ABBAN az évben. És sztem ezt most Frankie is jól rakta össze, tudott volna váltani, ha gáz lett volna.
Úgyh szép volt ez a meccs, okos, taktikus játékkal, és ha a Camp Nou-ban felállva tapsoltak a meccs végén, akkor az jelent vmit.
Továbbjutottunk, és ezt megint nem kell megmagyarázni!
-
- Entrenador del Barça
Elég régóta nem volt olyan, hogy a Barca legjobb csapatrésze folyamatosan a védelem legyen. A "nagy" Messi-Etoo-Ronie sorból senki nem volt a pályán. A támadójáték elég gyöszös volt, de nagyon tetszett, hogy odatették magukat rendesen. Sajnos akármekkora tehetség is Bojan és Giovanni még nem huzóemberek - ehhez tul fiatalok is - nem Ők döntik el a meccseket, ezért nem szerencsés egyszerre játszatni Őket, sajnos most kevés a csatárunk.
Fecó
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Örülök, hogy továbbjutottunk, de ennél azért jóval többet kell nyújtani a késöbbiekben. A vége elég húzós volt, de a védelem bizonyított. Poulsen kezezésénél minjdárt Messi jutott eszembe, úgyhogy akik akkor nem szidták Leot, azok most se a Dánt.
Henrytől jóval többet vártam...
Henrytől jóval többet vártam...
in to exile
engem az akaszt ki h sokan azt gondoltak v remeltek, mar nem tudom eldonteni... h 2006 utan minden evben ugyanugy megnyerjuk a blt is es a bajnoksagot is.... soha nincs olyan h egy csapat a jo utra ter es onnantol kezdve verhetetlen... de nem az a megoldas h ilyenkor fejvesztve elkezdunk mindenkit elkuldeni a csapattol.... ott van a MU.. 18 v 19 eve az edzo saf... es ugy megis kb tudjatok h hany hullamvolnyon mentek at ezalatt? hirtelen nem tudom melyik szezonban kiestek utolsokent a csoportbol u h meg uefaba se jutottak.... nem nyertek bajnoksagot sem....ti kirugtatok volna a fel csapatot. az elen fergussonnal...gondolkozzatok mar egy kicsit... kozuk nem volt abban az evben a bajnoksaghoz... a blbol kiestek lazan... de tovabbra is biztak a jatekosokban es az edzoben es kikerultek ebbol a godorbol... mi nem h kiestunk a blbol.. de lazan elso helyen tovabbjutottunk, 8 kozott vagyunk a kupaert.. es siman elerheto kozelsegben van a bajnoksag is.... es sokan itt egyfeszt rinyalnak h mien [auto_cenzúra] vagyunk.... magyarazzatok akkor el h mit vartok a csapattol?? h mig vilag a vilag mostmar 05-06-os szinten focizzanak? mert az nem mostanaban lesz, szoval jobb ha beletorodtok.... fuggetlenul attol h ki az edzonk... fogunk nyerni jo par kupat... de nem egyhamar lesz meg 1 olyan szezonunk mint akkor... csak latom h itt mar az se szamit h kupat nyerjunk csak kuldjuk el rijkaardot... marha kivancsi lennek h akkor mit mondana itt mindenki ha netalan.. iden a 3bol 2 kupat behuzunk... [auto_cenzúra] rijkaard nem tud megujulni huu de pocsekul jatszottunk...pff.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát,egy semleges nézőnek nyílván nem tetszett a meccs!!De aki semleges,az ne nézzen Kupa-visszavágót!Amúgy végre jó volt látni,hogy Rijkaard jó taktikát talált ki!!!MErt még a bajnokságban elmegy,de a kupákban borzalmasak voltunk ezen a téren.De ma,nagyon jó volt,mindenki!Látszott,hogy kiteszik a lelküket a pályán,néha kellenek ilyen meccsek is az eredményességhez!Melkor írta:Elég érdekesen ítéli meg pár ember ezt a meccset....
