Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
25%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
19
37%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 51
geridoss
Director del Fútbol

2012.06.15. 20:06:36

Érdekes téma ez a mobiltelefon, én nagyon megjártam velük, az már egyszer biztos...

Az első darabot még általános iskolában kaptam, egy Siemens C50-et.
Nem volt vele semmi gondom igazából, a célra tökéletesen megfelelt, míg csak bele nem ejtettem a WC-be... Azóta nem hordok nyakba akasztót... :D

Kivettem, kiszárítottam, majd visszatettem a nyakamba (én hülye).
Kimentem az udvarra az én kis menő nyakba akasztómmal, elkezdtem ugrálni, megint elszakadt a tartó, és a telefon messze elrepült. De még ezt is túlélte! Viszont lassan elérkezettnek láttam (anyumék) az idejét, hogy váltsunk színes képernyőre.

Következő áldozatom egy Nokia 3510i volt, ami talán még a mai napig is működik, semmi probléma nem volt vele, és még a baleseteket is elkerültem ilyenkor.

Ezután visszaváltottam a "jól bevált" Siemensre, egy C75-re. Ez egy joistickos modell, ami szintén már színes képernyő, és el volt látva egy beépített VGA kamerával! Valamint ha jól emlékszem még infra is volt rajta! :D :D
Annyira vigyáztam rá, hogy focizás közben a zsebemben felejtettem... de nem sokáig maradt ott. Első felugrás után kiesett, és szétkarcolódott az oldala. Más baja nem lett, viszont a garancia lejárta után egy héttel kb. elromlott a joistickja, szóval más megoldás után kellett néznem,

Megkaptam az első "komoly" telefonom, egy Sony Ericsson W595 walkman mobilt. Nagyon imádtam, ilyen szétcsúsztathatós téma volt. Két éves részletfizetésre vették meg szüleim, és egy év után el is lopták tőlem. Végül is egy évig fizettük valakinek a telefont. :D

Mivel igazából az én hibám volt, így nem pattogtam új telefonért, hanem vészmegoldásként egy Nokia 3310-re esett a választásom, ami volt itthon, anyumé volt jó pár évig. Semmi gond nem volt vele, működött, pedig lehet idősebb volt, mint amit le mernék ide írni.
Ez nyár végén történt, és Karácsonyra kaptam még egy Sony Ericsson W595-öt, aminek nagyon örültem, meglepetésként ért.

Megfogadtam, ezt nem lopják el tőlem, addig éljek! Na már most... Rá másfél évre elmentem a középiskolai gólyatáborunkba, mint diákönkormányzati elnök, osztálysegítő és szervező. Van olyan nevű sport, hogy vízirögbi (tul.képp a vízben rögbizünk..), és én miért ne úgy szaladtam volna be a vízbe, hogy a telefon a zsebemben marad? Na de nem sokáig maradt ott, legalábbis mikor kijöttem már nem volt. A Tisza iszapos alja jól elnyelte, szóval lemerült a telefonom. Jó mélyre.

Ekkor hívtam anyát, hogy lehet, hogy van egy kis gond. Nem volt túl boldog, úgy vettem ki a szavaiból. Na semmi gond, már felelősségteljes felnőttként (mert ugye ezekből is látszik, hogy az vagyok) saját pénzemből beruháztam a mostani telefonomra, egy Samsung Galaxy Ace-re, de erre már ezer szemem, ha elhagyom, vezetékes telefont fogok magammal vinni mindenhova.

Off (?): Amúgy van Facebookon Eurobarca csoport? Bevállalok pár dolgot, ha bevesztek. Telefonra nem vigyázok.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.15. 18:45:12

@@Laguna@@ írta:Igazából nem tudtam, hogy milyen topicba írjam, de talán itt jó lesz :D

Kb. egy hónapja ismertem meg egy nigériai srácot, aki hatalmas culé, mint mi. Egy testvér a Barca nagy családjából :D Ma lesz koncertje Grúziában, kb. 30 perc múlva kezdenek. Hálás lennék, én is meg ő is, ha szorítanátok neki :) A jövője múlhat rajta, ha jól megy neki.

