tothmark írta:Az én kezdőm ez lenne:
Pinto; Puyol, Piqué, Bartra, Montoya; Song, Fabregas, Sergi Roberto; Pedro, Neymar, Traoré
Dongou kaphatna 30 percet este.
Szerintem Ini mindenképpen, de valószínűleg xavi is kezdeni fog. Az 50-60. percben kezdhetnének jönni a fiatalok ereménytől függetlenül. Xavi helyett akár Dongou/Adama akár SR. Utóbbit jó lenne látni Inivel együtt de ha a másik kettőből jön valaki Cesc mehetne vissza a helyére. Neymart nem ártana lekapni minél hamarabb, nagyon ki van már facsarva szerencsétlen.
Bartra jó lenne, ha kezdene, szokná a nemzetközi porondot is, de így, hogy a hétvégén játszott valszeg Piqué-Mascherano duó lesz.
Az biztos, hogy sokkal keményebb lesz mint az első meccs. A keretünk nem a legacélosabb, idegenben leszünk, a hollandoknak pedig az "életük függ" ettől a mérkőzéstől, ezért iszonyatosan hajtani fognak, számunkra viszont nincs túl nagy tétje. Jó lenne sérülés nélkül megúszni, egy soványka győzelemmel elégedett lennék.
Mondjuk én szívesebben látnám a 16 között az Ajaxot, mint akár a Milant, akár a Celticet, de ez szubjektív.