Szerintem egészen jól játszottunk, egy nagyon jó erőkből álló és jól játszó Sevilla ellen. Ha megnézitek hátul és a középpályán alig-alig volt labdavesztésük, és ha mégis, egyből sprintelt hátra mindenki. Szinte semmi kockázatot sem vállaltak (1 kontrát tudtunk összesen végigvezetni), így azt hiszem öngyilkos taktika lett volna erőltetni a góllövést, mert akkor könnyen kaphattunk volna 1 gólt kontrából.
Mypeter játékosértékelésével sem értek egyet. Bár csak a védelem dícsérhető egyértelműen és Iniesta (nekem Bojan is tetszett), de a többiek se nyújtottak rossz teljesítményt - nagy hibát senki sem követett el.
Mindent egybevetve ez egy jó kis meccs volt. Lehet nem volt gól, de szerintem mindkét csapat szépen játszott.
..................................
- Melkor
- Entrenador del Barça
Elég érdekesen ítéli meg pár ember ezt a meccset....
Szerintem egészen jól játszottunk, egy nagyon jó erőkből álló és jól játszó Sevilla ellen. Ha megnézitek hátul és a középpályán alig-alig volt labdavesztésük, és ha mégis, egyből sprintelt hátra mindenki. Szinte semmi kockázatot sem vállaltak (1 kontrát tudtunk összesen végigvezetni), így azt hiszem öngyilkos taktika lett volna erőltetni a góllövést, mert akkor könnyen kaphattunk volna 1 gólt kontrából.
Mypeter játékosértékelésével sem értek egyet. Bár csak a védelem dícsérhető egyértelműen és Iniesta (nekem Bojan is tetszett), de a többiek se nyújtottak rossz teljesítményt - nagy hibát senki sem követett el.
Mindent egybevetve ez egy jó kis meccs volt. Lehet nem volt gól, de szerintem mindkét csapat szépen játszott.
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
Szép volt fiuk a mai meccs, végre látszott a taktika is a csapaton, igaz elég szembetűnően, de nem baj manapság ugyis mindenki a biztos védekezésre és a gyors kontrákra épít
-
- Hírhozó-cikkíró
Nem tudom, hogy te milyen jogon divatdrukkerezel le bárkit is? Hogy veszed a bátorságot hozzá?huszi írta:mypeter... ketten vagyunk rijkaard partiak... a tokom kivan a sok idiota divatdrukkerrel itt.... nem szamit nekik nyerunk vesztunk, 5-6 alapember hianyzik.... de a csapatot szidni kell... sehol senki mas nem olyan kritikus a barcaval mint ez a szerencsetlen nyomorult banda itt az eurobarca forumjan... le a kalappal az oldal elott... mert tenyleg jol megvan szerkesztve... tenyekkel teli, pletykamentes oldal.... de ami a forumon megy az fortelem... ennyire nehez felfogni h nem lehet minden meccset megnyerni, nem lehet mindig jol jatszani, nem lehet minden meccsen 5 golt rugni.... most ebbe vmelyik szinten tul okos bele fog kotni h de mar miota rosszul jatszunk... es akkor mivan? mind3 fronton eletben vannak az eselyeink... ennyire bexartok attol a 7 ponttol? azon kivul h mar divatbol is szidjatok rijkardot meg meg jo nehany embert a csapatbol.. semmi ertelmeset nem lehet toletek olvasni... mi az a 7 pont? megnyerjuk a clasicot, ketszer x-elnek mig mi nyerunk es elsok vagyunk... nezzektek meg mekkora hatranyban voltunk a 2003-2004es szezon oszi szakaszaban.... 28 pontos hatranyban fordultunk a 11ik helyen, a real elso volt... a szezont 2 pontos elonnyel zartuk hozzajuk kepest... sajnos a valencia 3 ponttal elottunk maradt.... ha nem tudjatok felfogni azt h barmennyire is szeretnetek, barmilyen edzovel jatekosokkal nem lehet tokletes csapatot alkotni ami mnden meccset megnyer.... ha nem tudtok veszitei v csak egyszeruen elfogadni h olykor masnak is kell gyoznie... akkor szurkoljatok mindig mas csapatnak aki eppen aktualisan a legjobb es akkor minden szezon vegen boldogok lesztek...

