Üdv, mint ahogy észrevettem, megint ki lettem tiltva.
és rendkívül rossz ez, hogy nem tudok róla semmit.
szóval legyetek szívesek, ha legközelebb lesz ilyen, akkor a Kitiltások topikbaírjátok be, hogy mennyi időre és a többi-t, hogy miért, mi volt a baj.
bár remélhetőleg ez is csak 1 napos lesz mint az előző, amiről azóta se tudok semmit, hogy miért és hogy történt (bár kétlem...), szóval kérlek szépen titeket tájékoztassatok a mostani helyzetről.
és ugye megint a szokásos:
beneveztem a Pool billiárd bajnokságra, de én így ezt sajnos nem tudom vállalni.
Tudom, hogy reménytelen próbálkozás, de olyat nem lehetne, hogy visszaengednétek és addig az ideig, amíg ki lennék tiltva nem írnék semmit sehova, vagyis nem küldök hozzászólást, egyedül az Eurobarca Online Bajnokságok topikba?miután befejeztem az ottani szereplésem folytatódna a büntetés
tudom, hogy nincs erre sok esély, de egy próbát megér.
Várom a válaszotokat.
Üdvözlettel: ferninho
Offtopic
- IvánC
- Madridista
ferninho:
S.Agüero írta:http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic ... &start=125Sanama írta:ezt a labradoros sztorit mondja már el valaki:D
oldal közepe felé.
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=236
oldal alja felé.

Gyakran használsz nutellát?

- MatyiG
- Adminisztrátor
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic ... &start=125Sanama írta:ezt a labradoros sztorit mondja már el valaki:D
oldal közepe felé.

http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=236
oldal alja felé.

ezt a labradoros sztorit mondja már el valaki
:D

- MatyiG
- Adminisztrátor
na látod, már ez is haladás.Bob_Marley írta:jnye-bejnye ezek +18as képek, bár legalább nem labradorokat tekintgetszS.Agüero írta:Larissa Riquelma újabb bevetése.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
jnye-bejnye ezek +18as képek, bár legalább nem labradorokat tekintgetszS.Agüero írta:Larissa Riquelma újabb bevetése.

Lófsz jön itt chicanók, nem csillag... 

Football, bloody hell. /SAF/
-
- Director del Fútbol
Rosszkozmoszsjd írta:"Az orosz űrkutatási hivatal (Roszkoszmosz) szerint a meghibásodott Fobosz (Phobos)-Grunt orosz űrszonda darabjai a Csendes-óceánba zuhantak vasárnap este. Az orosz űrkutatási hivatal (Roszkoszmosz) legfrissebb prognózisában párezer kilométert tévedett: az Atlanti-óceán szerepelt a becsapódás helyeként - jelentették hírügynökségek."
(Oroszokban nem csalódtam)

"Az orosz űrkutatási hivatal (Roszkoszmosz) szerint a meghibásodott Fobosz (Phobos)-Grunt orosz űrszonda darabjai a Csendes-óceánba zuhantak vasárnap este. Az orosz űrkutatási hivatal (Roszkoszmosz) legfrissebb prognózisában párezer kilométert tévedett: az Atlanti-óceán szerepelt a becsapódás helyeként - jelentették hírügynökségek."
(Oroszokban nem csalódtam
)
(Oroszokban nem csalódtam

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Kicsit olyan érzésem van, mint amikor néztem azt az április-i tréfás Family Guy-t. Jön majd valami, de nem tudjuk mikor és nem tudjuk hova! Azért kiváncsi leszek, hogy ennek lesznek-e következményei. Valaki jön fosztogatni? 

..................................
már lent van, a csendes-óceánba zuhantLionel85 írta:Azt mondják Kínában, a Góbi-sivatagban.
- Capon
- Llegenda del Barça
Na hol fog becsapódni az űrszonda??
Azért vicces hogy semmit nem tudnak róla a mai világban.
Katasztrófavédelem már elkezdte a tájékoztatást.
Azért vicces hogy semmit nem tudnak róla a mai világban.
Katasztrófavédelem már elkezdte a tájékoztatást.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Én személy szerint kifejezetten örültem, amikor végre volt zenelejátszásra alkalmas telefonom. Az mp3 csak még egy dolog volt, amit cipelni kellett, ráadásul lemerült, elemeket kellett venni hozzá, nehézkesebb volt kezelni stb.MessiFan írta:Szerintetek vegyek a Samsung Corbymba egy 8 gigás kártyát és egy új headsetet (nem műkszik az egyik oldala az enyémnek) úgy 7-8 ezerért, vagy vegyek 10-20 ezerért egy mp3-at? Mert kinéztem egy mp3-at ami 4 gigás, bővíthető és 7 órát bír, meg egy másikat ami kb ugyan az csak 7 óra helyett 30 órát bír.
- shutterisland
- Director del Fútbol
én nézelődtem (na jó, az erős túlzás, de beírtam 2-3x gugliba) de nem dobott ki semmi barca design-es fejhallgatót.Ilúvatar írta:miért nem veszitek barcás fejhallgatót? ...
ha egy árban találtam volna, és jól is néz ki, paraméterekben hasonló, egyértelmű prioritást élvezett volna egy gránátvörös-kék fejhallgató.

- shutterisland
- Director del Fútbol
daffy : annyira amúgy nem, 1-2 olyan cuccom van, ami nem átalgosBob_Marley írta:Lol ez mi?shutterisland írta:HA MÁR FEJHALLGATÓ...
én ilyet vettem, 6k+ pk. volt, a napokban kellene megérkezzen.
Hol vetted, hátha van Celticsesben is

bob : CELTICS
asszem nem is láttam másfajtát, csak LA és Celtics... (mondjuk vaterán csak a LA-s volt, azért IS vettem azt.)
messifan : nem követem az nba-t, bár ha ki kéne emelni egy kosarast, akit a legjobban csipázok, az (yao ming mellett

Engem is érdekelne CelticsesBob_Marley írta:Lol ez mi?shutterisland írta:HA MÁR FEJHALLGATÓ...

Am shutter, Lakers szurker vagy, vagy csak homeopátiás?:D
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Lol ez mi?shutterisland írta:HA MÁR FEJHALLGATÓ...

te se vagy feltűnőshutterisland írta: én azért utcán is szándékozom hordani, megy a csukámhoz. EHHEZ