Itt van egy ízelítő videó a stúdiófelvétel előttről:
http://www.youtube.com/watch?v=p3Xn9FCNLMM

További szép napot mindenkinek! :)
Rendben, akkor szoritok a barátodnak és egyben embertásamnak. :D
Kép
@@Laguna@@
Jugador del Barça

2012.06.15. 14:41:22

Igazából nem tudtam, hogy milyen topicba írjam, de talán itt jó lesz :D

Kb. egy hónapja ismertem meg egy nigériai srácot, aki hatalmas culé, mint mi. Egy testvér a Barca nagy családjából :D Ma lesz koncertje Grúziában, kb. 30 perc múlva kezdenek. Hálás lennék, én is meg ő is, ha szorítanátok neki :) A jövője múlhat rajta, ha jól megy neki.

Itt van egy ízelítő videó a stúdiófelvétel előttről:
http://www.youtube.com/watch?v=p3Xn9FCNLMM

További szép napot mindenkinek! :)
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.14. 23:44:21

Conmmodore-t elcseréltük egy 486ra- s azon emlékszem volt pár régi mai napig emlékezetes játék.
Civilization mekkora játék volt te atyaúristen -:shock: Nővérem volt barátja volt óriási fan, s állandóan azzal küldtük együtt :D Meg Gangsters nevezetű játék, imádtam.Meg prehistorik meg volt valami forma 1es játék meg NFS de szigorúan az 1 :D S persze a csúcs GOLDEN AXE amit soha nem tudtam végig vinni :lol:

telefon:
Mint írtam az első egy 3310es volt, majd jött a 3410es és aztán 3510i nekem is volt, azzal nagyon sokáig futottam még egyetemen is az volt sokáig, aztán összespóroltam egy fehér LG volt talán kinyithatós, az landolt a Dunában egy Drönk este után :lol: Úgyhogy akkor vissza az alapokhoz és 3310 :D Aztán volt sűrű cserélgetés elhagyásokból ellopások miatt, most egy IPhone-all járkálok egy 3 éve kb, imádom tudom lehetne gyorsabb szoftverű meg ár/érték meg minden, de iszonyat Apple párti vagyok :D
Kép
Kép
Kép
miihii
KHAL

2012.06.14. 23:28:21

Ahogy már korábban írtam,én egy Vodás Motorola 2288-cal kezdtem.
Tetszett nagyon a színes gumibugyi miatt,amivel lehetett a külsejét változtatni,meg h vagánykodhattam a rádióval (amit ugyan elég nehezen lehetett eltalálni,h recsegésmentesen szóljon legalább néhány percig). Viszont a legnagyobb gondja az volt,h nem volt rajta óra :lol:
Kiírta az idejét,ha pölö üzit kaptam,de sehol sem lehetett beállítani,h mutassa is az időt (pedig elvileg benne kellett volna lennie).

Aztán úgy döntöttem,h lecserélem,mert nagyon megtetszett a 3310-es néptelefon.Meghirdettem a Bazárban,h csere érdekel áregyeztetéssel. Reálisan kábé 7-8 ezret kellett volna ráfizetnem még pluszba.
Hívott is egy pali,h érdekelné a dolog,menjek el hozzá.Így is lett,megnézte,nagyon tetszett neki.Mondta,h függetleníteni akarja,mert Westeles és mennyire király ez a rádió meg stb... a 3310 meg nagyon rendben volt,uh mondtam,akkor egyeztessük a lóvé részt. Erre ő: hát ő úgy gondolta,h 5000-et adna még mellé :shock: Rá is csaptam,mint gyöngytyúk a takonyra :D
Életem biznisze volt,nagyon büszke vagyok rá azóta is 8)
Arra már kevésbé,ami még hozzátartozik: már kifele jövet mondja elgondolkodva,h miért nem mutatja az időt? (Oooops,csak nem sikerült elsunnyognom időben.) Erre én gondolkodás nélkül: azért,mert Vodás hálózaton nem mutatja,de Westelen már jó lesz :oops: :twisted: Akkor jó,mondja,így leléptem sietve. És lehet,h tényleg így volt,mert nem hívott utána,h mi a pálya :lol:

Ez a 3310 telefonok Beer Grylls-e :lol: Kapott az annyit,h három másiknak is elég lett volna,de mégis túlélte a megrázkódtatásokat,pedig hullott le állványzat második szintjéről is meg ilyenek :P

A 3310-et meg később elbizniszeltem egy 3510-re egy osztálytársammal,adtam mellé két db ősrégi papír 20-ast :lol: (Gyűjtöttem ezeket is egy időben,a régi pénzeket) Ez azóta is megvan tarcsinak és műxik.