Huszi,
Egyetértek veled teljes mértékben. Szvsz jó kis meccs volt a mai. Igenis jól játszottak a fiúk, keményen hajtottak. Giovani kicsit túl keményen
. De pont ezért tetszett. Nagyon komoly ellenfelet ejtettünk ki. Taktikus meccs volt. Olyan a világon nincs, hogy minden csapatot sziporkázva verünk 20:0-ra. Szóval aki itt a fórumon veri magát, az tényleg "ál"drukker.
Hajrá fiúk!!!!!
Egyetértek veled teljes mértékben. Szvsz jó kis meccs volt a mai. Igenis jól játszottak a fiúk, keményen hajtottak. Giovani kicsit túl keményen

Hajrá fiúk!!!!!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én is Rijkaard-párti vagyok.És nem kötök bele igazad van,mindennel kapcsolatban,szerintem,.Rijkaard jó edző,csak nem képes megújulni,mondjuk mostanába legalább a taktikával nincs baj.Bár az ilyen dolgok,hogy egy befejező csatárral,köéppályást játszatni!És szerintem a Kupában játszatni kéne,a fiatalokat,mert ez a sorozat "sokat vesztett a rangjából".Szóval Pedritot vagy Gait simán lehetne játszatni!!!!
Fiatalokat a Kupába!!!!!!!
szerk:a divatdrukkerezést leszámítva van mindenbe igazad,meg abba hogy a fórumozok bénák,és amiben másokat ocsárolsz mert nem osztják a véleményed,most hogy így olvasom csak Rijkaard témába van igazad
Fiatalokat a Kupába!!!!!!!
szerk:a divatdrukkerezést leszámítva van mindenbe igazad,meg abba hogy a fórumozok bénák,és amiben másokat ocsárolsz mert nem osztják a véleményed,most hogy így olvasom csak Rijkaard témába van igazad
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára messi1918 2008.01.16. 00:41:21-kor.
..................................
mypeter... ketten vagyunk rijkaard partiak... a tokom kivan a sok idiota divatdrukkerrel itt.... nem szamit nekik nyerunk vesztunk, 5-6 alapember hianyzik.... de a csapatot szidni kell... sehol senki mas nem olyan kritikus a barcaval mint ez a szerencsetlen nyomorult banda itt az eurobarca forumjan... le a kalappal az oldal elott... mert tenyleg jol megvan szerkesztve... tenyekkel teli, pletykamentes oldal.... de ami a forumon megy az fortelem... ennyire nehez felfogni h nem lehet minden meccset megnyerni, nem lehet mindig jol jatszani, nem lehet minden meccsen 5 golt rugni.... most ebbe vmelyik szinten tul okos bele fog kotni h de mar miota rosszul jatszunk... es akkor mivan? mind3 fronton eletben vannak az eselyeink... ennyire bexartok attol a 7 ponttol? azon kivul h mar divatbol is szidjatok rijkardot meg meg jo nehany embert a csapatbol.. semmi ertelmeset nem lehet toletek olvasni... mi az a 7 pont? megnyerjuk a clasicot, ketszer x-elnek mig mi nyerunk es elsok vagyunk... nezzektek meg mekkora hatranyban voltunk a 2003-2004es szezon oszi szakaszaban.... 28 pontos hatranyban fordultunk a 11ik helyen, a real elso volt... a szezont 2 pontos elonnyel zartuk hozzajuk kepest... sajnos a valencia 3 ponttal elottunk maradt.... ha nem tudjatok felfogni azt h barmennyire is szeretnetek, barmilyen edzovel jatekosokkal nem lehet tokletes csapatot alkotni ami mnden meccset megnyer.... ha nem tudtok veszitei v csak egyszeruen elfogadni h olykor masnak is kell gyoznie... akkor szurkoljatok mindig mas csapatnak aki eppen aktualisan a legjobb es akkor minden szezon vegen boldogok lesztek...
