Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt olvastam mától spanyol, és a mezén annyi lesz ,hogy:Messa írta:Isten éltesse a nemzet Sanyiját! Ma 30 éves.
Akkor én mit szóljak, akinek ez már a 11790. hozzászólása? Vagy Miki? Mondjuk neki könnyű, a zalakarosi nyugdíjasok pénzéből él + ő moderátor, gondolom neki jár valami akció és nem 50 ft-ot kell fizetnie hozzászólásonként.Bob_Marley írta: Sajnos valószínűleg ez az utolsó hozzászólásaim egyike![]()
Aminek sokan örülnek amúgy
Nem tudom már tovább fizetni sajnos a tagdíjat
Hiányozni fogsz !Bob_Marley írta:Oooohhh ezek szerint Matyika is megpróbálkozott veleGerard3Piqué írta:
Bob nem vagytok rokonok Matyival?Neki sem megy ez az egész Kashel való rémes szóalkotás.ElKasherítettél minket.A Fcaebookon értéKash tananyag található, sőtt még érdeKash is .
OFF:Melyik széKashegyház megyéjébe tartozol??![]()
Ui.: Képes vagyok szétoffolni az offtopicot.![]()
Nem vagyok Facebookon, s nem is ismerem, s rokonok se vagyunk.
Sajnos valószínűleg ez az utolsó hozzászólásaim egyike![]()
Aminek sokan örülnek amúgy
Nem tudom már tovább fizetni sajnos a tagdíjat, s úgy éreztem azért helyénvalónak elköszönök mindenkitől, mert valahol a szívem mélyén szerettem az itteni embereket keresztül Kashul a fórum.De a hsz számok növekedésével a tagdíj is megnőtt, s már nem bírom finanszírozni, s üzenném miihiinek megkaptam az e-mailt de itt válaszolok mert a válasz le lett tiltva és a privát üzenet küldés is
![]()
![]()
Szóval megkaptam a kiadott feladatokat nem tudom mind teljesíteni, pedig Shakira bugyijának címkéjét is sikerült megszerezni, s Puyol fésűjéről is van egy hajszálam (DNS teszttel mindegyiket bevizsgálhatjátok, bugyin megvan a barna vonalkód) de a többit nem tudom, hiába voltam a madridi pszichiátrián nem tudtam kikérni José kórlapját, nem adták oda pedig próbálkoztam azzal is, hogy rátámadtam az egyik ápolóra és kinyomta a szemét s befektettek, de nem sikerült kicsempészni.4-5 pontban meghatározott dolgoknak meg már nem is kezdek neki tudom hálátlan dolog, s attól még hogy nem tudom fizetni a tagdíjat becsületből meg kellene próbálnom teljesíteni a kiadott feladatokat, de sajnos nem megy, nem tudok rá erőt venni.
Szóval még egyszer köszönöm mindenkinek a lehetőséget, Visca el Barca (s Lets go Celtics ez is szúrta pár moderátor szemét sajnos, Kash ezzel is vigyázz a Bullst lehet jobban utálják mint a keltákat)
Kelt 15:31 Budapest sikátor szomorúan üveg bor mellett rohadt melegben
ui: Csak egy bumm a fejbe....
Köszi, már megvan, írtam is neki. Sűrűn látogatja az oldalt?ferninho írta:http://www.eurobarca.hu/forum/profile.p ... le&u=12845
egy eurobarcas forumozo. keresd meg a taglistában, nekem is ő segített anno.soadroli írta:Eskü! Az volt az utolsó hozzászólásom. És a warnok is az ilyen egetrengető hsz-ek miatt jöttek...
Ki az a Talma?
Rendes vagy, de nem akarok más nevében torrentezni.Eazzy írta: Ha akarod használhatod az enyémet, írj egy pm-et
Ha akarod használhatod az enyémet, írj egy pm-etsoadroli írta:Hát lesz*pom magam. Kidobtak nCore-ról a következő indokkal: A hozzáférésed törölve lett a következő indokkal:
5 figyelmeztetés vagy 8 hét figyelmeztetésben töltött idő az oldalról való törlést vonja maga után.
Azért mert olyat mertem kérdezni vmelyik torrentél, hogy lesz BDRip is?
NYOMORÉKOK.
és azért kaptál 5 figyelmeztetést?soadroli írta:Hát lesz*pom magam. Kidobtak nCore-ról a következő indokkal: A hozzáférésed törölve lett a következő indokkal:
5 figyelmeztetés vagy 8 hét figyelmeztetésben töltött idő az oldalról való törlést vonja maga után.
Azért mert olyat mertem kérdezni vmelyik torrentél, hogy lesz BDRip is?
NYOMORÉKOK.
Oooohhh ezek szerint Matyika is megpróbálkozott veleGerard3Piqué írta:
Bob nem vagytok rokonok Matyival?Neki sem megy ez az egész Kashel való rémes szóalkotás.ElKasherítettél minket.A Fcaebookon értéKash tananyag található, sőtt még érdeKash is .
OFF:Melyik széKashegyház megyéjébe tartozol??![]()
Ui.: Képes vagyok szétoffolni az offtopicot.
hát igen, mindkettő kopasz és itt nagyjából végetért minden hasonlóságmessideco írta:Pedig én bírtam Vlaszákot, őt tekintettem a magyar Bartheznek
vlaszák géza.messideco írta:Értem, és kik vonalkapusok például? Casillast tudom, most Vorm-ról olvastam, hogy ő is az.
Ez nem újkeletű,régóta van egy ilyen jelzője néhány portásnak,h vonalkapus. Ők azok,akik a legritkább esetben mozdulnak ki beadásokra,ívelésekre,mert jobban érzik magukat a vonalon és inkább bíznak a reflexeikben,mint h kitörjenek,mint Zrínyimessideco írta:Kapusok között is van különbség újabban? Van olyan, hogy vonal kapus és nem tudom milyen? Valaki elmagyarázhatná röviden, hogy mi a szitu ezzel kapcsolatban.
fejlődsz. már képes vagy utána nézni a dolgoknak.Kash írta:Nem tudom hogy hülye kérdés-e, de a kupadöntő mikor lesz? ugyanis valamelyik nap néztem egy oldalt, ahol azt gondoltam kiirja, de nem, valaki tudja a választ!?
Szerk...: Ja látom, kivan irva.
Bob nem vagytok rokonok Matyival?Bob_Marley írta:Igaza van Timnek az a baj, hogy nehezen befogadó társaság vagytok.
Kash mondanivalójában mindig ott egy csipetnyi humor, s az egész szarKASHmussal átitatott, de a sorok között megbújik a valóság.
Még Kash-el is támogatná az oldalt, ez aztán lovagiKash cselekedet lenne tőle.
De Isten nem ver bottal csak Kash-sal szörnyű bosszúja lesújt mindenkire, s aKashatjuk fel magunkat, másokat meg Kashtrálnak, kemény idők jönnek mondhatnám úgyis lassan itt az apoKashlipszis
A sorokat bevállalom, ám a fényképben nem vagyok biztos, ugyanis apukám eladta a fényképezőgépet, és igy nem tudok magamról képet csinálnirszergej írta:Kash, mivel ennyire nagy celeb lettél (persze szigorúan Matyi után... még) így kérlek, könyörgöm, a portrék topicba, légy oly kedves pár sort (minimum sokat) magadról írni + fénykép. Ezt most komolyan, én nagyon kíváncsi vagyok. Csak pár sor!
Előre is köszönöm szépen.