Aztán egy újságban láttam reklámozva a SE W570-et és szerelmes lettem bele.Kellett várnom egy fél évet,mire kapható lett,de érdemes volt kivárnom.Nagyon szerettem azt a telcsit,jól is szólt és nagyon formás darab. Ilyen csúszkás a készülék,ami rendesen leharcolta a gombokat,uh két év alatt erősen nyugdíjas korúnak nézett már ki :D Szegényem egyszer nagyon elázott.Melóban vmit meg akartam nézni és amikor kipattintottam,szép ívben kiugrott a kezemből és röptében láttam,h egy húsosládába fog esni,ami félig volt vízzel. Első gondolatom az volt,h jól van,legalább nem a földre ,de aztán mire idáig értem,máris szólt a vészcsengő,h jááájj,vízzzzzz :? Kikaptam belőle,szegényem máris leadta a vészjelet,villogott a kijelző,mint a stroboszkóp.Szétkaptam,kiszárítottam a napon és jobb lett,mint új korában. Egészen a garancia lejárta utáni második napig :roll: :D Akkor gondolt egyet a kijelzőm és elsötétült,örökre. Mondták,h olyan 10-15 ropi lenne az új,annyit meg már csak egy 10-15 ezresbe csavarva ért a cucc,uh új után néztem.

És így jutottam el egy SE Aino-ig,amim most van.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.14. 23:26:44

Autós kártya nekem is volt egy csomó (egy ideig a suliban bajnokságszerűen ment ezeknek a használata), viszont én az ilyen pokémon/beyblade/yugioh dolgokat elvből utáltam.

Első telefon egy Sony Ericsson T100-as, aztán jött egy hasonlóan téglafon jellegű Siemens (talán A50 v A150)

Viszont annak ellenére, hogy én már nem a Commodore-os korszakba születtem, bátyám régi gépén még megvolt egy rakás DOS-os játék.
Civilization (azt még azóta is tolom néha, annyira király), Lemmings, valami vikinges játék (arra emlékszem, h az vt a sztorija, h 3 vikinget elrabol egy űrhajó :D Lehetett váltani a karakterek között meg minden), Stunts (ez egy autós játék volt), a 92-es olimpiáról készült játék, volt egy focis játék is ahol válogatottakkal lehetett nyomni...
barcadome
Jugador del Barça

2012.06.14. 23:08:35

jaaj ez a ragacs takony izé ez volt nekem is :D meg yu-gi-oh! kártyák :D sőt, voltak tazo-im is, meg az összes bionicle figura, meg voltak master crok-os kártyáim is, ja igen meg azok az autósok is, végsebességgel, teljesítménnyel meg ilyenekkel :D meg egy darts tábla, a végén a nyilakra celluxal volt rákötözve az a kis 4 oldalra néző papír :D
aztán lett egy számítógépem (kezdetben volt egy Commondore-om is, de aztán az egyik floppys játékom vírusos lett és tökrevágta az egészet.. :D), és jött a hihetetlenül idegesítő Super Bubbsy, meg a Moorhuhn 2 :D
távirányítós kisautó, meg imádtam az ilyen páncél+kard kombókat, volt vagy 6-7 különböző szettem :D (ja, tudjátok, hogy lány vagyok ugye? :D nem kell ((annyira)) furán nézni. :D)

nem tudom, hogyan jött, de már egészen kicsi korom óta gyűjtöm a kis zacskós cukrokat, tudjátok, amit a kávé mellé adnak. elég sokat utaztunk/utazunk, és akárhol jártunk, mindig hoztunk onnan helyi cukrot, hogy legyen a készletbe :D barna- és sima cukor vegyesen van benne. és mivel az ismrőseink is tudják, hogy a cukor az kell, azóta ők is hoznak mindenfelől :D 1 éve kezdtem rendberakni az egészet; van a szobám közepén egy bazinagy térelválasztó polc izé, annak a tetején vannak üvegvázákban, sorban, szépen simulnak kifelé (belülről papírral és vattával van kitömve, elvégre mindegyiknek látszódnia kell :D) most van azthiszem 6 nagy váza, meg 1 kicsi, de még mindig van min. 2 vázára való cukor, aminek még nincs helye. :D