-
- Director del Fútbol
Óriási mákkal jutott tovább a csapat, tovább nem is akarok foglalkozni a meccsel. Azért az gáz, hogy 2 meccsből megint nem tudtunk egyet sem megnyerni egy erős csapat ellen.
Te melyik meccset nézted? A Barca ma gyenge volt? (Messi, Yaya, Eto'o, Dinho és Deco nélkül...tavaly, tavalyelőtt már kongattuk a vészharangot, ha pl Dinho vagy Eto'o nem tudott játszani)
Les: A szabályokat ismered? Rúgás pillanata? Tudod. Henry beleért vagy sem az indiferens...
bocs
Les: A szabályokat ismered? Rúgás pillanata? Tudod. Henry beleért vagy sem az indiferens...
bocs
Ilúvatar írta:ja igen, és a sevilla "lesgólja" pedig nem les gól, hanem szép mákos gól. De ezt visszavonták mivel lesnek nézték... Henry vastagon belenyúlt a labdába, így nem les... de hát töketlen bírók... Jogos gólt lefújják, a kézzel hozzáért labdát meg nem fújják le... grat a bíróknak. az ész megáll...
de ettől függetlenül örülök h tovább jutott a gyenge barca.
Szóval: ez a meccs reményt ad! Mint Barca drukker, és mint talán egyedül megmaradt Rijkaard párti is mondom ezt. talán az Espanyol elleni 1-1-nél fociztunk utoljára így. Haraptunk, küzdöttünk, volt taktikánk és betartottuk. Nagyon nem érdemelte volna meg a Sevilla, ha talál egy gólt. Gratulálok fiúk!!!!
És akkor a kritika: Xavi kiégett, 3-4 meccset pihennie kellene, persze ehhez kellene pár egészséges középpályás. Gyenge volt. Iniesta, ha csatárt játszik, akkor iszonyú önzővé válik, a jó cselek után, ha nem lövi el (pláne éles szögből balról ballal), akkor gólt rúghattunk volna. Passzolni a csatároknak is kell, lásd Henry.
Giovani: ez ma megőrült. Mindenkit felrúgott, mindent elcselezett és ellőtt. Mint Bojan a legelső meccsén. Jogos volt a cseréje, gyenge volt.
Zambrotta: a támadásokban nem tudott részt venni, nem érzi az előtte lévőket, rosszul és rossz ütemben passzol. Hiányzik neki Messi
Guddy: egyszerűen nem Barca szintű játékos. Én kedvelem őt, de sem az egypasszos, sem a labdatartós játékban nem partner, nem való ebbe a csapatba. Neki az angol bajnokságban a helye. A lövése szép volt.
A többiekkel elégedett vagyok, Márquezzel különösen, tanári módon focizott, mint régen Xavi. A védelem jó volt, Henry veszélyes, lágyszívűbb bíróval még jobb lehetett volna. Valdes szempillával tötént védésn kívül nagyon jól védett, egy megingás belefér, pláne, ha nincs belőle gól. A cserék jók voltak.
Ja: és a Sevilla egy szimpatikus és világklasszis csapat!!!!!!!!!!!!!!
És akkor a kritika: Xavi kiégett, 3-4 meccset pihennie kellene, persze ehhez kellene pár egészséges középpályás. Gyenge volt. Iniesta, ha csatárt játszik, akkor iszonyú önzővé válik, a jó cselek után, ha nem lövi el (pláne éles szögből balról ballal), akkor gólt rúghattunk volna. Passzolni a csatároknak is kell, lásd Henry.
Giovani: ez ma megőrült. Mindenkit felrúgott, mindent elcselezett és ellőtt. Mint Bojan a legelső meccsén. Jogos volt a cseréje, gyenge volt.
