Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én mmax. Mirandat tudom elképzelni. A kp-n Alena kaphat több szerepet, inkább őt nyomathatja majd Valverde, Puigot max egy két meccseen 5-10 percre tudom elképzelni. Busit meg a Leonese ellen kapott alig több mint egy félidőt és helyette állt be Puig, pedig összesítésben akkor már 4:0-ra vezettünk. Plusz a kis Busi nagyon visszaesett, már amennyit láttam belőle, legalábbis amilyen pengén indult, annyira megállt a fejlődésben, sőt! Kb. ilyen Cucurella feelinget érzek rajta.Sinya22 írta:Semmi hülyeséget nem mondott. Ha meglesz a bajnokság Puig,O. Busi,Miranda stb úgy is játszani fog azon a 2-3 bajnokin.
Hidd el, ha triplázunk senki nem fogja ezt mondani. Viszont egy megnyert sorozatban nyomatni a gálakezdőt a pihentetés helyett elég amatőr dolognak tűnik.Nero. írta:
Előre hergelitek magatokat aztán ha nem az van amit ti akartatok akkor Valverde takarodjon
Ha már megnyertük a bajnokságot, akkor már remélem nem a "csak nyerjünk és kész" elv alapján nyomatják majd a csapatot.Nero. írta: Max. Alena fog jatszani a kicsik kozul, torodj mar beleEz valami fetis hogy vannak emberek akiknek mindegy csak minnel fiatalabb gyerekeket jatszassunk? Nem mindegy neked hogy ki van fent a palyan? Csak nyerjunk es kesz.
Azt hittem az te vagy, mivel reggelente a te bolcsessegeidet olvassuk.az éji vad.
Max. Alena fog jatszani a kicsik kozul, torodj mar belejöhetne egy kis kísérletezés.
Jó, eddig kételkedtem benne, de most már biztos vagyok benne, hogy te troll vagySamper írta: hogy ne gyűljön vérszagra az éji vad.
Tavaly ősszel azért eléggé erőn felül teljesítettünk eredményesség tekintetében, sejthető volt, hogy hosszabb távon nem fog működni az, hogy a 0 kapott gólra játszunk. Tavaszra eltűnt ez a fegyelem, pláne, miután megnyertük a ligát. Idén inkább ősszel bukdácsoltunk, meg a kupában a rotálás miatt. De úgy néz ki, most emelünk a fordulatszámon.LG írta:Csak emlékszem, hogy tavaly és tavalyelőtt is sokan ezeket mondogatták, aztán nem jött össze. Tavaly pl. még vissza is estünk tavaszra.Nero. írta:Még korai elkiabálni, de lehet nem mondtak ordas nagy baromságot azok, akik a szűkös egygólos, unalmas téli győzelmek után nem pánikoltak, hanem arról beszéltek hogy márciustól kell majd elkezdeni felpörgetni a fordulatszámot, mert akkor kezdődik igazán a szezon.
Nem tudjuk meg már soha, de én kíváncsi vagyok, hogy ebben a javulásban mekkora szerepe van a Klasszikusoknak, főleg a 3-0-ás kupameccsnek. Én úgy gondolom, az a győzelem nagyon sokat adott, a Realtól meg nagyon sokat vett el.
Gauchomester írta:Emberek, létezik hogy a szezon utolsó 3 hónapjára jön ki a formaidőzítés? Ez a tegnapi meccs is mi volt már..
Ez a duma már Valverde kinevezésekor is ment. Rendkívül ironikus, hogy azóta éppen ők művelik ezt.Stalkyard írta:aki nélkül BL helyekért fogunk küzdeni
Nekem az a legvicesebb, hogy az elmúlt években általuk szétfikázott Juvénak szorítanak.Stalkyard írta: Annyit lehet ezeken nevetni. Aranyat ér ott egy-két hozzászólás.Most az is baj, hogy Setién örült neki, hogy a szurkolóik megtapsolták Messit. Vagyis pontosabban, komolytalan az egész. Ja, és a VAR miatt leszünk idén is bajnokok, még Messivel is, aki nélkül BL helyekért fogunk küzdeni. Aki amúgy Iniestának és Xavinak köszönhet mindent. Huh, kezdek már én is belezavarodni, nem irigylem a túloldali kollégákat.
![]()
Annyit lehet ezeken nevetni. Aranyat ér ott egy-két hozzászólás.LG írta:Nem, hiszen okos emberek megmondták, hogy Messi után a 3-4. helyért leszünk harcban. Tehát a fiatalok, akiket igazolunk, pl. Dembelé, Semedo, Lenglet, Arthur, De Jong ezek szerint Getafe, Alves, Sevilla szintű játékosok. Ez szörnyű.![]()
Azért remélem Jovicot és de Ligt-tet valahogy behúzzuk, velünk talán egy második hely is leeshet, vagy akár egy továbbjutás a BL csoportkörből, esetleg 1-2 Katalán Kupa, bár ez még Messivel a fedélzeten sem megy, nem is értem mit akarunk.