telefon? bbaaah :D elöször egy LG-m volt, aminek tükör volt az elején! :D bírtam :D utána meg kikönyörögtem egy sony ericsson v630i-t, best telefon ever <3 :D 5 évig használtam, dobáltam, leesett, stb., de még most is működik, és jelenleg épp használatban van - az új telefonom mellett.
sjay <3
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.14. 23:05:50

ozsimiki írta:
csababarca írta:
Neked nem a 3510i-d ázott el?:D mert nekem az.... :D
Nekem a 3310 :D kosaraztunk, elkezdett esni, kosaraztunk tovább, végeztünk, táska felkap, (fel se tűnt,h nehezebb mint volt :D), hazaérek, ott úszkált 2liter vízben a teló :D

utána ugrottam hihetetlen nagyot technikailag,és vettem a 3510i-t :D:D:D

bezzeg a snake nem pont olyan volt már :S
Értem. hát én is nagyot ugrottam,konkrétan előtte nem volt telóm,7.es koromban évvégén kaptam a 3510i-t,színes kijelzős teló,kicsit menő voltam az iskolában 8) :D
Én meg pecázás közben véletlen beleestem a tóba. de nagy baja nem lett,megszáradt,utána használtam még 4 évig :D a végén már nem volt rajta hátlap, az akksiról meg lejött már a műanyag borítás,és szikszalaggal volt a telóhoz erősítve,vagy fél évig használtam így :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.14. 22:58:09

csababarca írta:
Nekem a 3310 :D kosaraztunk, elkezdett esni, kosaraztunk tovább, végeztünk, táska felkap, (fel se tűnt,h nehezebb mint volt :D), hazaérek, ott úszkált 2liter vízben a teló :D

utána ugrottam hihetetlen nagyot technikailag,és vettem a 3510i-t :D:D:D

bezzeg a snake nem pont olyan volt már :S
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.14. 22:52:24

ozsimiki írta:
Ragacs? Mi csak takonylabdának hívtuk, de imádtuk :D
Mi szmötyi-nek hívtuk,jó kis név. :D

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.14. 22:46:32

LG írta:
lui1698 írta:Naptáraim nekem is voltak, de nem olyan mennyiségben, mint a mesternek max. 1-200 db.
Meg a kinder tojásos figurákból gyűjtöttünk össze csomót tesómmal.
Meg a mekkdonáldcos hepimíles figurákból is volt pár.

Arra a nyalókára emlékeztek ami koponya alakú volt és ha megnyomtad az alját a szemén folyt ki valami rózsaszínű cucc? :D Szellemi fejlődés elengedhetetlen kelléke.
Akárcsak a ragacs. Tudjátok az a zselés izé ami ilyen kis dobozban volt, sok értelme nem volt de azért szerettük őt is.
Kinder tojásos figurákból nekem is hatalmas gyűjteményem volt.
Amim még szintén nagyon sok volt, az az autós kártya, amellyel játszani is lehetett, mert rajta voltak a kocsik különböző adatai: végsebesség, gyorsulás, a motor térfogat, teljesítménye, stb..
Magyar kártyával is sokat játszottunk, nagy fáraó, zsír, és kakukk partik voltak.
Francia kártyával pedig zsoliztunk, rablóztunk, buszoztunk, majd később jött a póker.
Dragon Ball-os kártyáim is voltak.

A ragacsra is emlékszem, csak ha sokat volt fogdosva tönkrement.
Még kisebb koromban óriási dinó gyűjteményem volt. 8)
Ragacs? Mi csak takonylabdának hívtuk, de imádtuk :D

Amúgy Kindertojás gyűjteményem mai napig megvan, vhol a padláson :S

Turbó autós kártya? Volt belőle nekem vagy 400-500 db.

Teló: Alcatellel kezdtem :D ,majd 3310, 3510i, de egyiket se cseréltem, csak kicsit tönkrementek 4-4 év után. Egyik egy hátizsáknyi vízbe találta magát :D másik meg nem bírta a menetszelet miután 110nél kiesett az autóból D:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.14. 22:41:27

A szó szerint halál komoly témáról elég szépen átmentetek, de jobb is. Szerintem felesleges azon gondolkodni mi lenne ha gazdag lennél de ninsc családod vagy szegény de egészséges családdal.