Zambrotta: a támadásokban nem tudott részt venni, nem érzi az előtte lévőket, rosszul és rossz ütemben passzol. Hiányzik neki Messi

Guddy: egyszerűen nem Barca szintű játékos. Én kedvelem őt, de sem az egypasszos, sem a labdatartós játékban nem partner, nem való ebbe a csapatba. Neki az angol bajnokságban a helye. A lövése szép volt.
A többiekkel elégedett vagyok, Márquezzel különösen, tanári módon focizott, mint régen Xavi. A védelem jó volt, Henry veszélyes, lágyszívűbb bíróval még jobb lehetett volna. Valdes szempillával tötént védésn kívül nagyon jól védett, egy megingás belefér, pláne, ha nincs belőle gól. A cserék jók voltak.
Ja: és a Sevilla egy szimpatikus és világklasszis csapat!!!!!!!!!!!!!!
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Ilúvatar az nem ellenféltől kapott labda volt... Mert megpattanó labda volt, tehát az indítástól számítva kell nézni a szitut, az pedig fél méteres les volt - jól döntött a partjelző.
Előre a TITOlusokért!
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Nem az számít ellenféltől kapott labdának ami megpattan vagy iesmi!Szóval az egy jó nagy les volt!Legalábbis sztem!Henry vastagon belenyúlt a labdába
Nincs mit ragozni!Megvan a továbbjutás és az a fő!Nem tudom ki örült volna egy parádés 3-3nak??És akkor szépen elszáltunk volna a kupában!
Így még 3 trófeát is nyerhetünk szezon végén!Amivel abszolút nincsen bajom!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Lényegesen kevesebb energiát fordított a csapat a támadójátékra, mint általában. De ugye most elég volt a 0-0, bár ez elég csúnyán hangzik, de eddig pont a mi ellenfeleink léptek mindig úgy pályára (és fognak is), hogy ússzák meg 0-0-lal, most a Barça ment biztonsági játékra (magához képest).
Nagyon kemény meccs volt, de az egész meccset figyelembe véve szinte ziccere sem volt a Sevillának, jól álltuk a sarat.
Gudjohnsen játékát továbbra sem támogatnám, Giovani nem volt olyan rossz. Bojan-t kéne erőltetni, Henry-val jól megértik egymást.
Iniesta mindent jól csinált - lövéseket leszámítva.
Szép volt fiúk!
Nagyon kemény meccs volt, de az egész meccset figyelembe véve szinte ziccere sem volt a Sevillának, jól álltuk a sarat.
Gudjohnsen játékát továbbra sem támogatnám, Giovani nem volt olyan rossz. Bojan-t kéne erőltetni, Henry-val jól megértik egymást.
Iniesta mindent jól csinált - lövéseket leszámítva.
Szép volt fiúk!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mrmonster 2008.01.15. 23:07:36-kor.
Előre a TITOlusokért!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Amikor ellőtte a sevillai gyerek a labdát, Duda már lesen tartózkodott. Ettől függetlenül azért leizzadtam egy pillanatra...Ilúvatar írta:ja igen, és a sevilla "lesgólja" pedig nem les gól, hanem szép mákos gól. De ezt visszavonták mivel lesnek nézték... Henry vastagon belenyúlt a labdába, így nem les... de hát töketlen bírók... Jogos gólt lefújják, a kézzel hozzáért labdát meg nem fújják le... grat a bíróknak. az ész megáll...
de ettől függetlenül örülök h tovább jutott a gyenge barca.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Deus
- Boixos Nois
hááááát... annyira erősen nem ért bele, hogy változtasson a labda pályaútvonalát... de mind1... lényeg h nem kaptunk gólt.Rivaldo11 írta: Nézd meg mégegyszer. Poulsen beleért a labdába kézzel, ami miatt változott annak a pályája. Ezért pattant Valdes fejére.