Bár 96-os vagyok, nekem is megvannak ezek az emlékek, hogy gyűjtöttem a létező összes hülyeséget és néztem a meséket.
És érdekes, hogy gondolom nem 5 hónappal vagytok idősebbek nálam, de szinte ugyan azokkal játszottam, gyűjtögettem és néztem meséket mint ti.
De komolyan, kicsit megdöbbentett mikor olvastam a nosztalgiázásokat és magamra ismertem.
Nekem sokáig nem volt semmilyen gép, csak tv de azt töménytelen mennyiségben néztem amikor otthon voltam. Amikor meg lent voltam az udvaron akkor vagy a homokozóban szórakoztunk vagy fociztunk, illetve csak ők, én a kapuban álltam. Amikor elkezdtem fociedzésekre járni akkor is kapus voltam, és most a tesiken is a kapuban állok. Így jár az aki béna :D
Most jut eszembe mégis volt gép. Volt egy gameboyom, ami mai napig működik.
Amikkel otthon sokat játszottam az a műanyag játékkatonák amiket csak szépen sorba rendeztem és úgy hagytam, legó, de valami irdatlan mennyiségben, kisautók, eksömen :lol: , bionicle, kártyák, meg kis játékfigurák amiket a kindertojásból szereztem :D
Amikor meglett az első gép, akkor egy motoros játékkal játszottam sokat, nem tudom a nevét de itt egy kép:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.13. 23:12:46

mihii

tényleg, a bobo meg a góliát :lol: góliátból semmire nem emléxem, a bobobl is csak annyira h volt vmi varázs távcsöve, meg h állandóan savanyu uburkát zabált :lol:

na meg persze az oldschool rajzfilmek tömkeleg. kockásfülű nyúl (amit utáltam), lolka és bolka, és világtörténelem legnagyobbja a NU PAGAGYÍ! emléxem a farkas halomra szívta benne a munkást :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.13. 22:58:33

lui1698 írta:Naptáraim nekem is voltak, de nem olyan mennyiségben, mint a mesternek max. 1-200 db.

Arra a nyalókára emlékeztek ami koponya alakú volt és ha megnyomtad az alját a szemén folyt ki valami rózsaszínű cucc? :D Szellemi fejlődés elengedhetetlen kelléke.
Akárcsak a ragacs. Tudjátok az a zselés izé ami ilyen kis dobozban volt, sok értelme nem volt de azért szerettük őt is.
Kinder tojásos figurákból nekem is hatalmas gyűjteményem volt.
Amim még szintén nagyon sok volt, az az autós kártya, amellyel játszani is lehetett, mert rajta voltak a kocsik különböző adatai: végsebesség, gyorsulás, a motor térfogat, teljesítménye, stb..
Magyar kártyával is sokat játszottunk, nagy fáraó, zsír, és kakukk partik voltak.
Francia kártyával pedig zsoliztunk, rablóztunk, buszoztunk, majd később jött a póker.
Dragon Ball-os kártyáim is voltak.

A ragacsra is emlékszem, csak ha sokat volt fogdosva tönkrement.
Még kisebb koromban óriási dinó gyűjteményem volt. 8)
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.13. 22:42:32

Naptáraim nekem is voltak, de nem olyan mennyiségben, mint a mesternek max. 1-200 db.

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.13. 22:36:20

Jézusom mikről beszéltek :D
Ezek mind nekem is megvoltak,tazok,matricák,matchboxok...régi szép idők :)

Kosaras kártyáim mai napig megvannak,csomó Jordanes kártyám van(30-40körül),de azon felül is 4-500 darab. lehet valaki sokat adna érte,meg kéne hirdetni,de fájna értük a szívem.

Valóban egyébként, a régi játékok sokkal tovább voltak kihasználva,mint a mostaniak. nekem még egy csomó játékom megvan az ágy alatt,irdatlan mennyiségű lego,transformersek,autók...még téli szünetben egyszer kipakoltam,és leporolgattam őket :)

Jobb világ volt ilyen szempontból az biztos. jobban elütötték a gyerekek az időt,nem szenvedtek az unalomtól,nem lógtak a számítógépen.
miihii
KHAL

2012.06.13. 22:19:07

Nálunk a kártyanaptár gyűjtés ment elég sokáig. Aztán ez kiegészült egy játékkal,amit vmelyikünk lépcsőházában toltunk. A lényege az volt,h adott távolságra a faltól dobáltuk a lapokat felváltva és akinek először sikerült a falnak állítani az egyik lapot,az vitte az összeset,ami a földön volt. Izgalmasabb partik voltak,mint egy VB döntő :) Istenem,mennyi kincs értékű naptáram volt,ilyen Woolmarkos kollekció meg a fene se emlékszik már rá. Voltak különlegességek is,mint ilyen 50-es,60-as évekbeli naptárak. Nekem volt vagy 2000 db,elég jó voltam a játékban 8)

Aztán elköltöztünk és anyámék meg véletlenül kidobták a nejlonzacskónyi naptáramat a kacatokkal :cry: Az egy borzasztó csalódás volt,nehezen viseltem,h az életművemet tették tönkre.

Lutra albumok megvannak? Én elég sokáig ragasztgattam,jó móka volt a biznicelés.

Meg nagy képregény fanatikus voltam. Bobó,Góliát,Alf,Rózsaszín párduc,Kockás (emiatt hatalmas bolházós lettem,ment a biznisz mindennel,h megszerezzem visszamenőleg az összes példányt. 3 híján kivolt az egész),Robotzsaru,meg még sok más is,ami már nem ugrik így be. Meg gyűjtöttem a Kaland,játék,kockázat-os könyveket,sokat értek a bolhán :)

Bélyegeket is gyűjtöttem ezerrel,jó pár albumom volt rogyásig.

Kvarcjátékok,édes jézus,mekkora gémek voltak 8) A kedvencem ilyen autós volt,h középen 3 sáv,azokon farönköket kellett kerülgetni. Aztán még az út szélén egy stoppost ha felvettél és átjuttattad a túloldalra 3 szor,akkor asszem vmi bónuszpörgetés volt plusz pontokért. És persze gyorsult menet közben.Azt mennyi nyüstöltem...

Az első telcsim meg egy Motorola 2288-as volt,saját fizetésből vettem vmi nyári meló által 8) Az volt az első telcsi,amiben rádió volt. Ilyen színes gumiburkokat lehetett ráhúzni,ezzel más-más külsőt nyert. Meg akkora antenna volt rajta,h a buszon 3 ember szemébe akadt bele átlagban :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.13. 21:42:52

lui1698 írta:Meg nem az volt, hogy megvettél valamit és jövőhéten már elavultnak számított, meg kiment a divatból meg magától felrobbant. :D

3310-es is meg nekem ami volt először 3410-es még a mai napig megvan vésztelefonnak.
Első videónk ott van a szekrények úgy működik, mint a krisztus talpa.
Első söröm is... jah az már nincs meg. :(
Az én első telefonom egy 3110-es volt, igazi féltégla. A mai fiatalok el sem bírnák.

A kazettás korszakra én is emlékszem, mindig a rádióból szedtük fel a számokat. Még kisebb koromban anyukám hatalmas örömére ráénekeltem a kedvenc zenéit tartalmazó kazettára. :lol: Meg kiszíneztem a képét a személyiében. :lol:
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.13. 21:39:30

http://lovefun.hu/laci-haja-dus/
:lol:

Szerk...:
Óóó [auto_cenzúra]+ :D A humirba akartam tenni...na mindegy, mostmár akkor legyen itt.
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2012.06.13. 21:32:15

Nálunk is menő volt a suliban a Comodore 64, de volt akinek Plus 4-e volt otthon - sőt, a számtech órán is Comodore-on nyomtuk / Input " a számítógép írja ki: izé " :) Nekem nem volt, de unokatesónak igen, olyan, mai magnókazettáról olvasta be a játékokat és monitor is egy öreg szovjet hordozható kis TV volt :)

A mi korosztályunk még matricát, szalvétát meg radírt gyűjtött meg Donald rágós papírt - később Kinder tojásból az összerakós játékokat. Akkor indult itthon a Pannini cégnek a matrica gyűjtős albuma - az első háziállatos volt, a második Barbie-s, a harmadik meg autós :) Nagyban ment a matrica csere-bere a műv.házban vasárnap délutánonként :)

Jah, akkoriban lehetett kimenni az osztrákokhoz - hoztak anyámék is kétkazettás magnót - de nagy dolog volt! - meg walkman-t :)
Onnantól az ipari mennyiségű kazettamásolás ment és a felvevő miatt több kazettányi ökörködést örökítettünk meg 9 éves korunkból az egyik barátnőmmel :D
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2012.06.13. 21:21:13

Bob_Marley írta:..soha nem felejtem el, tisztán emlékszem mentünk edzésre Határ úton újságosnál vettünk csapattársammal 1-1 csomag kártyát s együtt odaadta a bácsika, majd 2 a csapattársam kezében és kérdezte melyik csomagot akarom, én meg jó lesz ez...kiválasztottam és persze a másikban volt valami rohadt értékes Jordan kártya amit később eladott a Duna Plázában több mint 20ezer forintért, ami 10-15 évvel ezelőtt rohadt sok volt.Én meg kaptam a jó öreg Vlade Divac meg Mutombo kártyákat amiből már alapból volt pár :D Ezen a történeten mindig jót mosolygok mikor visszagondolok rá :D
Ha ez vigasztal,én félmillió forintot dobtam a kukába :lol: Annak idején volt ilyen kupakos játék a kristályvízzel,hogy időközönként kisorsoltak egy várost
és ha az volt a kupakban akkor megnyerted az összeget ami ott szerepelt.
Lent voltunk Balatonon,és vettünk egy kristályvizet ami azért is érdekes mert abban az időben,ez nem volt rám jellemző.Mármint a víz ivás. Stockholm 500000,mondom oké,megy a kukába. Aznap sorsolták ki,persze visszamentünk,kirámoltuk az egész kukát a parkolóban de hiába..De különös módon nem viselt meg túlzottan.
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.13. 21:20:33

Meg nem az volt, hogy megvettél valamit és jövőhéten már elavultnak számított, meg kiment a divatból meg magától felrobbant. :D

3310-es is meg nekem ami volt először 3410-es még a mai napig megvan vésztelefonnak.
Első videónk ott van a szekrények úgy működik, mint a krisztus talpa.
Első söröm is... jah az már nincs meg. :(
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.13. 21:12:54

Petőfi Csarnok hétvégenként, lehetett menni seftelni :D Oda jártunk mindent cserélgetni, de szép világ volt az, tudom hogy más most minden s nem is lehet általánosítani, de úgy érzem akkor megbecsültünk mindent, mert nem volt semmink :D Arra gondolok, hogy az első jó öreg 3310es telefonomra úgy vigyáztam mintha egy atomrakéta indítókulcsa lenne, elmentem érte epret szedni nyáron, hogy legyen rá pénzem :D És érték volt minden ami az enyém volt, mert kellett érte tenni hogy meglegyen.

Első focicipő egy kék Lotto volt és iszonyat büszke voltam rá :D

Turbo rágó??? Hát viccelsz??Isten volt :D 2to1? Vagy valami ilyesmi meg cherry coke volt nagy divat ááá más világ volt az :D Még a sör is jobb volt :mrgreen:

Gameboy???Egy srácnak volt a csapatból mentünk egyszer külföldi tornára mindenkié 1 pálya volt, ha meghaltál tovább kellett adnod, volt idő a hosszú buszutazás alatt :D

Ja meg jó öreg Tetris :D Csak úgy jönnek elő a dolgok, tényleg jó kicsit nosztalgiázni.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.13. 21:09:20

Bob_Marley írta:Sega nem volt, de eszembe jutott, hogy volt Commodore 64 gépünk, kazettás apukám, ami rohadt menő volt :mrgreen: De azzal nővérem rajzolgatott meg játszogatott királynős ugrálós játékokat :D
épp akartam írni, h mikor én voltam kicsi akkor c64 meg amiga volt a menő, nintendo még hirből sem létezett :lol:
és nem a floppys, hanem a kazettás c64 ami szalagról olvasta be a jatekot, és volt h egy órát kellett várni mire betöltötte :lol:

ez ugye akkoriban volt, mikor mindenki ment ausztriaba hűtőt meg szamitogepet venni :lol:

én rágósmatrica gyujtesben voltam profi, turbo rágó, meg az a fajta amiben a vb csapatok voltak. emléxem, kigyujtottem 4 majdnem teljes szériát, de volt egy csaoat, már nem emléxem melyik, amelyiknek egyetlen egy példányát sem birtokoltam :(

hja, meg a kvarcjátékok töménytelen mennyiségben :lol: nővéremet mindig halálra idegesítettem a hulye zenejukkel :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.13. 21:08:54

C64 volt egyik haveromnak is.
Volt valami sexes játkuk azzal szedtünk szét mittomén hány joysticket. :D

Yu-gi-oh kártyát mi is toltuk, még valami szabályok is voltak szerintem, de hogy mik ne kérdezzétek. :D

Turbórágó? 8)
Kép
Válasz küldése